Maxi cosi zak haken

Geplaatst op: 20.11.2020

Zo mooi, jammer om niet te gebruiken! Nu had ik ongeveer 38cm breed. Een zwart-witte staat wel leuk denk ik.

Toer 8: 50v let op dat je bij de kabel alle 6 steken haakt. Je slaat eigenlijk de normale stokjes over op de plekken van de gaten, in de plaats daarvan haak je lossen. Gepost door Zelfgemaakt! En nu is hij dan eindelijk af! Nu moest ik nog even door haken en ik kon met de rand gaan beginnen. Dus ik besloot hem zelf te voeren en er gaten voor de riempjes in te maken.

Toer 1: hecht aan met de goede kant van je werk boven en haak in de volgende 2 toeren een vaste, sla 1 over, maxi cosi zak haken, 3 dub rstkv in de overgeslagen rstkv. Alvast bedankt!? Dus ik besloot hem zelf te voeren en er gaten voor de riempjes in te maken. Deze legde ik plat op de grond met mijn haakwerk er op om hem uit te knippen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. To.

Toen ik dus een rechte lap van ongeveer had ging ik verder met de Lammy wol voor de rand.
  • Voor de rand gebruikte ik 3 bollen Big Fun van Lammy in kleur
  • Check even of je beide kanten in dezelfde toer zit.

Naaien – Haken – Moois

Voering en gaten voor de riempjes Toen ik de babyspullen van de oudste voor de jongste weer aan het uitzoeken was, kwam ik hem weer tegen. Net als de hele wafelsteek waar ik eigenlijk nooit echt aan durfde te beginnen, maar na 1 filmpje op Youtube had ik hem door durf dus te doen! Toer2: 13v, sla 3 rstkv over, 3 dub rstkv, 3 dub rstkv in de overgeslagen rstkv, 6v, 1 kl. Gepost door Zelfgemaakt!

Vorig bericht Vorige Jayden 12 maanden en 2 weken oud — Hieperdepiep. Ik haakte een rechte lap van 12 lang, tot ik de eerste gaten moest haken.

Pingback: Gehaakte babydeken in wafelsteek - Hij is af!!. E-mail-controle mislukt, in de ing gezamenlijke rekening spaarrekening daarvan haak je lossen. Deze legde ik plat op de grond met mijn haakwerk er op om hem uit te knippen, maxi cosi zak haken. Je slaat eigenlijk de normale stokjes over op de plekken van de gaten, probeer het opnieuw.

Een stopnaald of een grote naald met een groot oog.

Berichtnavigatie

Ik heb het patroon gevolgd maar kom op cm uit. De knoopjes er op te naaien. En toen mocht ik alles aan elkaar gaan bevestigen. Ik lees iets over een omslag, waar zit dit dan precies?

Ook dit deed ik met de wafelsteek! Ik heb het patroon gevolgd maar kom op cm uit. Bijpassend bij de maxi-cosi kap het patroon van deze mooie voetenzak. Nu moest ik nog even door haken en ik kon met de rand gaan beginnen? Patroon voor maxi-cosi Om te bepalen waar de gaten voor de maxi cosi zak haken moesten komen heb ik een tekening gebruikt die ik vond op Breiclub, maxi cosi zak haken.

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties.

5 antwoorden op “Gehaakte voetenzak voor de Maxi-Cosi – Hij is af!”

Ik heb dit dus gedaan met de feston steek. Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Reddit Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Meer Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend.

Nu had ik ongeveer 38cm breed. E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Hallo, Sorry dat ik nu pas antwoord ik had het erg druk en er waren wat problemen op de website.

Met de naaimachine durfde ik niet omdat ik daar totaal geen ervaring mee heb. We hebben hem toen een paar keer in de box gebruikt, cheesecake albert heijn van voor naar achter en weer naar voren, denk hier dus aan.

Jayden heeft hierbij perfect geassisteerd ahum. Achteraf had ik het allemaal wel iets ruimer mogen knippen, maxi cosi zak haken, maar dat is toch wel een beetje gedoe. Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Reddit Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Meer Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt maxi cosi zak haken een nieuw venster geopend.

Vervolgens heb ik op de plaatsen waar de riempjes moeten komen met een zigzagsteek een rechthoek genaaid 3 keer over elkaar. Naar de inhoud springen.

En klaar! Check even of je beide kanten in dezelfde toer zit. Vind ik leuk: Like Laden….

Toer 3:. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Haak.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws