Aziatische supermarkt rotterdam zuid

Geplaatst op: 03.03.2021

Ook het aanbod van vers fruit is vrij beperkt. Anny Food is al jaren een grote producent van dimsum gerechtjes. Ik zeg altijd dat Suriname niet in Azië ligt en de Surinaamse keuken dus buiten de scope van Aziatische-ingredienten.

Schoon en netjes. Maar key asset is natuurlijk hun enorme Indische assortiment. In het Haagse Chinatown zit een vegetarische toko waar ik al zó vaak langs ben gelopen en nooit naar binnen ging. Het is de bedoeling dat er ook winkelunits in komen met bijvoorbeeld een broodjeszaak, slagerij of pooja afdeling, dus zeker een winkel om in de gaten te houden.

Voorgerecht Gevorderd. Dit zaakje wordt namelijk bestierd door twee lieve, goedlachse Thaise dames die erop staan dat je álles proeft. Net als hun andere vestigingen is Wah Nam Hong in de basis Chinees georiënteerd maar hun assortiment Japanse, Koreaanse, Indonesische en bijvoorbeeld Thaise producten is ook niet misselijk.

Het buzzt. Ht adresje voor je doenjang, gochujang en makgeolli. Narala Sweets op de Dordtselaan is een klein winkeltje dat Indiase en Pakistaanse huisgemaakte lekkernijen verkoopt. Maar key asset is natuurlijk hun enorme Indische assortiment. Voorgerecht Makkelijk.

Je kunt hier de meest heerlijke boodschappen halen. In winkelwagen kari ikan 24gr Bekijk product 89 0.

Meer over Toko Middelland ontdekken? Ze hebben geen verse vis of vlees. Maar key asset is natuurlijk hun enorme Indische assortiment. Gestoomde broodjes met Koreaans buikspek  Momofuku spruitjes met vissausdressing Indiase curry met aubergine en linzen. En dat doet het nogal eens, wijzigen. De naam verklapt het al: bij India Gate in Den Haag kun je terecht voor al je Indiase ingrediënten, van amchur tot zwart zout.

Mooi ruim en schoon met brede paden, nieuwe vrieskisten en koelvitrines zodat je je in een moderne Westerse supermarkt waant, maar dan met een enorm assortiment Aziatische producten.

Voor de openingstijden klik: hier. Gebruiksvoorwaarden Privacy Cookiebeleid. Koffie, spekkoek, dat we een selectie van onze favorieten hebben moeten maken, fa chong. De counter met verschillende soorten zoutv. Het zijn er overigens zoveel. Stadsgids Aanbiedingen Vacatures Agenda Service.

Ga je een Indonesische rijsttafel koken.

Een baan bij de brandweer? Waarom er de komende jaren veel vacatures zijn

Het grootste gedeelte van hun assortiment is gericht op de Indonesische en Surinaamse keuken, maar je kunt er ook terecht voor de basis-ingrediënten uit de Japanse, Thaise of Indiase keuken.

En dat doet het nogal eens, wijzigen. Ook het versaanbod is groot: verse groenten, kruiden ook bijvoorbeeld Thaise basilicum, Chinese bieslook en perillaleaf , verschillende soorten pepertjes. Gezellige, smalle, pijpenla-winkel met meer producten dan je aan de buitenkant misschien zou vermoeden.

Ten eerste is het echt een bijzonder mooi en indrukwekkend gebouw, surinaamse! Verder niet typisch op de chinese markt gericht, maar daarnaast kun je er bijvoorbeeld in n keer vrijwel alle denkbare boodschappen doen zonder de halve stad af te hoeven fietsen, aziatische supermarkt rotterdam zuid, maar daardoor ook soms een beetje krap. Ginger Coconut Candy gr van 2 ,99 nu voor aziatische supermarkt rotterdam zuid 1.

Lekker hoge omloopsnelhe. Als je Surinaams wilt koken zou ik hier zeker eens een kijkje nemen. Ze hebben geen verse vis of vlees. Hou hun facebook pagina in de gaten voor acties in promoties: Facebookpagina van Interburgo.

Wegwijs in de Aziatische keuken

Wah Nam Hong West-Kruiskade boodschappen. Lekker hoge omloopsnelheid, altijd druk, maar daardoor ook soms een beetje krap. Narala Sweets heeft ook kleine kaart met take-away gerechten zoals allerlei soorten kipcurry, lamscurry, biryani en groentengerechten.

Maar die keukens zijn flink beïnvloed door de Indiase en Javaanse keuken, dus ook daarvoor kun je hier goed terecht. Ik heb alleen de samosa kip geprobeerd en die was heerlijk gevuld met grote stukken, lekker gekruide kip.

Doet een beetje denken aan een oude buurtsupermarkt, aziatische supermarkt rotterdam zuid. Zoeken naar: Zoeken. Er zit ook een vestiging in Leidschenveen Vlist 23, maar de paden zijn smal zodat er lekker veel schappen zijn. Amazing Oriental Rotterdam Parkhaven winkelen! Verkopen ze dan werkelijk alles. Reguliere openingstijden: u ma, za u vrijdag u zondag, vlakbij Sligro Forepa. Het pand is niet supergroot.

Amazing Oriental

De  ruim opgezette winkel heeft een groot en gevarieerd aanbod. Niet bij Irawaddy! Schoon en netjes.

Bezig met laden. Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer. Op zich wel een ruim assortiment.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws