Verstandskiezen trekken kosten zilveren kruis

Geplaatst op: 22.02.2021

Echter de beslissing of iets eenvoudig of ingewikkeld is wordt aan de kaakchirurg overgelaten. Bekijk de vergoeding.

Een kaakchirurg doet specialistische, chirurgische ingrepen in mond, kaak en gezicht. Delen Meer Annuleren. Vraag aan. Wist u dat u vanaf 18 jaar eigen risico betaalt voor: Behandelingen bij de kaakchirurg, een kunstgebit op implantaten, een volledig kunstgebit, orthodontie in bijzondere gevallen, tandheelkundige zorg in bijzondere gevallen en tandartskosten voor gehandicapten?

Genoeg te kiezen: 5 tandartsverzekeringen Met een tandartsverzekering kunt u terecht bij tandarts, mondhygiënist, kaakchirurg en tandprotheticus. Offline pauline. Je kunt zorgkosten die je maakt in het buitenland declareren met de originele nota en een ingevuld declaratieformulier.

Als de tandarts dit ook had kunnen doen, dan is er geen vergoeding uit de basisverzekering maar juist uit de tandartsverzekering? Is dat het geval. Wat is dan een volledige prothese  precies. Dan heeft u naast uw basisverzekering een tandartsverzekering nodig, verstandskiezen trekken kosten zilveren kruis. Voor een lager bedrag toch goed verzekerd bij de tandarts.

Volgens mij heeft TS de rekening van het eigen risico al ontvangen.

Als ik zo de omschrijving van de ingreep lees, heb ik het vermoeden dat dit geen ongecompliceerde extractie is. Voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap vergoeden we de extra tijd die de tandarts nodig heeft voor de behandeling. Een gezonde mond is belangrijk voor uw gezondheid.
  • Voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap vergoeden we de extra tijd die de tandarts nodig heeft voor de behandeling. Status Nieuwe vraag Vergrendeld Vergrendeld Reacties 2 reacties volger 1 volger Weergaven keer bekeken Gebruikers 0 bezoekers online Onderwerp en Buitenland Tanden en verzekering.
  • Het gaat van je eigen risico af helaas.

Tandarts of mondhygiënist

Hai, Ik woon nu net een maand in portugal en ga binnenkort mijn verzekeringopzeggen, nu heb ik sinds 4dagen enorm veel last van mn verstandskies. In het ziekenhuis kunnen ze hier met zekerheid een antwoord op geven! Het is mij bekend dat er vanuit de basisverzekering alleen vergoeding is voor een volledige prothese, dus als u geen enkele eigen tand of kies meer hebt. Geen vergoeding voor Orthodontie  Bleken van tanden en kiezen  Behandeling door tandtechnicus  Abonnementen Kosten van keuringsrapporten MRA en diagnostiek Niet nagekomen afspraken  Tandheelkundige verklaring.

Je kunt wel een nieuw topic openen.

  • Dat is toch dezelfde discussie als het trekken van verstandskiezen? Als je geen tanden of kiezen meer hebt in de bovenkaak, dan heb je recht op vergoeding voor een volledige bovenprothese.
  • Uitgestelde fronttandvervanging. De kaakchirurg zou ook kunnen zeggen dat het trekken van de tanden niet onder het behandeltraject kunnen vallen.

Kijk hiervoor in onze zorgzoeker. Of verwijdert cysten en tumoren uit de mond. Ik vind de uitleg op de website niet duidelijk. Een roesje. In dat geval vergoeden wij de kosten zoals Pauline aangaf, volgens de tandartsverzekering.

Orthodontie

U of uw kind krijgt dan, na toestemming van ons, de kosten voor orthodontie in bijzondere gevallen vergoed. Het eigen risico is dan van toepassing. Let bij het kiezen ook even op de contracten, afhankelijk van de basisverzekering die je hebt.

Een melkgebit is k gevoelig voor tandplak en gaatjes? Naar de kaakchirurg Een kaakchirurg doet specialistische, chirurgische ingrepen in mond. Maar in Nederland is een eigen risico ingevoerd? Zijn er bij jou nog meer verstandskiezen die eruit moeten. Ben je verzekerd met een tandartsverzekering.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Bekijk of u een extra vergoeding krijgt uit uw collectief. Offline pauline. De tandarts verwijst dan door naar een kaakchirurg.

Premie berekenen. Bekijk wat we vergoeden voor tandheelkundige zorg vanaf 18 jaar.

  • En nooit klachten?
  • Geef dit door als u online uw aanvraag doet.
  • De Zorgcoach kun je bellen of chatten als je wilt weten waar je snel terecht kunt mocht je tegen een wachttijd aanlopen.
  • Dan is het natuurlijk slim om u hiervoor te verzekeren.

En betaal je geen eigen risico? In de Zorgzoeker vind je door ons gecontracteerde kaakchirurgen, verstandskiezen trekken kosten zilveren kruis.

Vraag aan. Zonder collectiviteitskorting. Aanvullende tandverzekering: wat wordt er vergoed. Met een gecontracteerde kaakchirurg hebben wij afspraken gemaakt. Het is idd onduidelijk wat het ongeveer kost ik was van tevoren al op zoek gegaan op internet maar kon het niet terugvinden. Weetje al naar welke kaakchirurg je gaat.

Wij bieden 5 tandartsverzekeringen aan

Daaruit trek ik de conclusie, dat er een kleine kans is dat de kaakchirurg een een deelvan het trekwerk NIET onder de basisverzekering zal laten vallen? Wat er vergoed wordt leest u in het vergoedingenoverzicht.

Dat is niet zo. Kies een categorie en bekijk de premie.

Tandheelkundige zorg in bijzondere gevallen. Orthodontie Beugel van uw kind vergoed vanaf Aanvullend 3 sterren Veel kinderen hebben na het wisselen van tanden een beugel nodig? Je kunt zorgkosten die je maakt in het buitenland declareren met de originele nota en een ingevuld declaratieformulier.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws