Goede dag in italiaans

Geplaatst op: 14.11.2020

Dove abitate? Geschreven door de wikiHow-gemeenschap Gemeenschap van administrators, redacteuren, proeflezers en specialisten Bronnen. Het kan natuurlijk ook wat specifieker.

Vanwaar ben jij? Goedenavond   Buonasera! Andere begroetingen. Basiszinnen in het italiaans 4. Categorieën: Talen.

Alesandro: Bene, grazie. Ben is afgeleid van het Italiaanse woord "buon," wat "goed" betekent. Dove abiti. Giorno is een Italiaans zelfstandig naamwoord en betekent "dag. Wens hem of haar dan voor het slapen gaan een goede nacht toe met de woorden Buona notte.

In deze les leer jij  groeten in het Italiaans. Het kan natuurlijk ook wat specifieker. Signor Primavera: Buongiorno signor Rossi.
  • Met handige woorden en achtergrondinformatie!
  • Molto bene  Zeer goed. Hieronder vindt je enkele handige korte zinnen die je daarvoor kan gebruiken.

Online Italiaans leren

Welke manier je het beste kunt gebruiken is afhankelijk van de situatie waarin je iemand begroet. Dus wanneer je een vriend in tegen komt, vraag dan Come stai? Maar deze woorden kun je ook gebruiken om de winkelier wilt begroeten, wanneer je 's nachts v. Piacere di conoscerla spreek je uit als pja-tsjee-re die ko-no-sjer-laa. Heb je een vraag?

Iemand begroeten op een bepaald moment van de dag. Quanti anni hai. Buon appetito     Smakelijk. Je gebruikt natuurlijk het juiste woord dat toepasselijk is bij de situatie waarin je je bevindt.

Signor Rossi: Bene, grazie?

Account Options

Dan gaan we ervoor! Signor Rossi: Buongiorno signor Primavera. Gebruikersportaal Verras me! Maar deze woorden kun je ook gebruiken om de winkelier wilt begroeten, wanneer je 's nachts v.

Wens hem of haar dan voor het slapen gaan een goede nacht toe met de goede dag in italiaans Buona notte. A tutti betekent "voor iedereen. Over ons Categorien? Ook hier pas je de keuze van woorden en zinnen aan afhankelijk van de situatie waarin je je bevindt. Het gaat goed, dank je.

Rome, de eeuwige stad

A tutti betekent "voor iedereen. Conoscerti is een informele vorm van het Italiaanse werkwoord "conoscere," wat "leren kennen" of "ontmoeten" betekent. Volg ons.

Bekijk dan de bovenstaande les nog eens. Per favore   Alstublieft  Mi scusi   Excuseer mij. Hoe gaat het met jou. Een leuke dag gewenst. Ontdek het Italiaans aan de hand van thema's uit de praktijk.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met goede dag in italiaans cookiebeleid. Sabrina: Vengo da  Belgio.

Gratis demoversie Italiaans

Italiaanse nacht begroeting   Welnu, mocht je de dag overleefd hebben en het voor elkaar gekregen hebben om samen met een Italiaan te slapen. Come sta? Het kan natuurlijk ook wat specifieker.

Wat daarvoor weer wel kan, is de begroeting Salve. Ripiti, wanneer je Italiaans niet zo goed is, per favore   Kan je dat herhalen! Een leuke dag gewenst.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws