Countdown coffeeshop rotterdam

Geplaatst op: 23.02.2021

Nemo - vind het zelf helemaal niks , personeel vond ik niet vriendelijk overkomen en de prijzen waren te duur voor de kwalitijd. Erg leuk en levendig beschreven!!

In een coffeshop nemen ze niet de tijd om je meer uitleg te geven. Moe er wel bij zegge dat ze soms soortjes in de bv kush hoek gooie terijl t iets anders is maar dat heb je bijna overal. Ik ken die gasten persoonlijk erg vriendelijke manne.. Heb je dan wel iets nog wat ook op de kaart staat en je in voorraad hebt wat je kan verkopen? Ja ik hoorde ook dat sky high weer goeie shit heeft!

Graag gedaan john Hier wil ik mensen voor waarschuwen omdat je gewoon niet met consumptie artikelen kan fucken, countdown coffeeshop rotterdam. Posted September 12. Ik kom hier zelf regelmatig ook heen. Het is helaas erg slecht gesteld met de meeste coffeeshops en de kwaliteit in Rotterdam.

Wegpiraat    2, Sign in here.

BEKIJK OOK EENS ONZE ANDERE PAGINA'S

Het lijkt me dat er een soort ploegendienst is van eigenaren, de 1 verkoopt normale en de ander slechte. De wiet vind ik zelf van wat mindere kwalitijd , maar de northern light en jack herrer zijn daar erg lekker prijzen zijn prima te doen   Sultan - 2 soorten wiet en 1 soort hasj.

Hou ik niet van. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken. Posted October 19,

Posted October 8, countdown coffeeshop rotterdam, met dezelfde kwaliteit. Maar hoe werkt dat dan precies. Afscheid van collegas bij ontslag Grower    De wiet vind ik zelf van wat mindere kwalitijdmaar de northern light en jack herrer zijn daar countdown coffeeshop rotterdam lekker prijzen zijn prima te doen   Sultan - 2 soorten wiet en 1 soort hasj!

Je kan daar elke dag van het jaar komen en dezelfde soortjes die ze nu hebben, Display as a link instead. Deze wiet ziet er donkergroen uit met iets dat op een vette thc laag lijkt maar als je het rookt proef je iets dufs chemisch.

Personeel staat los van de kwaliteit zou wel zo moeten horen dat ze weten wAt ze verkopen Hier zijn shops met goed spul maar ondeskundig personeel wil dus niks zegen over de kwaliteit Maar zaad erin dan houd het op. Only 75 emoji are allowed. Staat het op de kaart?

Sign up for a new account in our community. Wat een prijzen, countdown coffeeshop rotterdam. Gobru    1. Valk : Tja dat is het spijtige aan heel de zaak.

Die diamond kush van camarada is wel lekker.

Waar vind ik coffeeshops in Rotterdam?

In een coffeshop nemen ze niet de tijd om je meer uitleg te geven. Stingray in Heemskerk was leuk je 2 keer bezocht te hebben maar zoek toch een andere en sla jullie wel over pffffffffffffff.

Sultan - 2 soorten wiet en 1 soort hasj. Moe er wel bij zegge dat ze soms soortjes in de bv kush hoek gooie terijl t iets anders is maar dat heb je bijna overal.

Dus voor de zekerheid zouden we het jointje lekker mee naar huis nemen, countdown coffeeshop rotterdam. Je kan wel bio wiet krijgen bij de stichting op de stadhoudersweg. Maar ook het schrijven laat ze niet links liggen. It's easy. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Posted September 2.

De enige goede shop waar kwaliteit voorop staat in Rotterdam, is de Stichting. Denk aan voorgedraaide joints, space cakes en natuurlijk wiet of hasj. Laat staan dat je een uitleg wenst als het bvb voor een ziekte is. En als het maar een beetje op haze lijkt noemen ze het amnessia of silver lol.

Een kwaliteit ah mobiel nummerbehoud heeft goed informeerde personeel achter de balie staan. Deze wiet ziet er donkergroen uit met iets dat op een vette thc laag lijkt maar als je het rookt proef je iets dufs chemisch. Posted October 8, countdown coffeeshop rotterdam.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws