Trijntje oosterhuis marco borsato wereld zonder jou songtekst

Geplaatst op: 19.02.2021

Na nog twee Italiaanstalige noteringen scoort hij in met Dromen Zijn Bedrog de best verkochte single van het jaar. Top Nieuwsbrief.

De Bestemming Marco Borsato. Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata. Mijn oh, mijn oeh, ik heb pijn O zo'n pijn, tot over mijn oren smoorverliefd op jou Keer op keer, stort ik weer neer, ik kan niet meer Tot over mijn oren smoorverliefd op jou Veel te vrij, wat moet ik met een meisje zoals jij Veel te vrij, je hebt niemand nodig Tot over z'n oren smoorverliefd op jou Ik ben verward, voel 's, m'n hart gaat veel te hard Tot over m'n oren smoorverliefd op jou Ik voel me verrot, ik ga kapot Ik lijk wel zot, tot over m'n oren smoorverliefd op jou Ik lijk wel zot en ik voel me rot Liefde is een vreemde ziekte [ terug naar boven ].

Gordon en Replay - Never nooit meer. De zanger heeft met Marco dan al zijn eerste volledig Nederlandstalige album afgeleverd, dat vrijwel direct platina wordt.

Weet je wel dat niemand, je hart, En het drijfzand me omsluit, ontstak bij mij het vuur Ze wordt nogal eens onde. Nederland was koel en kil en dan vooral het weer De wind di. Maar telkens voor het echt te laat is. The Big Puzzle Doe mee. De Scene - De wereld is van iedereen.

Als je hand de mijne raakt bestaat Er geen verdriet.

A World Without You

Tussendoor zijn beelden te zien waarin de twee als kinderen een stel waren, die uit elkaar moesten gaan omdat de familie van Oosterhuis per boot naar Amerika vertrok. Ken je mij live Trijntje Oosterhuis. Naamruimten Artikel Overleg.

Brief aan jou The Opposites Ft. Vera Mann - Nog één kans. In is Muziek als single de voorloper van zijn album Duizend Spiegels, dat in november verschijnt. Vooruitlopend op een reeks concerten in de Rotterdamse Kuip laat Marco begin mei weten dat hij werkt aan een serie samenwerkingen.

  • De titelsong van dat album wordt zijn 38e hit in de Top De Waarheid Marco Borsato.
  • Elke morgen Elke middag Elke avond Iedere nacht Stel dat ik er wel Maar jij er niet was Dan was morgen Morgen waarschijnlijk weer zo'n dag O ik kan 't niet Ik kan 't niet ik kan 't niet k-k-kan 't niet Ik kan het niet alleen Natte ramen Kalen muren Lege flessen Lege flessen op de gang Lange tanden Late uren Weinig zon Weinig zon en veel behang En ik kan 't niet Ik kan 't niet ik kan er niet omheen k-k-kan 't niet Ik kan het niet alleen O ik kan 't niet Ik kan 't niet ik kan 't niet Ik heb 't geprobeerd Gedaan wat ik kan Maar alles gaat verkeerd Ik ben ook maar een man En ik kan het niet alleen Elke morgen 's Middags 's Avonds Maar vooral 's nachts Stel dat ik er wel Maar jij er niet was Dan was morgen Morgen waarschijnlijk weer zo'n dag En ik kan het niet Ik kan 't niet ik kan er niet omheen k-k-kan 't niet Ik kan het niet alleen En ik kan 't niet Ik kan 't niet Ik kan het niet alleen [ terug naar boven ].

Top 40 Media Manager. De Top nieuwsbrief ontvangen. Maar telkens voor het echt te laat is, En het drijfzand me omsluit? Die laatste volkomen nieuwe start, Al voel ik mij verlaten en verward. Edsilia Rombley - Hemel en aarde?

Wereld Zonder Jou

Elke morgen Elke middag Elke avond Iedere nacht Stel dat ik er wel Maar jij er niet was Dan was morgen Morgen waarschijnlijk weer zo'n dag O ik kan 't niet Ik kan 't niet ik kan 't niet k-k-kan 't niet Ik kan het niet alleen Natte ramen Kalen muren Lege flessen Lege flessen op de gang Lange tanden Late uren Weinig zon Weinig zon en veel behang En ik kan 't niet Ik kan 't niet ik kan er niet omheen k-k-kan 't niet Ik kan het niet alleen O ik kan 't niet Ik kan 't niet ik kan 't niet Ik heb 't geprobeerd Gedaan wat ik kan Maar alles gaat verkeerd Ik ben ook maar een man En ik kan het niet alleen Elke morgen 's Middags 's Avonds Maar vooral 's nachts Stel dat ik er wel Maar jij er niet was Dan was morgen Morgen waarschijnlijk weer zo'n dag En ik kan het niet Ik kan 't niet ik kan er niet omheen k-k-kan 't niet Ik kan het niet alleen En ik kan 't niet Ik kan 't niet Ik kan het niet alleen [ terug naar boven ].

Ken je mij live Trijntje Oosterhuis. Singletijdbalk van Marco Borsato.

Rood Marco Borsato. Wachtwoord vergeten. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Brief aan jou The Opposites Ft. Beide hitsingles zijn bewerkingen van origineel Italiaanse nummers.

In september kondigt Marco Borato een nieuw album aan; Thuis. Niet ingelogd. Replay - Niemand. In Vlaanderen kwam het nummer ook uit op single, maar het behaalde de Ultratop 50 niet en bleef steken op de zeventiende plaats in de Tipparade. Beide hitsingles zijn bewerkingen van origineel Italiaanse nummers.

Op 26 juni van dat jaar werd het nummer uitgebracht als de tweede en laatste geobas topografie groep 6 gelderland van het album. Vera Mann - Nog n kans. In september is Lippenstift een samenwerking met Snelle. Statistieken   20 weken   3 piekpositie   punten    Artiestinformatie   Artiestinformatie   Songinfo   Songtekst. Een vetgedrukt getal geeft aan dat dit de hoogste notering betreft. Nog n kans, Opnieuw beginnen, de titelsong van Vrienden Van Amstel Live.

Free Trijntje Oosterhuis!

Marco Borsato & Trijntje Oosterhuis Lyrics

Wereldwijd orkest Het Metropole Orkest O. Na nog twee Italiaanstalige noteringen scoort hij in met Dromen Zijn Bedrog de best verkochte single van het jaar. Twee weken later krijgt ook Samen Voor Altijd, een nummer waarop ook zijn dochter Jada te horen, een notering in de lijst.

Singletijdbalk van Trijntje Oosterhuis. Niet ingelogd. Nog n keer Nog trijntje oosterhuis marco borsato wereld zonder jou songtekst die kans te krijgen Die ik aangrijpt uit het diepste van mijn hart Maar ik weet als geen ander En dat maakt me zo bang Nog n keer nog eenmaal duurt nog lang Wie houdt mijn hand vast Wie staat mij bij Wie streelt de kilte uit mijn huid Wie geeft mij vleugels Wie maakt mij vrij Zeg mij kom ik hier ooit weer uit Nog n kans, Nog n keer in vrijheid leven Die dag komt dan kan ik het weer aan Er moet ergens geluk zijn Ik wil alles geven Voor een arm camping notre dame castellane frankrijk om me heen zal slaan Die kans komt dat weer ik Die zal ik pakken Ik jaag er wanhopig achteraan Maar ik weet als geen ander En dat maakt me zo bang Nog n keer Nog n maal duurt zo lang Maar ik weet als geen ander En dat maakt me zo bang Nog n keer Nog nmaal duurt zo lang Oneindig genadeloos lang [ terug naar boven ].

Walk along Trijntje Oosterhuis.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws