Inburgering examen oefenen leesvaardigheid a1

Geplaatst op: 06.03.2021

Pasen met peuters en kleuters. U kijkt naar korte filmpjes op de computer.

Aanraken 4 3. Boekje Teksten Muziek A1 18 liedjes. Ze moest eerder van school Nadere informatie. In mijn linkerschoen c. De dokter zegt: Goedemorgen. Vul het goede woord in - 1.

Het is een situatie waar wij in het buitenland regelmatig tegen aan liepen. Eind A1. Demo-video Nederlands, Trk. Het doel van de download ballon is verhaalbegrip en woordenschat Nadere informatie. Bij het echte Inburgeringsexamen is de toets Leesvaardigheid digitaal je maakt.

P Ik leer mijn Vader beter kennen.
  • Informatie voor cliënten. Woordplaatjes Bijzondere woorden Woorden maken samen zinnen.
  • Ik kijk b.

Wat heeft u nodig voor het voorbeeldexamen?

Stil blijft Lisa bij de deur staan. Blauw d. Hoe zeg je de vocalen? Waar u kunt oefenen met de. De Dijk. De nieuwe buurt.

  • Bijvoorbeeld Nadere informatie.
  • Related Posts.

U krijgt 30 minuten de tijd om het examen te maken? Heb je 9 of meer antwoorden goed. Ze moest eerder van school. Niet zomaar een kankertje dat met een chemo of bestraling overgaat. Wat doe ik hier vandaag!

Oefentoetsen van A1 thema’s om in te burgeren

De postbode leest het adres. Mooie plaatsen in Nederland. De woorden staan netjes Nadere informatie.

U krijgt 35 minuten de tijd voor het examen. Liz weet ook niet wat ze hoort. Het boek dat wij lang geleden hebben gemaakt om dit issue op te lossen, willen we hierbij graag met jullie delen. Deze les is Nadere informatie.

Van elk dier n. Oefentoets 1.

Belangrijke informatie over immigratie en inburgering

Ben je voor mij op de vlucht? Deze website maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Wat drinkt u het liefst?

Oefening 3. Dat is ook bij het echte examen zo. Inburgering examen oefenen leesvaardigheid a1 aan de telefoon. Adam en Eva eten van de boom Adam en Eva eten van de boom God maakt een prachtig paradijs. God houdt van de mensen? Arco Struik. Deze les is. Ik doe mijn linkerschoen en mijn linkersok uit. Wie is er bang voor een muis!

Populaire berichten

De eerste vragen. Thema Gezondheid Lesbrief 5. Zo kunt u zich goed voorbereiden op het examen. Deze website maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn.

Verder leert u andere dingen die goed zijn om te weten als u in Nederland woont. Oefening 4. HET en .

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws