Hoe lang kan kat zonder eten en drinken

Geplaatst op: 17.11.2020

Ik heb haar natuurlijk meteen water gegeven, maar ze was minsten zo blij mij weer terug tezien als met het water. Dierziektes Kennisbank Symptoomchecker Keuringen hond Keuringen kat.

Stuur mij een kopie. De dierenarts heeft haar wel een extra vocht-infuus gegeven, maar ook zonder dat zou ze prima zijn hersteld, zei hij. Vond onze kat in ieder geval wel. Mijn kat eet nu al 3 weken niet. Onze kater is na bijna een week teruggekomen, hij zag er goed uit, maar was wel een stuk magerder geworden.

Sterkte, hij bleek helemaal uitgedroogd. Mijn kat kan niet eten Veel misselijke katten krijgen een afkeer tegen hun normale brokken. Ze heeft Nicky onderzocht, ik hoop dat het mee. Vaak worden deze katten behandeld voor tandvleesontsteking gingivitis of stomatitis.

Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes.

Ze rennen wel naar hun etensbakje, maar kijken dan teleurgesteld naar de inhoud. Hij ging gelijk spinnen en kopjes geven zodra wij er waren. Mijn kat kan niet eten Veel misselijke katten krijgen een afkeer tegen hun normale brokken.
  • Lid geworden: 11 apr Berichten: Leuk Bevonden: 1.
  • Wat kun je doen om dat voor jezelf een beetje draaglijk te houden?

MEER NIEUWS

Hij ging gelijk spinnen en kopjes geven zodra wij er waren. Je e-mail. Zonder eten wordt het niks Beterschap met je kat! De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Ik hoop maar dat het voor jou ook zo goed afloopt. Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes?

Hij ging gelijk spinnen en kopjes geven zodra wij er waren! Het dier was ernstig vermagerd en uitgedroogd. In een geval heeft een van mijn katten 5 dagen opgesloten gezeten in een bouwkeet. Vrijwilligers troffen het dier toen echter niet aan. Heel wat katten die buiten mogen zijn trouwens dol op het regenwater dat ze tijdens hun tochtjes hier en daar tegenkomen. Dierziektes Kennisbank Symptoomchecker Keuringen hond Keuringen kat.

Mijn kat kan niet eten Veel misselijke katten krijgen een afkeer tegen hun normale brokken.

Let op: een kat kan en mag niet vasten!

Je e-mail. Ben echt blij dat ik even gegaan ben. Klitten bij langhaar Oscar-James , 5 okt , in forum: Katten. Slecht eten en leververvetting Zodra een kat afvalt, is de kans op het krijgen van een leververvetting lipidose groot.

Ze heeft Nicky onderzocht, oa van zijn nieren, ze hebben hem nu gehouden, er zijn nog kansen, die van mij vertoonde nog geen slechte conditie. Nou ben vanmorgen om 9 uur weer naar de dierenarts gega. Dus blijf hopen dat het goed gaat komen. Vond onze kat in ieder geval wel! Lid geworden: 11 apr Berichten: Leuk Bevonden: 1. Zo lang moet dus zeker kunnen.

Mijn kat kan niet eten

Hij herkende mijn stem gelijk en begon gelijk te reageren naar me. Ik ben net wezen kijken bij Nicky. Je moet aanmelden of registreren om hier te kunnen posten.

Je kan best naar hem gaan kijken hoor, dat zal ie fijn vinden! Medisch Centrum voor Dieren.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam. Sluit Je naam. Sterkte en succes. Hierdoor wil de kat niet eten en is het cirkeltje rond. Ik kan me voorstellen dat je ongerust bent.

Heel vervelend voor je. Bij deze katten zijn bij bloedonderzoek de leverwaarden vaak verhoogd.

Meest Gelezen

Opmerkelijk genoeg kwam de kat in bij de stichting vandaan. Rieneke1 09 augustus Gold in this category. Ze rennen wel naar hun etensbakje, maar kijken dan teleurgesteld naar de inhoud. Ik hoop dat het mee valt!!

Een url mag maar 1x worden gebruikt. Ik ben hier aan het knoeien geweest ,sorry! Ik duim voor goed nieuws straks.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws