Mooie teksten over verloren liefde

Geplaatst op: 21.09.2020

Ja, dat hoop ik ook. Je leeft in mijn hart, in liefde en geluk en dat mijn liefste krijgt niemand nimmer stuk.

Ditzelfde deed je ook bij mij. Wees wie jij wil zijn. Nog vaak, denk ik terug aan die fijne tijd Denk ik weer even, aan jou en mij Denk ik nog even aan mijn verdriet, dat heel langzaam slijt Denk ik aan die lieve woorden, die je altijd tegen me zei Nog vaak, voel ik jouw sterke armen nog om me heen Voel ik weer jouw handen, die mijn lichaam teder streelden Maar nu, nu voel ik me eenzaam en alleen Al die illusies over jou en mij, die ik me steeds weer blijf verbeelden Gemaakt door Krista Verdriet.

Beloof je voor eeuwig trouw. De muur brokkelde langzaam af door jouw woorden en gevoel. Gemaakt door MG Geloof, hoop en liefde. Het zal weldra verdwijnen met het opkomend tij.

Ik mis je lieve lach, ik zal nooit vergeten wie je ben in gedachten ben je voor altijd bij me terug, ik leer weer opnieuw stap voor stap, ze hebben je accu sparta emotion c2 opladen mij af genom.

Het ongeluk is gekomen. Mooie teksten over verloren liefde door Someone Andere vrouw. En jezelf daarin te vergeven. Dankzij jou geloof ik weer in liefde en vriendsch. Moed is doorgaan wanneer je geen kracht meer hebt.

Je moet voelen. Gemaakt door Frans Tunnel Tranen al tijdenlang verdreven, toch altijd in mijn gedachten gebleven.
  • Voor mijn Kunootje. Gemaakt door Jojo Waarom vergeet ik je niet?
  • Maar jij gelooft me niet, je twijfelt. Was je nu maar gebleven!

Liefdesverdriet gedichten

Pijn is niet leuk om te krijgen, maar innerlijk nog minder. De duivel kan het alleen vermoeden. Liefhebben is loslaten. Maar onthoud, sommige gaan en sommige blijven. Originele, bijzondere positieve spreuken.

Gemaakt door MG Tijd eerst was er woede, die maakte plaats voor groot verdriet de tijd verstrijkt, dat wij elkaar niet meer chow chow panda te koop verstaan! En jezelf daarin te vergeven. Ik voelde verdriet maar nu is het verleden. Waarom mis ik jou. Wachten, ben jij nog steeds een vriend van mij. Het gaat niet om de juiste partner te vinde… het gaat erom de juiste partner te zijn.

Waarom moest het toch mooie teksten over verloren liefde gaan.

Liefdesverdriet teksten, zinnen en quotes die je kunnen helpen bij een pijnlijke relatiebreuk

Gevoelens voor een ander uitgesloten, de liefde afgestoten. Ze vonden het allemaal geweldig om te krijgen en ik heb er zelf ook één gehouden!! Je hebt me een half jaar voorgelogen, je hebt me een half jaar keihard bedrogen. Een eind aan deze boze dromen.

Ze stelen je energie en houden je weg van liefde? Bess Myerson. Liefde moet je spontaan kunnen geven, zonder regels en voorwaarde. Gemaakt door Onbekend 1x zien. Gevoelige mensen met talent voor muziek hebben er last van gehad en kunnen vaak beter onder woorden mooie teksten over verloren liefde hoe jij je voelt.

Maar jij komt niet. Stuurt u uw eigen gemaakte liefdesverdriet gedichten graag naar ons in. Blijf dus hier met mijn bloedend hart.

  • Ik wist niet dat liefde zo mooi kon zijn, maar bij jou besefte ik hoe het was om in de hemel op aarde te zijn
  • Oh,god wat zal ik dan gelukkig zijn.
  • Momenten van geluk wisselen met momenten van pijn de weegschaal der liefde helt over van vreugde naar verdriet.
  • Onverwachts,vaak als een onzichtbare geur op een bospad.

Wachten Wachten, ze hebben je van mij af genomen, wachten, je brengt toch alleen maar pijn. Liefde is…  Liefde is samen liggend in het gras de sterren vol bewondering aanschouwen. Jou gedachten doen nog te veel pijn. Gemaakt door Bolleke Zonder jou. Gemaakt door Leonie Tavenier Wrak. Maar jij komt niet. Het ongeluk is gekomen.

Opbeurende zinnen en teksten over liefdesverdriet vol wijsheid

Niemand kan je daarvoor beschermen, alllen blijven werkt ook niet, eenzaamheid zal je ook breken met het verlangen. Anders beminnen we slechts het spiegelbeeld van onszelf in die anderen. Na een korte tijd van samen, zijn nu een eind met heel veel pijn.

Een eind aan deze boze dromen. Jouw zoete beelden zullen blokker hengelo openingstijden liefde voor jou nimmer meer in slaap kunnen wiegen Als je jaloers bent op je ex, beledig je jezelf en je eigen omgeving.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws