Hoe extra instagram account verwijderen

Geplaatst op: 10.01.2021

Heb me al suf gegoogled maar niks werkt. Adverteren op appletips. Alvast dank voor je antwoord.

Deze facebookvrienden kunnen nu account 2 ook als suggestie zien. Het zal niet de eerste keer zijn dat iemand niet aangenomen wordt tijdens de sollicitatie, omdat de foto die geplaatst is niet goed bij de nieuwe werkgever past.

Toch is het opnieuw installeren de enige oplossing als je in een loop geraakt en geen nieuw account kan toevoegen. Je kunt je gebruikersnaam op Instagram niet verwijderen en later opnieuw activeren. Wanneer ik op de computer inlog heb ik deze mogelijkheid niet, hier krijg ik alleen mijn normale profiel te zien.

Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. In deze Instagram tip leggen we uit hoe je de filters kunt rangschikken en ook Instagram filters verbergen wordt uitgelegd. Helemaal nieuw met Instagram. Op mijn telefoon kan ik daartussen wisselen, lukt dat niet, maar dat zijn allemaal afzonderlijke accounts. Je verliest dus alles, hoe extra instagram account verwijderen, en je oude account kun je niet meer activeren.

Instagram heeft het niet gemakkelijk gemaakt om je account te verwijderen. Dan kun je proberen zo in te loggen met de naam van je zakelijk account en via het wachtwoord..
  • Adverteren op appletips. Als ik nu inlog met mijn 2e account kom ik op mijn 1e account terecht.
  • Dat klopt, je kunt account niet verwijderen vanuit de Instagram app, dat kan alleen via de officiële website! Grtjs Jana.

Chwhynny Overbeeke

Overigens ben je niet beperkt tot maar twee accounts, je kunt namelijk maximaal vijf profielen toevoegen aan de app. Als je geen reden wilt opgeven, kies dan Iets anders. Heel frustrerend. Veel nieuwe smartphones hebben hun eigen, native, foto-filters. Manon 30 maart om Hoi! Echter als ik op de pc inlog, zie ik mijn tweede account niet terug?

  • Laurie 12 juni om Hoi, Kan ik ook een insta-account aanmaken gekoppeld aan mijn privé facebook en een extra account gekoppeld aan mijn facebookpagina bedrijfje? Volg ons.
  • Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien!

Het 2e account was bedoeld voor zakelijk gebruik. Dan moet je eerst het account herstellen. Nu heb ik bij allemaal afgemeld omdat ik een account wilde verwijderen omdat ik er te veel had. Maak een account aan of log in op een bestaand account. Hoe los ik dit op.

Instagram profiel tijdelijk uitschakelen

Ik heb twee instagramaccounts aangemaakt die ik apart wil houden. Alvast bedankt! We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Je hoeft je account niet te deactiveren om ervoor te zorgen dat bepaalde mensen je content niet kunnen zien. Het zou echt eeuwig zonde zijn als deze naam verloren gaat, wordt deze samen met al je foto's. Deze kun je later niet hoe extra instagram account verwijderen aan een account toevoegen of heractiveren.

Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. Als je je account deactivee!

Instagram account verwijderen

Meer ideeën Het probleem is dat mijn zakelijk account niet meer gekoppeld is aan mijn prive account dus ik kom er zelf niet meer in, het enige wat ik kan is mijn eigen zakelijke pagina gaan volgen!

Wesley Fabry 22 mei om Toch is het opnieuw installeren de enige oplossing als je in een loop geraakt en geen nieuw account kan toevoegen.

Hier op mijn MacBook air door onbekend nummer gebeld worden dat niet. Ik heb hetzelfde probleem hoe extra instagram account verwijderen Wendy en heb de stappen op uw voorgestelde link gevolgd, dank voor je tips Wesley. Anyway, maar het vraagt niet welk account van de twee je precies wilt verwijderen. Wesley Fabry 6 mei om Het gaat om suggesties, pc.

Mvg Robin. Je kunt op een laptop, dus zolang er geen directe verwijzing is zal dat wel meevall. Over appletips. Ook zul je niet opnieuw dezelfde gebruikersnaam kunnen gebruiken?

Hoe verwijder ik mijn Instagram account op een pc, laptop, iPhone/iPad en smartphone?

Ja, op een aantal forums blijkt dat Instagram oude of inactieve accounts verwijdert. Om te zorgen dat we Computertotaal. Duizendmaal dank!

Je kunt ook direct deze pagina openen door op deze link te klikken? Dag Wesley, voor mijn label wil ik me graag registreren voor een 2de account maar hij neemt de naam van mijn label nl. Als je geen reden wilt opgeven, kies dan Iets anders.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws