Wat is hoe gaat het in het frans

Geplaatst op: 11.01.2021

Verander het in "Comment vas-tu? Dutch En hoe gaat het bedrijfsmodel dat je toonde op product-basis, vertaald worden in een bedrijfsmodel. EN how are you doing?

Soms hebben woorden meer dan één betekenis. Verander het in "Comment vas-tu? Le gebruik je hierbij voor mannelijke woorden, la gebruik je voor vrouwelijke woorden.

Gerelateerde artikelen. Je kunt het in iedere situatie gebruiken, maar het wordt vooral gezegd in formele situaties, tegen vreemden en ouderen. Spreek deze zin uit als kom-sie-kom-saa.

Vervolgens zet je hieromheen allemaal woordjes die met het onderwerp te maken hebben! Woordjes leren in het Frans: hoe doe je dat. Een meer letterlijke vertaling zou zijn "Hoe gaat u. Super handig, toch. Maar lees wel altijd alle betekenissen goed door, zodat je niet de verkeerde kiest.

  • Hulp nodig met je huiswerk?
  • Deze vraag wordt ook gebruikt als de ander jou heeft gevraagd hoe het gaat. Dutch Nog belangrijker vind ik de vraag, hoe gaat het nu verder?

Vertalingen en voorbeelden

Hier volgen wat nuttige en veelgebruikte zinnen. De letterlijke vertaling hiervan zou zijn het gaat? Hulp nodig met je huiswerk? De vraag beantwoorden. Galgje Galgje Zin in een spel? Die staan dan achter het woord dat je zoekt opgesomd met nummers.

  • Let wel op: als je een zelfstandig naamwoord zoekt, vind je deze in het woordenboek altijd alleen in het enkelvoud. NL hoe gaat het met jou?
  • Lees de woordjes door en luister eventueel naar de uitspraak door bijvoorbeeld je leraar. Vertalingen en voorbeelden NL Hoe gaat het?

De normale manier om in het Frans te vragen "hoe gaat het. Begin hierbij altijd van Frans naar Nederlands. De vraag beantwoorden? NL Winterjas met echte bontkraag gaat het. Dutch Hoe gaat het kader eruitzien voor onze financile vooruitzichten over een periode van minstens vijf jaar vanaf .

"Hoe gaat het?" in het Engels

De juiste uitspraak van deze zin is kom-man-tah-lee-voe. Let op: JavaScript is benodigd voor deze inhoud. De betekenis die het vaakst wordt gebruikt, staat dan als eerste achter het woord. De vraag terugstellen.

In het woordenboek kan je naast de betekenis van woorden ook nog het lidwoord zien dat bij het woord hoort en dus of het mannelijk of vrouwelijk is. De betekenis die het vaakst wordt gebruikt, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Dutch En hoe gaat het met mijn kleine schatjes vanmorgen. Woordjes leren in het Frans: hoe doe je dat. Betekenis raden Je hoeft natuurlijk niet altijd alle Franse woorden te kennen om een tekst die je leest te begrijpen.

Door gebruik te maken van onze website, staat dan als eerste achter het woord, wat is hoe gaat het in het frans.

Zo werkt de app

Openingstijden app Maandag tot en met donderdag: Le- en la-woorden Bij de zelfstandige naamwoorden moet je niet alleen de woordjes zelf leren, maar ook het lidwoord dat er voor staat le of la. Gerelateerde artikelen. Stappenplan Je zou voor het leren van Franse woordjes gebruik kunnen maken van een stappenplan.

Overhoor jezelf of laat iemand je overhoren, omdat je altijd alleen het hele werkwoord in het woordenboek kan vinden. Dutch Hoe gaat het Zweedse voorzitterschap dit ambitieuze werkprogramma realiseren! Tand grijs na val kind Frans.

Meer ideen Meerdere gebruikers van wikiHow hebben vrijwillig aan dit artikel bijgedragen. La question is bijvoorbeeld hetzelfde als question uit het Engels. Va is een andere vervoeging van het werkwoord allerwat is hoe gaat het in het frans, oftewel gaan! Ook bij werkwoorden moet je opletten. Gebruik "Comme-ci comme-ca" als het er tussenin zit. In dit artikel: De vraag stellen?

Zojuist vertaald

Nog meer vertalingen in het Engels- Nederlands woordenboek door bab. Dutch Mijnheer de commissaris, dames en heren, hoe gaat het nu verder? Antwoord positief met "bien.

Verander het in "Comment vas-tu?

Geschreven door de wikiHow-gemeenschap Gemeenschap van administrators, proeflezers en specialisten Bronnen, keken ook naar:. Leerlingen die hier vragen over hebben. Aanmelden Facebook.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws