Van harte gefeliciteerd met je dochter

Geplaatst op: 15.02.2021

Een van de volgende baby gelukwensen wordt vast gewaardeerd. Wat een mooie naar hebben jullie ze gegeven, geniet van haar mt volledig teugen want oo het gaat zo snel. Hier vind je teksten voor elke gelegenheid.

Er is maar één mooi kind in de wereld, en elke moeder heeft het! Jopie en ik wensen jullie drieën alle geluk en gezondheid voor de toekomst toe Jopie en Gerard. We verzamelden ook voorbeelden en teksten die je beter niet op het felicitatiekaartje kunt zetten ;— Doe er je voordeel mee! Wanneer ben jij jarig? Noodzakelijk Noodzakelijk.

Klik hierop met je rechter muisknop, en kies dan voor "adres van afbeelding kopiëren". De islam heeft een bekende smeekbede, de dua voor geboorte, die gaat over nieuw leven.

Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter, en wat een mooie naam. Ben je trouwens nog op zoek naar een leuk geboorte felicitatiekaartje. Jouw kaart met felicitaties voor de pasgeboren dochter ligt dan de volgende dag al bij de troste ouders in de brievenbus.

Geniet van jullie gezinnetje.

U kent ons van:

Enkele leuke voorbeelden. Een kind krijgen is levensveranderend, maar ook zo waardevol. Proficiat met jullie ukkepuk! Snel keuze. Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Ooit was jij zo klein en teer Als ik het mij voorstel, zie ik het weer Kleine handjes, voetjes en lach Wat fijn dat ik mij dat herinneren mag Je lag zo schattig in mijn arm Zo lief en fijn, klein en warm Je hoort het vast niet voor de eerste keer En ik zeg het zeker nog vaker weer Maar meisje, weet je, jij groeit zo snel En ik weet het zeker, jij red jezelf wel Zo slim en lief en knap en wijs En ik?

Met de volgende felicitatie teksten zet je ze in het zonnetje ter ere van hun kleinkind. Je kunt er ook nog een leuke foto aan toevoegen. Het is zelfs mogelijk om je verjaardagskaart met wensen nog op dezelfde dag te laten bezorgen.

Lieve Irma en Job, Jullie zijn ouders geworden van een zoon. Hier vind je teksten voor elke gelegenheid. Met simpele geboortewensen kun je misschien zelfs wel het allerbeste zeggen wat je van harte gefeliciteerd met je dochter bedoelt. Hopelijk krijg je veel cadeautjes En is alles mooi versierd En is iedereen heel blij vandaag Omdat jij je verjaardag viert.

De kerstverse ouders wil je natuurlijk feliciteren met een mooie kaart.

Gefeliciteerd met de geboorte van je dochter

Ik wens het kleine meisje een lang en gelukkig leven toe,. Geniet van elk moment, want ze groeien veel te snel! Gefeliciteerd met je 25e verjaardag.

Heb je zelf even geen inspiratie voor een leuke tekst op de kaart om te feliciteren met de geboorte van een dochter. Jeanine Loete. Je hebt in elk geval geweldige ouders uitgekozen. Geniet lekker met elkaar. De islam heeft een bekende smeekbede, die gaat over nieuw leven.

Gefeliciteerd een dochter teksten voor op een kaartje:

Wij stellen delen op prijs, zo kunnen we het artikel nog beter en uitgebreider gaan maken. Als je schrijft wat er in je hoofd zit, komt je kaart oprecht over. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie mooie dochter leuke naam trouwens Geniet lekker van elkaar! Een dag in het jaar Mag iedereen het horen Wij vieren vandaag Dat jij werd geboren.

Geboorte dochter confetti. Heb je zelf ook een mooie en originele opnemen voor youtube die je graag met de anderen wilt delen! Een kind krijgen is levensveranderend, weken. Kies een mooie kaart uit de collectie, daar is baby twee, maar ook zo waardevol.

Dagen, van harte gefeliciteerd met je dochter, schrijf een mooie tekst, een jaartje erbij. Hebben vrienden of familieleden in het buitenland een kindje gekregen. Snel keuze. Hoezee.

Onze kookboeken

Kijk eens in de garage… Verjaardagswensen dochter 18 jaar Ik wens je een fijne verjaardag met bloemen en geschenken zodat je later met plezier hieraan terug kunt denken   18 jaar! Vroeger fantaseerden we samen over het hebben van kinderen en nu is het zover voor jou! Heb je zelf even geen inspiratie voor een leuke tekst op de kaart om te feliciteren met de geboorte van een dochter?

Een jaartje ouder, een jaartje wijzer! Bij het schrijven van een geboorte-felicitatiekaartje kun je natuurlijk ook gewoon je hart laten spreken?

Veilige betaling. Je bent al 1 jaar!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws