Laptop laadt niet op hp

Geplaatst op: 16.11.2020

Zoeken in alle ondersteuning. U kunt de volgende statusresultaten te zien krijgen:. Sessie is verlopen.

De meeste HP adapters hebben een spanning van 19V of 19,5V. HP Klantondersteuning. Als uw HP laptop accu niet meer oplaadt kan dit heel vervelend zijn. Als de accu de test doorstaat en gekalibreerd moet worden, klikt u op Accu kalibreren. Schakel de aan-uitknop voor draadloos gebruik uit wanneer deze optie niet wordt gebruikt. Hier leest u hoe u kunt achterhalen wat er defect is geraakt en hoe u dit het beste kunt oplossen. Controleer de netadapter en zorg ervoor dat alle kabels goed zijn aangesloten.

Controleer uw aansluitingen Het lijkt misschien overbodig of te voor de hand liggend - maar het is niet geheel onverstandig om eerst alle aansluitingen te controleren.

Als het indicatielampje van de accu naast het aan-uitpictogram niet gaat branden of blijft knipperen, een reserveaccu die door HP wordt geleverd of een compatibele accu die als accessoire wordt aangeschaft, laptop laadt niet op hp. Kies uw model. Klik op de pijl naast Accu's om de accuopties uit te vouwen!

Vraag volgen.

  • Onbelast geeft de adapter vaak iets meer spanning en kan de spanning net boven de 20V komen. Selecteer met behulp van de pijltoetsen Advanced Geavanceerd en selecteer vervolgens Power Management Options Energiebeheer.
  • Gebruik alleen de accu die bij de computer werd geleverd, een reserveaccu die door HP wordt geleverd of een compatibele accu die als accessoire wordt aangeschaft. Afbeelding : Voorbeeld van resultaten van Netvoedingsadaptertest.

De accu testen met HP Hardware Diagnostics (aanbevolen methode)

Het hulpprogramma wordt uitgevoerd in het Windows-besturingssysteem om hardwareproblemen te detecteren. Plaats reactie. Plaats antwoord. In dit document worden twee methoden voor het testen en kalibreren van de accu uitgelegd. HP klantenondersteuning - kennisdatabase. In eerste instantie is het belangrijk vast te stellen wat er niet meer goed werkt.

Controleer de netadapter zelf.

U kunt de bewerking op elk gewenst moment annuleren door op de Escape -toets Esc te drukken. Plaats een accu volledig in het compartiment als er geen accu is geplaatst en de accu in dat compartiment wilt testen. Door de processorsnelheid te verlagen, kunt u het gebruik van uw accu verlengen. Selecteer de test Netvoedingsadapter laptop laadt niet op hp het menu Voeding. Het kan altijd voorkomen dat ergens een stekker net is losgekomen of een geschakelde stekkerdoos per abuis is uitgezet.

Draai de notebook om en zoek het productlabel van HP aan de onderkant van de notebook. Zoek naar en open Apparaatbeheer.

Problemen oplossen met de voedingsbron van de notebook

Ga naar Problemen met de accu van de notebook oplossen. Controleer de netadapter en zorg ervoor dat alle kabels goed zijn aangesloten. Schakel de computer uit en sluit de computer op de netvoedingsadapter aan.

Ontwerpcapaciteit : Geeft de ontworpen laadcapaciteit van de accu weer? Resterende capaciteit : Geeft de resterende lading van de accu in milliampre-uur mAh weer in plaats van een percentage.

U dient het productnummer van uw notebook te weten om het onderdeelnummer van de vervangende accu te kunnen bepalen. Vraag gerust. Email address.

Controleer uw aansluitingen

Veel notebookmodellen blijven spanning aan USB-apparaten bieden via de USB-poorten, zelfs wanneer de computer is uitgeschakeld of in de slaapstand staat.

Als dat niet het geval is, moet deze worden vervangen. Onze mailbox wordt 7 dagen per week bijgehouden waardoor u snel een antwoord kunt verwachten. De accu testen voordat Windows start Nadat de accu is opgeladen en ontladen, laadt u deze opnieuw volledig op. Schakel de aan-uitknop voor draadloos gebruik uit wanneer deze optie niet wordt gebruikt.

Problemen oplossen met de voedingsbron van de notebook Zorg voordat u problemen met de accu van laptop laadt niet op hp notebook wilt gaan oplossen dat de voeding goed functioneert. Bezig met laden. Selecteer Accutest en klik vervolgens op Eenmaal uitvoeren. Dan is de adapter mogelijk niet het probleem. Waar kan ik een vervangende accu krijgen! U kunt de volgende statusresultaten te zien krijgen:.

Geeft 'opgeladen' weer als het netsnoer op de computer is aangesloten of 'ontladen' als het netsnoer is losgekoppeld.

Selecteer uw merk laptop accu

U kunt de volgende statusresultaten te zien krijgen:. Waarom zijn kwaliteitsbeheer en veiligheidsontwerpen belangrijk voor lithium-ion-reserveaccu's? Controleer of u de netvoedingsadapter gebruikt die met de computer werd geleverd. Kies een taal.

Pas de instellingen van uw browser zodanig aan dat Javascript kan worden uitgevoerd. Zuidoost Azi en Oceani. Als de accu de test niet heeft doorstaan, controleert u de onderstaande tabel voor voorgestelde acties en noteert u vervolgens de accustatus en de storings-ID.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws