Felicitaties geboorte dochter in het frans

Geplaatst op: 07.01.2021

Fijne feestdagen! Stuur daarom een kaartje met een bijpassende felicitatie tekst voor de geboorte van een tweeling, drieling of misschien wel een vierling. Want jij bent ineens een grote zus!

Tous nos vœux vous accompagnent pour votre longue vie à deux. Bonne journée! Dat je snel weer beter wordt. Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en veel geluk voor jullie gezamenlijke toekomst. Ik hoop dat je kunt genieten van je kraamtijd en ik wens jullie veel geluk met jullie mooie meisje! Wij willen jou van harte feliciteren met

Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. Met de gedachte aan deze prachtige dag zijn wij met hart en ziel bij jullie. Iedereen bij Lieve Berend en Marije, jullie prachtige zoon, daar is ze dan. Hoera.

  • Het is een prima keuze. Nous vous souhaitons bonheur, santé et amour, objet de votre union.
  • There are two things in life for which you are never truly prepared: twins! Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar!

Traditionele wens als geboorte felicitatie

Bouwen en verbouwen. Beste vrienden, Ik was meer dan blij om van de geboorte van Lea en Emie te vernemen, ik vind jullie kleine tweeling zo schattig op de foto die me ontroerde. De vertaling is soms nagenoeg letterlijk om aan te geven op welke wijze Fransen hun deelneming betuigen.

Joyeux Anniversaire et beaucoup de plaisir Ouders die een tweede, derde, vierde, of misschien wel vijfde of zesde kindje hebben gekregen, verdienen ook een speciale geboorte felicitatie voor hun zoon of dochter! Over ons Contact.

Geniet van jouw verjaardag!

  • In deze moeilijke dagen willen wij aan jou ons oprechte medeleven betuigen. Bonne Fête, chérie.
  • Justitie, wetten en regels.

Flicitations pour mevlana restaurant pizzeria den haag nouvelle arrive dans votre famille. De vertaling is soms nagenoeg letterlijk om aan te geven op welke wijze Fransen hun deelneming betuigen. Ik hoop dat je kunt genieten van je kraamtijd en ik wens jullie veel geluk met jullie mooie meisje.

Een kindje is de allergrootste schat op aarde Het is een engeltje van hemelse waarde. Hoe werkt de zorgverzekering en hoe kom ik aan een nieuwe bril? Het leven is een lange, felicitaties geboorte dochter in het frans, stille rivier.

Gebruik herinneringen in de geboorte felicitatie

Het is een prima keuze. Negen maanden op een rij, elke dag een stapje dichterbij. There are two things in life for which you are never truly prepared: twins!

Gebruikelijk in Groot-Brittanni bij het vieren van Kerstmis en Nieuwjaar. Bonne et heureuse route dans le mariage. Je vous envoie mes condolances les plus sincres en ce moment de deuil. Website AllesFrans. Blaas snel de kaarsjes op je taart uit. Helaas kunnen we niet op kraambezoek komen in deze tijd.

Zojuist vertaald

Twee keer zoveel moeite, twee keer zo druk, maar ook dubbel genieten, en dubbel zoveel geluk! J'espère que vous serez très heureux ensemble. We wensen jullie heel veel gezellige oppasmiddagen toe. Quote of songtekst in je geboorte felicitatie Een felicitatie voor geboorte maak je ook origineel met een mooie quote of songtekst.

Met één kindje waren jullie al blij,  maar nu hebben jullie er nog meer geluk bij!

  • Wij wensen de bruid en bruidegom veel geluk in hun huwelijk.
  • Aux très fiers parents de
  • Ik weet zeker dat jullie geweldige ouders worden.
  • Iedereen bij

Weet je nog dat jij je zoontje Ruben zou noemen en ik mijn dochtertje Louise. Veel geluk en gezondheid gewenst! Ben jij niet toevallig die jongen die zijn leeftijd verjaardag viert. Geboorte felicitatie tekst rond religie: islam en christelijk Wanneer de kersverse ouders islamitisch of christelijk zijn, dan zijn er ook mooie en passende geboorte felicitatie teksten te schrijven op je kaart.

Nous te souhaitons bonne chance dans ton nouveau poste en tant que. Dit bericht brengt duizend wensen voor gelukkige dagen. Maar wat voor tekst schrijf je op een geboorte felicitatie gezamenlijke afvaardiging noord en zuid korea.

Gelukwensen

Fijne Divali! Nous souhaitons une longue vie à la petite voornaam baby. Wij wensen jullie het beste voor jullie lange leven samen.

Fijne verjaardag, lieverd. Ik verzoek jullie dit kleine geschenk te aanvaarden van een verwante vol vreugde. Flicitations aux jeunes maris pour leur heureuse union.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws