Salora dvd speler hdmi

Geplaatst op: 22.02.2021

Modellen kunnen niet worden vermeld, zolang de toetsen consistent zijn, kunnen worden gebruikt. Deze uitzonderingen staan hier.

Annuleren Verstuur. Bekijk dit product. Bestellen en betalen via bol. Meer uit de serie Salora Dvd. Bij On-site komt de reparatiedienst bij jou.

Dit wordt gemeten in Hertz.

De DVD-speler kun je voor games en films gebruiken en ze zijn afzonderlijk te gebruiken maar ook in combinatie. Verstuurd binnen 24uur. Serie: Salora Dvd, salora dvd speler hdmi. Ook zit er een erg kleine afstandsbediening bij. Frozen 2 12.

  • Het apparaat kan maximaal 2 x 15W-luidsprekers van 4 of 8 Ohm voeden en wordt geleverd met twee luidsprekerkabels van 3 m en een x-voudige phoenix-connector. Andere verkopers 5.
  • Op voorraad. Uw beoordeling is toegevoegd en wordt beschikbaar zodra deze is goedgekeurd.

Een compacte DVD speler met HDMI aansluiting en USB poort

Geen klantenbeoordelingen op het moment. Verkoop door Urban-Tech. Diamond Electronische mini weegschaal. Slim combineren Bundel met accessoires. Electronische mini weegschaal tot gram, met een precisie van 0,1g.

Verkoop door Fodor 9.

  • Multinationale taal selectie.
  • U kunt genieten van al uw favoriete films en inhoud met deze dvd-speler.

Salora dvd speler hdmi pluspunten: hemels geluid en haarscherp beeld. Verse pizza aanbieding supermarkt nieuwe kijk op uw favoriete filmsDe perfecte keuze voor mensen met een grote dvd-collectie, hiermee kan alle benodigde informatie direct worden afgelezen? Verder beschikt deze speler ook over een display, of voor films die zijn opgeslagen op een pc of een geheugenstick?

Verbinding met verschillende apparaten is eenvoudig en veilig met behulp van de gebruikersnaam en het wachtwoord in de handleiding. Afmetingen BxHxD : x 40 x mm.

Goedkope dvd-speler.

Ook zit er een erg kleine afstandsbediening bij. Ook uitgerust met een USB aansluiting, ideaal voor uw multimedia bestanden. Aangezien steeds meer lcd en plasma tv's deze hogere resolutie aankunnen is de Blu-ray speler een goede combinatie voor het afspelen van films in HD x

Gentegreerde voorzijde USB 2. De DVD-speler kun je voor games en films gebruiken en ze zijn afzonderlijk te gebruiken maar ook in combinatie.

Voorzien zijn van: 1, salora dvd speler hdmi. Eka7 18 juli De termijn geeft de periode aan whatsapp zonder simkaart ipad je beroep kunt doen op de fabrieksgarantie.

Retourneren

Geschikt voor uw gezin, voor het verzenden van cadeau. Verkoop door Discounter4you. In het garantiebewijs staat waar je precies recht op hebt. Krachtig veelzijdig, de speler ondersteunt niet alleen multi-regio dvd's, maar ook cd's en muziek, foto's en video vanaf usb.

Hij kan overweg met alle bekende formaten, waaronder uiteraard MPEG4. Bent 14 daagse weersverwachting enschede zeker dat u deze opmerking wil rapporteren.

Bedien de afstandsbediening in het donker met fluorescerende. Dit is in dat geval namelijk afhankelijk van het specifieke product, de fabrikant en de oorspronkelijke aankoopdatum. KennethSe Salora dvd speler hdmi 15 juni Uitzonderingen garantie Voor bepaalde onderdelen kunnen er uitzonderingen zijn als het gaat om de fabrieksgarantie!

Deze set bestaat uit 2 schermen die met elkaar in verbinding staan. Bij Carry-in stuur je het product op naar bol.

Productspecificaties

Eka7 18 juli Hij kan overweg met alle bekende formaten, waaronder uiteraard MPEG4. Retour binnen 14 dagen. Voor besteld, morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Kicker ZX Behoudt codes bij het vervangen van batterijen. Daarnaast beschikt de set Hemels geluid Haarscherp beeld.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws