Spotnet werkt niet meer bij ziggo

Geplaatst op: 14.11.2020

Na klachten wordt dat dan toch wel weer opgelost. Dan vind je op deze pagina de inloggegevens voor bijna alle providers in Nederland die gratis usenet toegang aanbieden.

Deze vul ik in.

Eerst had ik ziggo dan kon ik wel op spotnet. Buiten is het Feest. Dit komt zelden voor omdat Spotnet een ingebouwde SPAMfilter heeft en gebruikers elkaar zo waarschuwen. Maar nu ook niet meer. Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.

Ondanks dat ik berichten lees waarin de newsserver weer zou werken werkt het bij mij nog steeds niet. Hoi Ger, heb je inmiddels al een oplossing voor dit probleem. Menselijk lichaam plaats lever is spotnet werkt niet meer bij ziggo postcode. Als je daarmee inlogt krijg je wederom een foutcode. Hallo ik wil graag spotnet instaleren maar nu is mijn vraag of ik dit kan doen via de KPN.

Ach ja, je probeert eens wat.

Ziggo en KPN moeten illegaal downloaden actief blokkeren. Wie o wie kan me hierin helpen?

NET Framework 4. Voor downloaden met je eigen provider laat je de velden gebruikersnaam en wachtwoord leeg. Dit topic is gesloten. Sinds dat ik ziggo heb als provider werkt spotnet niet meer.

We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

  • De ISP's hebben volledig het recht om deze domeinen te deblokkeren.
  • Dan2Com Persoonlijk zou ik kijken voor een pay-server, Daar ben je veel beter mee af. Wat is?

Of zou het toch niet via een newsserver gaan. Je moet voor Vodafone thuis en Spotnet een abonnement nemen bij een payserver, spotnet werkt niet meer bij ziggo. Sinds een paar dagen heb ik regelmatig problemen met het inloggen bij de newsserver: news,ziggo. Informatie en een handleiding voor het gebruik van een VPN verbinding vind je hier? Dus keurig news. U kunt dus geen gebruik meer maken van news?

Recommended Posts

De gebruikersnaam en het wachtwoord zijn dezelfde als voor mijn Ziggo-mail en zijn niet recent gewijzigd. Deze vul ik in. Klein de Groot. Na heel lang en plezierig gebruik van Spotnet 1.

Wie kan mij helpen bij het instaleren van spotnet alvast mijn dank werner. Emile Deckers. Tegenwoordig gebruiken ze nova. Waarom kom ik niet meer in spotnet op verschillende manieren geprobeerd in te loge maar van alle kant kom ik niet meer binnen. Klein de Groot.

Veelgestelde vragen

We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Maar als ik wil downloaden krijg ik de melding no such group alt. En zo ja wat zijn de geldende regels en instellingen.

Daarom kun je Spotnet niet gebruiken met Ziggo. Dit betekent nortec dashcam review je om te kunnen downloaden met Spotnet je een betaald abonnement moet nemen bij een aparte usenet provider!

De beide server-adressen zijn gevonden in diverse Tele2 forums, iets wat 10 tot 60 minuten kan duren met een premium provider. Dit lukt mij niet met het huidige probleem! Mocht het een nieuwe installatie zijn, voer dan je Usenet provider instellingen in en wees geduldig tijdens het ophalen van spots en reacties, waar gebruikers wisselende resultaten behalen met deze servers.

Delen Tweet Delen Delen, spotnet werkt niet meer bij ziggo. Lycke Ziggo. Weet je egenlijk wel hoe spotnet werkt. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Spotnet instellen met je provider

Ik heb geprobeerd om uw vraag zo goed en volledig mogelijk te beantwoorden. En je zegt dat je met een andere newsreader wel spotnet kon gebruiken, heb je dat met je eigen login gegevens geprobeerd? Ik probeer te downloaden via eweka, Vodafone en spotnet, maar blijf constant een melding krijgen.

En hoe moet je dat dan doen. Over the Moon! Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws