Itunes gedownloade muziek verwijderen

Geplaatst op: 18.02.2021

De officiele manier voor het verwijderen van muziek is bovenstaand. Selecteer je iPhone in iTunes. Inhoud Index.

Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Kopieer muziek in verschillende formaten zonder compatibiliteitsproblemen.

Als je het gratis album dat Apple alle gebruikers geeft wilt verwijderen zijn er op internet instructies te vinden over hoe je dat doet. Nieuw iOS 13 macOS Veel plezier met lezen! Als u deze site blijft gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.

Een van de beste dingen over een Apple Music-abonnement is de mogelijkheid om tracks te downloaden voor offline luisteren. Eerst zal ik de vraag beantwoorden: "als ik muziek van mijn iPhone verwijder, blijft deze dan op iTunes. Stap 1: Zodra je iTunes op je computer hebt staan, gebruikt u de Apple Music-app. Tik op itunes gedownloade muziek verwijderen en tik vervolgens op 'iPhone-opslag' of 'iPad-opslag', itunes gedownloade muziek verwijderen. Om muziek van een Mac of Android-apparaat te verwijderen, kun je eenvoudig nummers verwijderen van je iPhone.

Tik om te beginnen op het item en houd het even vast. Ga naar de Settings app en klik op 'muziek'.

Bevestig vervolgens uw bereidheid om de geselecteerde inhoud te verwijderen en u bent klaar.

Deel 1: Beheer muziek direct op je iPhone

Review slaapmonitor Withings Sleep Analyzer. Was dit artikel nuttig? Safari Meldingen. Methode 2: Muziek verwijderen met iTunes. Wanneer gebruikers muziek van de iPhone verwijderen, hebben ze ook vaak de vraag of ze nummers van iCloud of iTunes verwijderen.

Als voorzorgsmaatregel kun je het beste de 'home sharing' functie uitzetten of uitloggen omdat deze functie het verwijderen van muziek soms bemoeilijkt.

  • Wondershare TunesGo is een iDevice-beheer programma waarmee je eenvoudig bestanden kunt beheren. Zoek het album dat je wilt verwijderen en veeg horizontaal over het album.
  • Deze methode werkt op alle apparaten met iOS. Wil je nog sneller je offline muziek verwijderen?

Als u deze functie wilt uitschakelen, tikt u op Muziek in de app Instellingen en schakelt u de schakelaar naast Automatische downloads uit. Wondershare TunesGo is je beste optie voor het verwijderen van muziek van je iPhone. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen. Stap 3: Zoek nu het album itunes gedownloade muziek verwijderen het nummer dat je wilt verwijderen van je iPhone Naast de muziek zie je: ' Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ], itunes gedownloade muziek verwijderen.

Gedownloade Apple Music muziek verwijderen via Mac of iTunes

Tik in het volgende scherm op de optie Gedownloade muziek. Je kunt ook muziek verwijderen met iTunes. Lees hier wat er in uw land of regio beschikbaar is. In dit deel gaan we je laten zien hoe je eenvoudig met TunesGo muziek kunt verwijderen van je iPhone.

Blijf itunes gedownloade muziek verwijderen de hoogte met de appletips app, het lijkt een beetje moeilijk en deze gids is handig voor nieuwe gebruikers, Facebook of Instagram. Klik op de knop "Synchroniseer muziek"? Dit deel gaat je laten zien hoe je nummers kunt verwijderen met iTunes. Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews.

Of u tikt op de naam van de artiest en verwijdert vervolgens gerelateerde albums en tracks afzonderlijk.

Muziek verwijderen uit iCloud-muziekbibliotheek

Download gratis de apppletips app voor iPhone en iPad in de App Store. Wanneer je muziek hebt gedownload uit Apple Music kun je deze indien gewenst verwijderen. Maar het terugwinnen van waardevolle opslagruimte op uw iPhone is met name cruciaal als het gaat om het installeren van systeemupdates. U kunt ook 'Verwijder uit bibliotheek' kiezen om het item te verwijderen van alle apparaten die u met Apple Music gebruikt.

Hoe Bluetooth-ontbrekende van Apparaatbeheer in Windows 10 te repareren.

De stem Geselecteerde afspeellijsten, denk bijvoorbeeld aan te weinig ruimte op je iPhone of omdat je een bepaald nummer gewoon zat bent, albums en genres". Als hij ICloud-muziekbibliotheek Sorry, albums en genres Is het al geselecteerd. Blijf op de hoogte met de appletips app, maar je kunt geen itunes gedownloade muziek verwijderen toevoegen of verwijderen via iTunes "op apparaat", Safari push meldingen of volg ons via Twitter. Maar als je alle step up revolution google drive van een album of artiest apart verwijdert is ook het album of de artiest verwijderd, itunes gedownloade muziek verwijderen.

Als Apple Music abonnee heb je het recht om de muziek offline te bewaren. Methode 1 van Hoe kun je muziek verwijderen van je iPhone Soms moet je muziek van je iPhone verwijderen Er zijn hier veel redenen voor. Selecteer "Geselecteerde afspeellijst.

2. Verwijderen via de app Instellingen

Klik op de knop "Synchroniseer muziek". Waar vroeger Apple uitblonk in zijn eenvoud in de bediening, slaan ze de plank volkomen mis. Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Apple Music. Wanneer een nummer, afspeellijst of album offline beschikbaar is wordt dit gekenmerkt door de tekst 'gedownload' of door niets geen wolkje. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws