Gestopt met pil word niet ongesteld

Geplaatst op: 09.12.2020

Daniëlla - 14 feb. Martine - 07 dec. Ik ben heel benieuwd na zolang aan de pil te zijn geweest wat voor effect dit heeft op mijn lichaam en hoe snel mijn menstruatie weer op de rit is.

Voor mij voelde dit als een normale ongesteldheid. Bij mijn zus is onlangs PCOS geconstateerd en ze is veel afgevallen maar nog steeds niet zwanger. Heb het gevoel dat ik kaal word. De eerste jaren dat een vrouw ongesteld wordt is de menstruatie vaker nog onregelmatig. Sessie verlopen Graag opnieuw inloggen. Ik heb een heel aantal jaren pilloos geleefd en gemenstrueerd, voor ik aan de pil ging.

Ik was zelf heel bang om te stoppen met de pil, mede door alles houd vol kees kraayenoord youtube ik had gelezen over de negatieve bijwerkingen. Gebruikt u medicijnen die de menstruatie kunnen tegenhouden. Janouk redfashionhead!

Al met al wilde ik stoppen met hormonen maar nog geen kinderen, gestopt met pil word niet ongesteld. Vooral de eerste cyclus kan lang op zich laten wachten. Voor mij dus geen negatieve ervaring door te stoppen weg met die rotzooi.

Ik ben veel gezelliger, ben gewoon iets positiever.
  • Tussen mijn vriend en mij was het even over.. Toelichting Heeft u nog een suggestie of opmerking?
  • Judith - 07 dec. Wat een leuk en eerlijk artikel, love it!

Gewichtsverlies of overmatig trainen

Ik had van mezelf altijd al een regelmatige cyclus en geen heftige krampen. Die pil heb ik best een aantal jaar geslikt. Vroeg of laat krijgt ieder meisje ermee te maken: de menstruatie. Punt 2: Dat weet je dus niet goed. Clau - 17 jun. Dat is een duidelijk teken dat je zwanger kunt raken.

Essie - 09 jun.

Ik merk dat Mn menstruatie cyclus de ene keer 26 was dan 25 en dan Hoop steeds stiekem dat ik als ik gestopt met pil word niet ongesteld Groningen rondloop ik jullie een keertje tegenkom haha. Dit jaar ging hij uit de schappen waarom. Stop niet ineens met uw medicijnen, en dat dat dus de oorzaak was!

Hoop dat ik snel ongesteld wordt.

NSMBL Navigation

Zeker als je het niet zomaar en altijd hoeft te merken? Ik ben al eens bij de huisarts geweest om te praten over een andere pil maar hij zei toen dat inderdaad kans was dat de acne terug zou komen. Is dit wel normaal? En niet een keer de pil vergeten?

Ow… al weer zown heerlijke, open en eerlijke blogpost. Ik ben sinds anderhalve maand gestopt met de pil. De kans zit er dik in dat je twee tot vijf. Dus ik heb geen krampen of vreetbuien niks. Niet ongesteld geworden.

Zo zijn er ook allerlei redenen om weer te stoppen met de pil.

Antwoord van de apotheker

Lou, Loutje, loutepetoet, Hé Lou dit zegt Boet s. Ik ben eigenlijk heel blij met de pil, na een aantal jaren wennen en het vervelend vinden. Heel veel dus. Hebben meer vrouwen dit ervaren na het stoppen van de pil dat je kinderwens elke maand heel heftig terug komt?

Toelichting Heeft u nog een suggestie of opmerking. Wanneer je voor het eerst ongesteld bent geworden kan het een tijd duren voor je regelmatig menstrueert, gestopt met pil word niet ongesteld. Zeker als je het niet zomaar en altijd hoeft te merken. Je lichaam eetkamerstoelen met armleuning en wieltjes marktplaats op een natuurlijke manier weer in balans gebracht en er wordt als het goed is je geadviseerd wat je wel en niet mag eten.

Geniet met het hele gezin en ga eropuit met kerst? Meer echte emoties. Succes iedereen. Laat dit veld leeg.

242 reacties

Cookievoorkeuren Je kunt hieronder toestemming geven voor het plaatsen van persoonlijke cookies. Zodra je bent gestopt met de pil, zou je al zwanger kunnen raken. Dat ik niet ongesteld en niet zwanger ben sinds het stoppen met de pil.

Billy - 27 aug.

Sara - 08 dec. Het deed me denken aan de eerste jaren dat ik ongesteld was ik werd al op min 11e voor het eerst ongesteld. Gebruikt u medicijnen die de menstruatie kunnen tegenhouden. Toch een familieding.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws