Hoe profielfoto facebook afschermen

Geplaatst op: 17.11.2020

Absoluut niet communicatief, maar wel bijzonder grappig. Ik had een vraag: bij een paar vrienden van mij op facebook krijg ik als ik hun pagina bezoek inhoud niet beschikbaar.

Nadat ik wat aan het bekijken was op facebook en ik terugging naar mijn eigen facebookaccount , merkte ik dat al mijn Ik vind ik leuks niet meer zichtbaar zijn op mijn account. Met ons ebook kan je eenvoudig en direct de privacy instellingen van je Facebook account veilig instellen. Beste Liza, Zover wij weten is er geen optie in de Facebook privacy instellingen waarmee je jouw online status op Facebook kan verbergen.

Video toevoegen. Heb je een belangrijke functie of andere redenen om je informatie niet openbaar te maken? Jump to navigation.

Mijn Online IDentiteit 24 februari at Vrienden: iedereen die jij hebt toegevoegd aan Facebook. Profiel informatie uitschakelen - voor niemand zichtbaar Heb je een belangrijke functie of andere redenen om je informatie niet openbaar te maken? Kan ik instellen dat je die foto alleen ziet als we vrienden zijn.

Kan ik mezelf verbergen in de vriendenlijst van mijn vrienden. S 30 november at hoe profielfoto facebook afschermen. Ik heb dezelfde vraag als Sander Verhulst, bobbi eden mokkels ik vind de uitleg niet terzake doend.

Hoi Iemand heeft een video gedeeld van mijn facebook.
  • Mijn Online IDentiteit 30 maart at Je kan de instellingen zo veranderen dat alleen je vrienden jou kunnen vinden.
  • Facebook account verwijderen: hoe doe ik dat?

Geen meldingen naar vrienden in 2 stappen

Je denkt dus maar beter twee keer na voor je een profielfoto instelt. Hoe voorkom ik dit? In het Activiteitlogboek kan je alle inhoud die door jou of door anderen gepubliceerd is op jouw tijdlijn beheren.

Dunno 8 januari at Klik hier om direct naar het onderdeel te gaan. Alle informatie op jouw tijdlijn kan je per bericht in het activiteitlogboek aanpassen! Mijn oudere berichten waren allemaal met die instelling maar tegenwoordig kan ik alleen nog kiezen tussen openbaar of vrienden.

Je ziet dat het aanpassen via een desktop pc net iets anders werkt, maar uiteindelijk op hetzelfde neerkomt. Op de FB pagina van iemand die met mij is bevriend, waren vanaf moment X enkel nog de openbare afbeeldingen te zien. Linda van Velsen 7 september at Overigens is er tegenwoordig weinig kans dat fans op de eigen startpagina de melding zien dat de pagina een andere avatar heeft gekregen, hoe profielfoto facebook afschermen.

Kim 3 november om - Antwoorden.

Inhoudsopgave

Inhoudsopgave Wil jij je vind ik leuks verbergen op Facebook voor je Facebookvrienden? Mijn Online IDentiteit 12 april at Hoe kan ik dat vermijden? Rene Hammel 20 januari om - Antwoorden.

Wordt mijn profielfoto dan wel weergegeven op mijn tijdlijn, hoe profielfoto facebook afschermen. Tot voor kort ontving ik van diegene net als mijn andere beste vrienden meldingen als die persoon iets plaatste op Facebook. Mijn Online IDentiteit 12 augustus at Zo kan je instellen dat alleen jouw vrienden jouw informatie op jouw tijdlijn mogen zien.

Bestel deze dan nu met abonnement bij KPN. Alvast bedankt.

Wel likes en reacties van vrienden zichtbaar maken

Je kan niet terug, als je deze stap uitvoert is hij definitief. En wel zo. Login met je gegevens. Hoi Corinne, Wat een goed initiatief deze site!

Walter Kort 5 jaar geleden. Mijn Online IDentiteit 27 januari at Echter merk ik dat iedereen op mijn profielfoto kan hoe profielfoto facebook afschermen, zowel vrienden als geen vrienden. Stel je vraag. Mijn oudere berichten waren allemaal met die instelling maar tegenwoordig kan ik alleen nog kiezen tussen openbaar of vrienden?

Inhoudsopgave Wil jij je vind ik leuks verbergen op Facebook voor je Facebookvrienden. Wil je zelf bepalen wie welke informatie over jou ziet, volg dan onderstaande stappen, hoe profielfoto facebook afschermen. Facebook is een social media waarmee je informatie en berichten deelt.

WANT Navigation

Of kunnen zij altijd alle berichten zien die ik in en heb geplaatst? Maar het is af te schermen zoals hierboven beschreven staat. Pimp je blanco Facebookfoto Niets is zo erg als helemaal geen profielfoto hebben. Als ik eenmaal een pagina like, en die pagina heeft een nieuw bericht, dan zie ik dat in mijn tijdlijn.

Ina 17 november om - Antwoorden. Bart 6 jaar geleden.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws