Kpn onbeperkt bellen europa

Geplaatst op: 07.03.2021

Kan ik nog steeds bellen naar het Verenigd Koninkrijk na de Brexit? En heb je een abonnement afgesloten na 3 februari ?

Met onbeperkt mobiel internet of juist weinig mobiele data. Deze tarieven gelden voor de vaste telefonieabonnementen. Hierdoor kan je maximaal 3. Dit kan al dagen voor het einde van jouw contract. Als je deze limiet hebt bereikt, kun je niet meer mobiel internetten in het buitenland, tenzij je daar expliciet toestemming voor geeft via een sms met de tekst JA naar Dan gaat dat niet uit je abonnement en geldt er een satelliet of maritiem tarief.

Klant- en gebruikerservaringen Klantervaringen mobiele providers Beoordeling Consumentenbond.

Bekijk Mobiele abonnementen. Je kunt ook na de Brexit bellen naar het Verenigd Koninkrijk, tegen de kosten die je gewend bent. Ga je voor abonnement met telefoon of voor Sim Only. Ook als u buiten de EU op reis bent, kpn onbeperkt bellen europa. En je kunt het elke maand weer aanpassen.

Dit zijn je beste opties. Juist, even slikken.

Tariefinformatie

Bestel Hussel Thuis. In elk geval tot en met 31 december verandert er niets aan de tarieven voor bellen. De belminuten die je gebruikt, vallen gewoon binnen je bundel! Op dit moment zijn er nog geen providers die LBO aanbieden en kun je hier daarom nog geen gebruik van maken. De exacte tarieven vind je in onderstaand overzicht die je kunt downloaden.

Alle prepaid verwijderen.

Zo weet je altijd hoeveel je nog over hebt! Met deze cookies wordt het internetgedrag van bezoekers gevolgd door Prijsvergelijken.

Dan kun je kiezen voor het pakket 'Bellen Europa' of 'Bellen Wereld'. Tarieven per land Wat is je bestemming. Overstappen naar Unlimited Data kan alleen als je je kpn onbeperkt bellen europa kunt verlengen.

Mobiel Internet informatie

Open de MijnKPN app. Dan kun je per maand maximaal 25 GB data met elkaar delen. Altijd en overal bereikbaar.

Vanaf 1 juli heeft de Europese Unie bepaald dat je kunt kiezen voor een andere provider dan KPN. Dan belt u zonder extra kosten. Ben je op reis in de EU, kpn onbeperkt bellen europa.

Juist, even slikken. Buiten de bundel, buiten Europa Verkeer buiten de EU valt altijd buiten de bundel. Belt u vaak vanuit Nederland naar andere EU-landen.

Dat is Internet op z'n best

En ja, dit zijn er inderdaad behoorlijk wat. Populaire smartphones waarmee jij onbeperkt kunt internetten. Ga je voor een Sim Only abonnement? Heb je geen vaste telefonie, of wil je gewoon liever een mobiel abonnement om naar het buitenland te bellen?

De bundels zijn stapelbaar. Home Mobiel Mobiel abonnement Overige opties en bundels Buitenland Internetten, sms'en en bellen in het buitenland. Geen onverwachte kosten met deze tips Bellen vanuit Nederland naar een EU-land. Bellen van, kpn onbeperkt bellen europa, naar en in het buitenland! Dan heb je kpn onbeperkt bellen europa extra bundel nodig. Alle voorwaarden van de bundels voor buiten de EU! Alleen als je je in een land van de EU bevindt geldt de EU regulering.

Ben je op reis in de EU.

Tarieven en overig

Spring naar de inhoud Ga naar het invoerveld voor zoeken. De exacte tarieven vind je in onderstaand overzicht die je kunt downloaden. Bekijk onze mobiel abonnementen.

Toch op zoek naar iets anders. Jij belt en sms't onbeperkt in de hele EU naar ieder nummer in de EU. Als je door je minuten en sms'jes heen bent, betaal je per minuut en sms een hoger tarief.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws