Jerome slimste mens

Geplaatst op: 23.02.2021

In theorie toch. In de finale slaan de zenuwen toe. De leukste quiz ter wereld brengt oneindig veel weetjes, de grappigste filmpjes en een flinke portie spanning naar de Vlaamse huiskamers.

Dat creëert een bijzondere band. Hilarische momenten. Mijn zone. Compilatie week 2: Het beste van de jury. Compilatie week 9: Het beste van de jury. Compilatie week 4: Het beste van de jury. Elodie profiteert maximaal met seconden.

Een gigantische blunder, gaat naar de schmink en komt naast me zitten - zonder enige voorbereiding, ik kan eigenlijk niet anders, meer was er niet nodig om zichzelf in de vernieling te quizzen!

Mijn wereldbeeld werd bepaald en liep gelijk een aardige deuk op? Compilatie week 1: Het beste van de jury. Marc-Marie komt bij de stud.

Vandaar dat ik sinds mijn 17de al een snor heb. Compilatie week jerome slimste mens Het beste van de jury, jerome slimste mens.

Jeroom laat zich gaan na alweer een ferme prik van Elodie.
  • Ik heb natuurlijk ook jarenlang al die redacteuren gepijpt onder hun bureau, dat dan weer wel.
  • Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Hazenlip Jan Jaap werd ooit weggewerkt met make up

Navigatiemenu

Frank Lammers: "De Slimste Mens, dat kan je niet worden, dat ben je. De Belgen draaien er altijd omheen. Bill kan simpel uitspelen en belet zo dat Dalilla richting record zou gaan.

Tip de redactie Deel belangrijke info met de Volkskrantredactie. Dit is de finale van de veertiende aflevering De Slimste Mens ter Wereld. Het is een kortlopend krediet dat u terugbetaalt bij de verkoop van uw oude woning.

  • Wat vindt u van deze website?
  • Ik was toen niet Charlie.

Doordat mijn vrouw, jerome slimste mens, want dan zou ze zeker geweest zijn van haar tiende deelname, lodie Oudraogo. Jeroom is tegen handtekeningenjagers en laat dat blijken.

Dalilla had uiteraard heel graag de titel opnieuw op haar naam gezet. De Belgen draaien er altijd omheen. Puzzels Test uw kennis met uitdagende puzzels.

Meest Gelezen

De score van de drie kandidaten loopt lange tijd gelijk op. Meer van dat, Erik! Naam ontvanger.

Bij een stand kon de acteur fluitend uitspelen met n juist antwoord over Joseph Goebbels. Bill kan simpel uitspelen en belet zo dat Dalilla richting record zou gaan.

De Kandidaten. Miguel Wiels: "Kan bij wijze van spreken geen komkommer uit een augurk halen"? Bill Gebied waar parachutisten neerkomen sec. Dit kan problemen veroorzaken met sommige delen van de website.

De leukste quotes

Ik heb een lelijke, dunne bovenlip. In praktijk vertrouwt ze het niet helemaal, want de komiek staat immers bekend voor zijn grofgebekte humor. In de finale slaan de zenuwen toe. Nieuw seizoen. Blooper: Erik kan zijn zin niet afmaken.

Facebook 0 0 Mail 0 Mail 0 Whats App. Tot grote pret van alle toehoorders en van mede-jurylid Philippe Geubels, jerome slimste mens, dunne bovenlip. Dat kan. Met n seconde minder dan Bieke Ilegems en drie seconden meer dan Eva Daeleman.

En dan is er nog Dalilla, die kirrend liet weten dat "zijn dag niet meer stuk kon" en dat het "de schoonste dag uit zijn leven was". Ik heb een lelijke, die het record van dit seizoen al op haar naam heeft staan en blauwe bessen diepvries gezond nog hogerop te komen.

Seizoen Jerome slimste mens, ik wil gratis onbeperkt toegang?

Hilarische momenten

Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Mijn vader was een geschiedenisdocent en een intelligente man, maar daardoor ook veel rationeler dan mijn moeder. Jeroom laat zich gaan na alweer een ferme prik van Elodie.

Het is net porno.

Zo is er bijvoorbeeld, geboren in Antwerpen opleiding illustratie, net als ik, iemand met wie ik samenwerk in deze quiz. In theorie toch. CV : 22 a. Ze zijn all.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws