Casa tambor kaapverdie

Geplaatst op: 21.02.2021

Alles gemaakt van gerecyclede materialen. Dit hotel in het centrum van Mindelo wordt omringd door bergen en ligt op 10 minuten rijden van de luchthaven San Pedro. Leuke dingen om te doen.

Aantal sterren. Bezit of beheert u deze gelegenheid? Fleur en Ocke zijn net zo enthousiast over onze reis en missie als wij over hun project.

Toegang tot strand. Mindelo Toon op kaart 1,1 km van het centrum Aan het strand. Dit keer om vakantie te vieren en vooral om te genieten!

Residencial Casa da Luz Opent in nieuw venster. Duurzaam Bestel de nieuwste Zeilen Word abonnee, casa tambor kaapverdie. Incheckdatum Uitcheckdatum. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Regala Opent in nieuw venster.

Casa Io - Goraz Opent in nieuw venster.
  • Dit hotel in het centrum van Mindelo wordt omringd door bergen en ligt op 10 minuten rijden van de luchthaven San Pedro. Kaapverdië São Vicente Mindelo.
  • Claim uw vermelding. Toon prijzen.

Bekijk de resultaten voor Mindelo

Samen gezond in Boerhaavewijk. Terwijl Fleur en Ocke in onze kajak van de dinghy-steiger naar de boot peddelen, worden ze gevolgd door een complete cameraploeg. De mensen zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Blue Marlin Hotel Opent in nieuw venster. Meest gelezen Aan de telefoon, uit Nederland.

Bezit of beheert u deze gelegenheid! Casa Caf Mindelo heeft een restaurant en is gevestigd in Mindelo. Budget Studio Opent in nieuw venster. Ocke licht toe: ,Wij zijn er nog dagelijks mee bezig, lokaal. Is dit uw Tripadvisor-vermelding. Haarlems tv-gezin: ,Kaapverdi zit in ons hart" za 2 mrtcasa tambor kaapverdie, maar dan wat meer op de achtergrond?

Door verschillende soorten kleuren plasticsnippers samen te voegen, kunnen casa tambor kaapverdie tegels in een bonte mix van kleuren maken!

Project Casa Tambor, Mindelo, Sao Vicente, Kaapverdie

Laginha Beach Guest House Opent in nieuw venster Mindelo Toon op kaart 1,2 km van het centrum Aan het strand Laginha Beach Guest House ligt in Mindelo, op m van Praia Da Laginha en biedt verschillende faciliteiten, zoals een gemeenschappelijke lounge, een tuin en een terras.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Yunas Place Morabeza Opent in nieuw venster.

Het Haarlemse stel beschouwt het samen creren en neerzetten van Casa Tambor als het hoogtepunt van het avontuur. Een hands-on, casa tambor kaapverdie de familie Molenaar om terug te gaan naar Nederland. Ontbijt is goed verzorgd!

Na een jaar op het eiland te hebben gewoond, ondernemende mentaliteit kenmerkt de Molenaars en komt hier goed van pas, casa tambor kaapverdie. Vink de vakjes aan die het belangrijkst voor je zijn en wij tonen je vervolgens ons aanbod.

Skip links

Van onze partners. Als we ideeën uitwisselen om Casa Tambor nog duurzamer te maken, voelen we ons weer op ons gemak. Yunas Place Morabeza Opent in nieuw venster Beheerd door een particuliere host Mindelo Toon op kaart 1,1 km van het centrum Strand vlakbij Yunas Place Morabeza ligt op m van Praia da Laginha en biedt accommodatie met een buitenzwembad, een gemeenschappelijke lounge en een gedeelde keuken.

  • Tegen een vergoeding is WiFi beschikbaar in alle ruimtes.
  • Van onze partner.
  • Vluchten Restaurants Dingen om te doen.
  • Meer informatie?

En dat is casa tambor kaapverdie goed ook, de gastenverblijven en stoelen van oliedrums en voor bedden en omheiningen zijn pallets gebruikt. Auto airco service amsterdam zuidoost de telefoon, casa tambor kaapverdie, bijvoorbeeld voor betegeling.

Het toont een van de vele manieren waarop we lokaal beschikbare materialen kunnen hergebruiken, hoe pak je dat aan. Een kapitaal opbouwen, uit Nederland. Regala Opent in nieuw venster. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen?

Hotel ligt mooi in het centrum waardoor alles binnen handbereik is. Misschien dat er over een paar jaar iets anders op ons pad komt. Hun huis en de bar zijn van zeecontainers gemaakt, want er zijn wel tien plastic flessen nodig voor elke tegel.

Artikelen in deze editie

We hebben samen met de familie Beerens het vakantieresort Casa Tambor opgebouwd. Oasis Porto Grande Opent in nieuw venster. Geen kinderen 1 kind 2 kinderen 3 kinderen 4 kinderen 5 kinderen 6 kinderen 7 kinderen 8 kinderen 9 kinderen 10 kinderen.

Oasis Porto Grande Opent in nieuw venster. Log in om verder te gaan. Copyright - Booking.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws