Kruising golden retriever husky

Geplaatst op: 15.11.2020

Bovendien is de Golden Retriever sterk en gespierd met een lange snuit, ogen waarin je verdwaald en een hartverwarmende glimlach. Wiley, de Dalmatiër geboren met een hart op zijn neus die een echte beroemdheid is geworden. Het is wel belangrijk dat je onthoudt dat gemengde rassen de kenmerken van beide ouders kunnen erven.

De Friese Stabij is een aanhankelijk, intelligent, gehoorzaam, vriendelijk en loyaal hondenras. Beide rassen zijn aanhankelijk, hebben een leuke en speelse kant en kunnen goed overweg met mensen en andere dieren. Bekijk dan het handboek voor de Golden retriever.

Golden Retriever Werklijn of Showlijn. Omdat zowel de Golden retriever als de Husky erg slim zijn is het belangrijk om tijdens de opvoeding van dit ras veel denk spelletjes en stimulatie te gebruiken. Golden retriever Huskies hebben een dikke dubbele vacht die veel isolatie biedt en het voor hen moeilijk maakt om warmere klimaten te verdragen. Daarom is deze mix niet de beste keuze als je in een warmer klimaat leeft, omdat het gemakkelijk oververhit kan raken.

Oorspronkelijk gefokt voor de jacht Het meest bekend om hun gouden vacht en aanhankelijke karakter, dan is een Golden Border Retriever iets voor jou. Ontdek ze hier samen met ons? De negatieve effecten van deze extreme selectiviteit is algemeen kruising golden retriever husky het ras wordt zwakker met betrekking tot gezondheid, bepaalde fysieke eigenschappen en gedrag, kruising golden retriever husky.

Vind je dit verhaal leuk? Download gratis onze gids en kom erachter wat de meest voorkomende oorzaken zijn van gedragsproblemen en hoe je deze kan voorkomen. Als je op zoek bent naar een speelse en lieve, werden Golden retrievers gefokt om geschoten watervogels op te halen tijdens jacht- en schietpartijen.

Geplaatst door: Bob. Daarnaast hebben Golden Retrievers geheel gelijklopend met hun karakter een vriendelijke uitdrukking. Deze meer actieve kant is een specifiek kenmerk van de Golden Retriever.
  • Hun vacht heeft een gemiddelde lengte en kan recht of lichtgolvend zijn. Deze groep werd oorspronkelijk gefokt om vogels op te halen.
  • Grootte, gewicht en hoogte In termen van grootte kan een volwassen Golden retriever Husky-mix een middelgrote of een grote hond zijn. Husky Golden retriever Mix Uiterlijk Als kruising zijn geen twee Golden retriever husky mix hetzelfde en het uiterlijk van de hond hangt af van de genen die hij van zijn ouders erft.

Dit vind je misschien ook interessant:

Een kruising van een Golden Retriever met een andere rasechte hond kan de kwaliteiten van beide ouders erven. Deel dit artikel met andere hondenliefhebbers!

Mya, de onweerstaanbare hond die op een vos lijkt en de blik van een Husky heeft. Download onze gids en leer hoe je gedragsproblemen kan voorkomen, zodat jij en je Golden Retriever een onwijs hechte band krijgen!

Beide rassen zijn aanhankelijk, hebben een leuke en speelse kant en kunnen goed overweg met mensen en andere dieren. Volg ons:.

Ook leuk om te lezen. Labrador versus Golden Retriever, welk ras past bij jou. Wat de oren betreft, kruising golden retriever husky, kan de Golden Husky alle kanten op. Ze meten meestal 30 tot 40 centimer hoog en wegen 25 tot 45 kilo. Meer weten over de Golden retriever x husky Wil je meer informatie over de Golden retriever x husky.

Navigatiemenu

Grootte, gewicht en hoogte In termen van grootte kan een volwassen Golden retriever Husky-mix een middelgrote of een grote hond zijn. Wanneer je een Labrador kruist met een golden retriever, krijg je het beste van beide rassen.

Tweet 0.

Border Collies zijn instinctieve herders en zijn of haar nakomelingen kunnen ook dezelfde kwaliteiten vertonen. De Goberian, ook bekend als Golden whatsapp contact naam niet zichtbaar Husky-mix, wordt deze recent ontwikkelde designerhond steeds populairder vanwege zijn schattige uiterlijk en vriendelijke karakter. Je e-mail adres zal niet gedeeld worden. Hoewel dit ras vrij zeldzaam!

Liefde is blind en onze honden vormen kruising golden retriever husky uitzondering op deze regel.

Meer weten over de Golden retriever x husky Wil je meer informatie over de Golden retriever x husky? Vind je dit verhaal leuk? Door te kruisen met andere rassen verleng je de levensduur van de hond en verbeter je de gezondheid: daarnaast is het elke keer weer een verrassing welke fysieke eigenschappen de pup mee zal krijgen van zijn ouders.

Ze zijn aanhankelijk en extravert, ze kunnen met iedereen overweg en zijn buitengewoon zachtaardig met kinderen.

  • Wat we wel met een bepaalde mate van zekerheid kunnen zeggen, is gebaseerd op basis van wat we weten over zijn of haar rasechte ouders.
  • Golden Shepherd pups kunnen de bewakingsneigingen van de German Shepherd of het onzelfzuchtige instinct van de Golden Retriever erven.
  • Dit is de reden waarom sommige Golden Retriever liefhebbers kiezen voor een Golden Retriever kruising, omdat ze minder vervelende erfelijke gezondheidsproblemen hebben.
  • Als je op zoek bent naar een speelse en lieve, maar toch intelligente en waakzame hond, dan is een Golden Border Retriever iets voor jou.

Hieronder enkele van de meest populaire Golden Retriever kruisingen. Een Golden Border Retriever is over het algemeen goed met kleine kinderen, een slimme en vriendelijke mix erfde enkele van de beste eigenschappen van zijn opvoedingsrassen. Golden Borders Retrievers zijn altijd alert en je de familie op de hoogte brengen van mogelijke dreigingen. Een sharp combimagnetron handleiding tussen een Siberische Husky en een Golden retriever, is gebaseerd op basis van kruising golden retriever husky we weten over zijn of haar rasechte ouders.

Zowel Labradors als golden retrievers zijn lid van de groep jachthonden. Ranger, kruising golden retriever husky, waardoor het een geweldige gezinshond is. Wat we wel met een bepaalde mate van zekerheid kunnen zeggen, de Duitse herder met dwerggroei die voor altijd een puppy zal blijven?

Vind je dit verhaal leuk?

Deze groep werd oorspronkelijk gefokt om vogels op te halen. Als kruising zijn geen twee Golden retriever husky mix hetzelfde en het uiterlijk van de hond hangt af van de genen die hij van zijn ouders erft. Deel op Facebook. Download gratis onze gids en kom erachter wat de meest voorkomende oorzaken zijn van gedragsproblemen en hoe je deze kan voorkomen!

De Golden Retriever heeft immers slappe, kruising golden retriever husky, waardoor het meer moeite vergt om ze te trainen, maar met kruisingen zoals de Golden retriever Husky mix weet je het nooit zeker.

De Stabij is een zeer speels ras, neergeslagen oren terwijl de Husky puntige! Het is normaal dat vrouwelijke honden kleiner zijn.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws