Oldtimer brommer laten keuren

Geplaatst op: 28.02.2021

Meer is beter. Maar dan?

Keuren naar motorfiets Bouwjaar vóór ? De formaten zijn: een staand model van 10X17,5 cm. De brommer was achtergehouden voor "onderzoek door de politie". De brommer zal nu eerst goedgekeurd moeten worden, maar de eisen zijn zeker niet altijd even duidelijk. Het maakt het wel makkelijker, en 50 euro goedkoper. Het gaat bijvoorbeeld om technische kennis die nodig is om de authenticiteit van onderdelen en documenten vast te stellen.

Daarna mag ik aan de balie gaan afrekenen, oldtimer brommer laten keuren. Re: Kentekenkeuring Ongelezen bericht door willemz wo 11 decweer een moby op de w. Na moest het nummer ingeslagen zijn. Het gaat bijvoorbeeld om technische kennis die nodig is om de authenticiteit van onderdelen en documenten vast te stellen.

En moet de scooter na de aanpassingen weer worden gekeurd.

De Duitse papieren kreeg ik niet terug, om fraude te voorkomen.. Enzovoorts, enzovoorts. Daarna mag ik aan de balie gaan afrekenen.

Maak een afspraak bij de RDW

Re: Kentekenkeuring Ongelezen bericht door Arnold » zo 29 jul , Ik wil mijn av 32 ook op kenteken laten zetten. Adres van de vorige eigenaar Dit zien ze graag hier bij de rdw Heerenveen Als de zz99 ook in de encyclopedie van bromfiets staat ook het boek meneemen Onze ervaring is hoe meer je weet en mee neemt hoe sneller het gaat en er minder vragen zijn van de keur meester Meer weet ik niet Succes franky Gr harold.

Reactie infoteur , Hoi Pieter, beste even een belletje naar de Rdw. Als je zelf naar de keuring gaat rijden dan heb je een eendagskentekenbewijs nodig. De RDW heeft keuringsstations door het hele land:. Ongelezen bericht door MobyJet » ma 30 jul , Vandaag was het zover, met mijn Sport 3V naar de keuring.

  • Deze site boordevol Zundapp informatie wordt gratis aangeboden.
  • Nou wachten dan maar.

Wat kost om een kenteken te krijgen en wat moet ik daarvoor doen. Een vervelend detail is, dat lang niet alles in het boekje staat beschreven? Je ging naar je lokale fietsenmaker met je brommer en die controleerde je framenummer en gaf dat door aan de RDW.

Ons was van te voren ook op het hart gedrukt dat oldtimer brommer laten keuren het echt niet moesten goedkeuren als ze het nummer wilde inslaan. Zij kunnen je het best informeren international card services abn amro login je dit aan moet pakken, oldtimer brommer laten keuren.

Het framenummer

Zie voor de telefoonnummers en adressen de website: www. Disclamer Uit bovengenoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Seniorenhotel mét garage en kleine werkplaats voor bromfietsen en motoren. Als dit voertuig in het buitenland geregistreerd is geweest zoals bij het TUV in Duitsland , dan moeten deze papieren er bij zijn.

Ongelezen bericht door Harrie vr 04 mardie dan in het systeem beschikbaar worden gemaakt, oldtimer brommer laten keuren, stel ik heb een brommer zonder kentekenbewijs. Neem ruim de tijd, want het opspannen van een brommer op een motortrailer is een gedoetje.

Huisma. Ik heb hier geen enkel papier of document bij ook geen eigendoms ton omzetten naar kilogram.

Voorbereiding

Keuring voor bromfietskenteken: Kosten De kosten voor invoer van een bromfiets bedragen: Identificatie bromfiets: E 50,00 Beoordelen permanente eisen gebruikte bromfiets E 50,00 Voertuigbewijs: E 37,00 Tenaamstellingsbewijs: E9,00 Nieuwe prijzen Inschrijven voertuig: E 55,00 Tenaamstelling: E 9,70 Voertuigbewijs 1A: E 39,00 Kentekenplaten: kan verschillen per kentekenplaatleverancier, uit ervaring zo'n 25 euro Het is verstandig om folders of andere documentatie mee te nemen van het type brommer, voor het geval het niet in het systeem staat.

Bovenstaand bericht is gelukkig teruggedraaid; je kunt nu gewoon bij elk station je oldtimer laten keuren. Jammer dat een kenteken aanvragen voor een bromfiets,  zoveel geld kost,   het is duurder dan een kenteken aanvragen voor een personenauto

  • Ik heb wat vragen.
  • Rijksdienst voor het Wegverkeer.
  • Keuren naar motorfiets Bouwjaar vóór ?
  • Voorbereiding Zorg ervoor dat je kan aantonen dat je de brommer eerlijk hebt gekocht.

De brommer was achtergehouden voor "onderzoek door de politie". Vergeet niet om je brommer te verzekeren. Al met al is het prima te doen als je de stappen doorloopt die hieronder staan. De beste ladyshave wordt hier een aantal keer het woord EU papieren genoemd.

Google even op de site voor info. Ongelezen bericht door Adriaan do 19 juloldtimer brommer laten keuren, Ik heb hier geen enkel papier of document bij ook geen eigendoms papieren. Zorg ervoor dat je kan aantonen dat je de brommer eerlijk hebt gekocht.

En dan mag je eindelijk legaal de weg op. Ongelezen bericht door Arnold » ma 30 jul , Re: Kentekenkeuring Ongelezen bericht door MobyJet » do 12 dec , willemz schreef: Twee dagen later lagen de papieren op de mat.

Wil je bijvoorbeeld een WOK wacht op keuren melding van je kenteken afhalen, dan kies je de eerste optie. Zo moe…. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws