Kaart van noord europa oefenen

Geplaatst op: 07.01.2021

Nederlandse provincies, hoofdsteden, wateren, Waddeneilanden, polders, Deltawerken, Elfstedentocht en meer leerspellen voor digibord, computer, tablet en telefoon. Online topospelletjes. Web resultaten Topografie Europa - Toporopa aardrijkskunde quizzen www.

Diverse landen - Lizardpoint. Duitsland - Lizardpoint. Veel mogelijkheden om te oefenen - Sheppardsoftware. In- en uitzoomen na elke vraag Opgeslagen. Topografie leren met TopoMania. Er is iets mis gegaan bij het opslaan van je resultaten.

Jouw resultaat is op je facebook pagina geplaatst? Ook mooi voor o. Onbeperkt oefenen. De nieuwe versie van TopoMania is veel uitgebreider en heeft een eigen site: www. Zeer uitvoerige site met satellietbeelden.

Topografie Europa oefenen met de leukste spellen: landen, hoofdsteden, vlaggen, landen van de EU Europese Unie , landen met de Euro, gebergten, rivieren, zeeën. Een moment geduld alsjeblieft, we plaatsen jouw resultaat nu op facebook.

Populaire pagina's

Je hebt van de vragen goed beantwoord. Topo Basis- Europa. Opnieuw beginnen of Herhaal fouten of Oefen iets anders. Engelstalige site met meteen landeninformatie. Ook het weer in Europa is erg verschillend verdeeld. European Countries European Countries no labels.

Ook het weer in Europa is erg verschillend verdeeld. Er leven veel dieren en er komen veel verschillende planten voor. Kaart van noord europa oefenen er in Europa ook veel fabrieken en grote steden zijn worden veel dieren en planten met uitsterven bedreigd. Topo oefenen van Nederland: aardrijkskunde leren met de leukste topografie spelletjes.

Oefen ook of je alle EU landen kent. Topografie leren met TopoMania www.

Welkom bij TopoMania Europa!

Zeer gevarieerde kaartleer -mogelijkheden. Europa Topo Racer Digipuzzle. Kaarten Europa - Education Place.

Jouw resultaat is op je facebook pagina geplaatst. Hoe het werkt Spelling Je antwoorden moeten precies goed gespeld zijn, polders. Engelstalige site met meteen landeninformatie. Virtual Pilot - Lufthansas-spel. Nederlan.

Doorgaan of opnieuw beginnen?

Info over Topo Noord Europa Leren. Welkom nieuwe Europeanen. Kaart van Europa - Luventicus. Grote kaart van Europa om te oefenen - TopoSite. Ideaal voor het digibord.

De landen en hoofdsteden anoniem ov kopen Noord - Europa! Als je een gebied wilt oefenen dat niet in de lijst staat dan kan je in kaart van noord europa oefenen spel de kaart veranderen. Europa - Topomania. Topografische kaart Europaen links naar websites met topografie, hoogte.

Je kunt ze overal voor gebruiken. Topotrainer Welke plaats is op de kaart aangewezen. Europa - Gratis topografische kaarten visualiseren en delen. Topografie van Nederland: aardrijkskunde leren met de leukste topo Duitsland - Lizardpoint, kaart van noord europa oefenen.

Je vindt hier veel informatie over kaarten van Europa om te oefenen.

Het werelddeel Europa

Hoofdsteden oefenen van Europa. Europa Topo Racer Digipuzzle. Wat wil je oefenen? Landen en hoofdsteden oefenen - zelfcorrectie.

Land veilig met het passagiersvliegtuig op het juiste vliegveld. Klik een land aan in het overzicht en u kunt kiezen uit heel veel mogelijkheden voor meer kaarten. Grote kaart van Europa om te oefenen - TopoSite. Commerciele kaarten om even in te zien of te "Knippen"?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws