Afscheiding na eisprong forum

Geplaatst op: 19.09.2020

Weet dus nu niet hoelang mijn cyclus is en wann mijn eisprong is enz. Hopelijk is het raak voor je. Maar ik werk in een verpleeghuis waar wij zelf onze bewoners mogen testen.

Zo weet ik zeker dat de test er goed en lang genoeg in staat. Vroeger had ik nergens last van terwijl ik nu soms niet weet hoe me te houden Groeikalender Hoe oud is je kind? Dan heb ik het idee dat ik ongi ben zo vloeibaar is het dan. Bericht door Pip » wo dec 12, pm. He, Ja nu je zegt ik had dat vorige week ook en moet mijn ei toen ook al gehad hebben.

Een ini mini streepje zien jullie hem ook Van onswondertje5 In Testresultaten 30 3 dagen.

Die afscheiding ken ik. Vanavond maar voor de zekerheid klussen. Maand 8! Ga nu nog niet testen, ik durf niet goed. Heb regelmatige cyclus van 27 dagen.

Login of registreer om te kunnen reageren.

Het forum voor toekomstige en jonge ouders

Ik wacht vol ongeduld mee af! Zo vervelend dat wachten he. Niet samen rouwen, niets lijkt meer samen te lukken.. Ik zou even een tijdje afwachten en anders contact opnemen met je huisarts als het echt heel lang gaat duren.

De dagen na de ovulatie zowel na een bevruchting als zonder sluit de vagina zich weer af en wordt het slijm plakkeriger, vlokkeriger en dikker om vervolgens naar de menstruatiefase over te gaan.

  • We gaan het zien! Zeker omdat mijn ms langer dan een week geduurt hebben en anders is dat dagen.
  • Op het moment dat ik ze heb, zijn ze vrij pijnlijk, maar iets daarna voel ik er niets meer van.

Het is algemeen bekend dat je tijdens je zwangerschap meer afscheiding kunt hebben. Babymassage: tips als je baby moeilijk in slaap valt Van tafel tijdens het eten: ja of nee, afscheiding na eisprong forum.

Ik duim hoor. Inderdaad een vervelend, gevoel. Ik weet het niet hoor?

Header menu

Heb regelmatige cyclus van 27 dagen. Hopelijk word ik het niet.. Hallo dames, graag sluit ik me bij jullie aan. Stel hè

Hopelijk word ik het niet. Ik snap je hoop ja! Hier net van m'n ongi af. Maar die afscheiding zegt wel wat toch.

Over Brabbels

Saskia: Wat vervelend meisje een kelderende temp en rood Ik moet morgen naar de HA om bloed te trekken en te zien hoe hoog mijn HCG waarde is, mss is die te hoog. Geeft me nu wel een fijn gevoel

Niet samen rouwen, het is dat ik er zo ontzettend op gefocust was. Maar echt bijna niets, maar dat kan ook gewoon zijn dat er daar weer ergens iets verzenden duitsland naar belgie het broeden is. Ik merkte juist dat mn afscheiding verdween richting nod. Of was het erg hevig. Alles over prenataal onderzoek. Niet de twee voor 5 ondanks dat ik daar veel positieve verhalen over heb gehoord. Geniet met het hele gezin en ga eropuit met kerst.

Ik ben ook vaker 'mottig' na het eten en mijn eten ligt echt op mijn maag, niets afscheiding na eisprong forum meer samen te lukken! Ik snap je hoop ja. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan, afscheiding na eisprong forum.

Jij ook succes met klussen he. Nou ben ik wel benieuwd of er meer dames zijn die dat hebben? Denk elke keer iets te voelen De omgeving wordt beter toegankelijk.

Voeg zwangerschap toe. En van het weekend ook best wel veel witte afscheiding naar mijn idee heb ik dit niet eerder gehad. Bericht door Pip do dec 20, am.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws