Macbook account wachtwoord vergeten

Geplaatst op: 11.01.2021

Misschien herinnert u zich dan uw wachtwoord weer. Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen.

Communitie manager. Safari Meldingen. Klik op 'Wijzig wachtwoord'. Tik op 'Volgende' en volg de stappen op het scherm totdat u een bevestiging ontvangt dat uw Apple ID-wachtwoord is gewijzigd.

Op de command line, type.

Klik op 'OK' om dit te bevestigen. Klik op de knop 'Wijzig wachtwoord' en volg de instructies op het scherm. Als FileVault is ingeschakeld en u een FileVault- herstelcode hebt, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen met behulp van deze code. Typ in het Terminal-venster resetpassword en druk op Return om de assistent 'Wachtwoord opnieuw instellen' te ik hou me aanbevolen engels zoals hierboven afgebeeld?

Het wachtwoord van uw macOS-account wordt ook wel macbook account wachtwoord vergeten inlogwachtwoord genoemd, macbook account wachtwoord vergeten. Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. Uw wachtwoord wijzigen Als u uw wachtwoord weet en ermee kunt inloggen op uw account, kunt u het wachtwoord wijzigen in de voorkeuren voor 'Gebruikers en groepen': Kies in het Apple-menu de optie 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Gebruikers en groepen'.

Hoe fijn het ook is dat er wachtwoorden bestaan — immers, anders kon iedereen zomaar overal bij — ze zorgen soms ook voor flink wat problemen. Tik nu op 'Apple ID of wachtwoord vergeten?

MacOS-gebruikershandleiding

Als dit klaar is, wordt u gevraagd de computer opnieuw op te starten. Voer de Apple ID in waarvan u het wachtwoord opnieuw moet instellen. Maak dan gebruik van een betaald account. Hierna heb je met behulp van het nieuwe wachtwoord toegang tot het gebruikers account. Het wachtwoord reset venster zal nu verschijnen.

Uitleg: iOS verlengt de iPhone batterijduur. Als u nog steeds niet kunt inloggen met uw Apple ID en wachtwoord, controleert u of u de juiste Apple ID hebt ingevoerd.

Is dat te herstellen. Klik op OK. Als u wordt gevraagd om een herstelcode, volgt u de stappen voor  twee-factor-authenticatie  of  twee-staps-verificatie.

Als u FileVault hebt ingeschakeld, heeft u twee extra opties om uw gebruikerswachtwoord opnieuw in te stellen. Nog steeds hulp nodig. Wil je meer macbook account wachtwoord vergeten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan.

Uitgelicht

Na het wijzigen van het 'verloren' wachtwoord krijgt de gebruiker weer toegang tot zijn of haar bestanden. Dit geldt alleen voor voor macOS Lion Je Mac zal nu terug herstarten.

Als u de vorige stappen hebt geprobeerd of als u in een land of regio woont waar de Support-app niet beschikbaar is, kunt u uw wachtwoord mogelijk opnieuw instellen met de assistent 'Wachtwoord opnieuw instellen':. Voer uw herstelcode in. Maak een nieuw wachtwoord aan en selecteer 'Stel wachtwoord opnieuw in', macbook account wachtwoord vergeten.

Gebruikmaken van mappen in Notities. Als FileVault is ingeschakeld, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen en macbook account wachtwoord vergeten toegang krijgen tot uw account met behulp van accountherstel.

Het wachtwoord opnieuw instellen

Als u klaar bent, klikt u op 'Herstart'. Misschien herinnert u zich dan uw wachtwoord weer. Maak een account aan of log in op een bestaand account. Klik op 'Wachtwoord en beveiliging'.

Tik op macbook account wachtwoord vergeten en volg de stappen op het scherm totdat u een bevestiging ontvangt dat uw Apple ID-wachtwoord is gewijzigd. Jouw account is nog niet als een "betaald de beestenboel weert geactiveerd, macbook account wachtwoord vergeten.

Als u wordt gevraagd om een herstelcode, volgt u de stappen voor  twee-factor-authenticatie  of  twee-staps-verificatie. De beste Apple tips voor thuiswerken. Als u uw wachtwoord opnieuw wilt instellen via de Apple Support-app op een iPhone, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen met behulp van deze code, sluit u het venster 'Voorkeuren' en selecteert u de sleutelhanger 'Inloggen' links in het venster 'Sleutelhangertoegang'.

Als u de knop 'Stel mijn standaardsleutelhanger opnieuw in' niet ziet, iPad of iPod touch met iOS 12 of hoger van een vriend of familielid. Als FileVault is ingeschakeld en u een FileVault- herstelcode hebt.

Als u de vorige stappen hebt geprobeerd en er niet in bent geslaagd om uw wachtwoord te wijzigen of opnieuw in te stellen, bent u mogelijk niet ingelogd bij iCloud op een in aanmerking komend apparaat of hebt u twee-factor-authenticatie mogelijk niet ingeschakeld voor uw Apple ID. De Apple ID moet hier ingevuld zijn. Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar.

Voer uw Apple ID in. Klik op 'OK' om dit te bevestigen. Als dat niet het geval is, dan is het niet mogelijk om je wachtwoord opnieuw in te stellen op deze manier.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws