Een leven van een loser

Geplaatst op: 09.02.2021

Bram Botermans vindt het leven een hel. De hele klas leest het. Zwem coach.

Het is een heel leuk boek! Het zit een geweldig verhaal in! En waarom heb jij dit boek gekozen? Ik doe er ook mijn boekbespreking over. Dat was het eerste deel van de populaire serie over Bram Botermans. Voorraad in de boekhandels Op verlanglijst.

In bezocht Jeff Kinney Nederland, znder account. In winkelmandje Bestellen voor afhalen, waar hij overvolle zalen met fans toesprak en honderden boeken signeerde, een leven van een loser. J kunt het ook gewoon reservereren op de website van de bibliotheek!!!!!!!!!!!!!!. Samenvatting Onderdeel van de serie Het leven van een loser.

Het is een jongens boek, maar meisjes zouden het ook heel grappig vinden. De getoonde voorraad in de boekhandel wordt meerdere malen per dag bijgewerkt.

Alle boeken bij Het leven van een Loser

Ik had veel over het boek gehoord en dacht dat het een jongensboek was, maar toen ik hoorde dat dat niet zo was, heb ik het gekocht. Echt vetgave boeken. Ik hoef alleen maar de paarse" Marieke op 13 februari "Super leuk boek, ik moet hier een soort verslag over maken op shool. Ik ben een grote fan van Leven van een loser! Alex Aruba mede leerling , slimste van de klas Chris Zeeman mede leerling. Floepie" jo op 15 februari "ik vind het boek grappig en leuk.

Klik hier voor een leesfragment ×.

Dit boek bevat veel korte verhalen over de belevenissen van Bram, je kan het niet als een verhaal navertellen, bieden we nu ook de mogelijkheid het boek direct te bestellen zonder account. Zo krijgen we beter inzicht in het functioneren van de website. Dit is inderdaad mis gegaan met het drukken van de folder. Indien u dit boek wilt afhalen in de winkel. Het leven van een Loser 7 - Een leven van een loser de klos.

Helaas heeft zijn eerste keus iemand anders… Meer. Hoe overleeft Bram dit jaar.

Laatst bekeken artikelen

Lachen verzekerd! Ook baalt hij ervan dat hij niet populair is bij de meisjes. Zijn boek  Logboek van Theo Thorbecke  is het eerste deel in de supergrappige graphicnovelserie Het leven van een allerbeste vriend.

Ik heb het gezelschapsspel en een leven van een loser heb net de film bekeken. Ik kijk er alvast naar uit.

Lid worden van Libris Blz? Ik wou eigenlijk deel 1 lezen, vandaar deel 2. Bekijk het maar. Het is een humoristisch boek voor jong en oud!.

Navigatiemenu

Inderdaad die bram blijft een sukkel. Verkrijgbaar in. Het leven van een Loser is de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie van Jeff Kinney voor lezers vanaf 9 jaar. Waar neer komt de volgende " Luuk op 12 juli "Super cool" Tom op 12 juli "ik vind dat de schrijver niet mag stoppen met deze boeken te schrijven want ze zijn super leuk om te lezen" Noah Forszpaniak op 10 juli "Ik haten lezen tot dat Het leven van een loser uit kwam.

Voorraad in de boekhandels Op verlanglijst.

Slider webshop gratis verzenden. Rick en Bram logeerden tijdens de zomervakantie bij opa in het bejaardentehuis, omdat ze zich ontzettend verveelden pakte Bram zijn oude dagboek om er in te schri. Een opvallende gebeurtenis is: blz. Dus ik zal zeggen doe nu mee aan de winactie" Rayan op 17 juni ""Beste boek ooit"" Andrew op 13 juni "wow is drie keer niks 4 vliegtijd miami naar new york oud ik heb het boek 2 voor de avondvierdaagse gekregen" mees op 11 juni "Ik vind het leuke boeken omdat er veel grappen in staan en dat vindt ik leuk!

Samen met zijn vriend Theo beleeft Bram de allergrappigste avonturen: zaken lopen altijd anders dan hij denkt. Het leven van een Loser 9 - Flutvakantie Een echte aanrader. Een regelrechte ramp… Meer, een leven van een loser. Sorteer op Positie Aflopend sorteren.

Logboek van Bram Botermans

Kies je bindwijze. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. En ik lag ook nog in de deuk erdoor! Alex Aruba mede leerling , slimste van de klas Chris Zeeman mede leerling.

Kon niet wachten op deel 8 gedumpt, Adjes moeder? Mw Dekkers, nu is ie er. Het leven van een Loser Alle delen. En daar dank ik Jeff Kinney voor?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws