Indian food rotterdam

Geplaatst op: 22.02.2021

Kies een comfortabele plek uit in het restaurant van waar je uitkijkt op de open keuken en kunt zien waar het allemaal gebeurt. Klik hier voor meer restaurants.

Curry in a hurry! Ook serveren ze een High Tea met Indiase thee en lekkernijen. Anderen bekeken ook. Klik hier om Google Maps te openen en direct naar ons te navigeren. Na het eten is het natuurlijk tijd voor een dessert, daarvoor heb je keuze uit kheer, custard en mixed fruit.

Koffie en thee. King's Palace. Royal Indian Tandoori Restaurant? Leuke bediening en niks geen lange wachttijden was prima getimed. Grote groepen.

  • Indiaas etentje reserveren. Tandoor Mixed Grill - 19,50 Mix van kipfilet, lamskoteletten, grote garnalen, lams- en kipkebab.
  • Gelderseplein 46 WZ Rotterdam 91spices. Deel onze voorgerechten, curries of sizzlers.

Wat zijn de Beste Indiase Restaurants van Rotterdam?

Dit waren de 7 Beste Indiase Restaurants van Rotterdam. Cadeaubonnen beschikbaar. Mango-, kokos- en pistacheijs met slagroom. Dit zijn niet alleen vleesgerechten. Multifood Corner. Restaurants die veiligheidsmaatregelen treffen. The Pepper Trail is een leuk restaurant voor een romantisch avondje uit!

  • Kaart weergeven.
  • Op zoek naar meer restaurants? Neem dan eens een kijkje bij Tulip Indian Restaurant.

De chefs van dit restaurant werken met verse kruiden en maken heerlijke Indiase gerechten voor haar gasten. Het restaurant bevindt zich in het centrum van Rotterdam, lekkerste en meest bekende gerechten uit India en Pakistan.

Voor de echte daredevil. Chefkok Khan heeft deze zorgvuldig voor de gasten samengesteld met de beste, dichtbij de Erasmusbrug, indian food rotterdam. Lekker dineren voor een schappelijke prijs!

Indiase keuken: Pittig of niet?

Kerala Prawns - 19,50 Licht pittige smakelijke garnalencurry met kokosmelk, tomaat en rode chilipeper. Probeer en je begrijpt waarom! The Pepper Trail is een leuk restaurant voor een romantisch avondje uit!

Met als gevolg dat de Indiase keuken een gigantische variatie kent, indian food rotterdam. Je hebt te ver uitgezoomd om je locatiespelden te kunnen zien. Als medeoprichter van Weekends in Rotterdam, houdt Lisanne zich graag bezig met redactionele werkzaamheden? Anderen bekeken ook. Heerlijk gegeten daar. Zeker een aanrader.

2. Tandoor16

Adres Vasteland 5a, BJ Rotterdam   5. Van het noorden tot het zuiden. Sappen en smoothies. A la carte eten is ook mogelijk bij Zainab Roshni Mahal.

  • De porties zijn ruim, dus aan het eind van de avond zit je buik lekker vol, of kan je nog wat restjes meenemen om later van te genieten!
  • U steekt dan de straat over en loopt in ongeveer meter naar ons toe.
  • Contact Menu.
  • Check ook deze geweldige restaurants in Rotterdam!

What's UP India. Wanneer je dat lekker vindt ben je bij ons Indiaas restaurant in Rotterdam dus zeker aan het juiste adres. Handig voor eters met een stevige trek, indian food rotterdam. Het eten bij dit Indiase restaurant is ook heerlijk! Japanse fusion. Groene asperges stomen in stoomoven het menu van Atithi staan gerechten uit elke hoek van India.

Natuurlijk kun je in onze multiculturele stad gewoon veel goede Indiase restaurants vinden.

Curry’s Kralingen

Meer lekkers Desserts. Dit modern Indiase restaurant is een leuke gezellige optie om een avondje Indiaas te eten. Ben je op zoek naar een Indiaas restaurant in het centrum van Rotterdam? Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Serveert alcohol. Gebakken rijst. En ervaar de Indiase keuken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws