Het weer in palma de mallorca in februari

Geplaatst op: 14.10.2020

Onze site werkt hierdoor niet optimaal. Er zijn gemiddeld 12 dagen met regen in Mallorca in februari.

Reisorganisaties Palma de Mallorca. Er valt in augustus op 4 Dagen neerslag met een totaal van 8 mm en het is deze maand 27 Dagen droog in Palma de Mallorca. De temperaturen in Mallorca in februari liggen aan de wat koudere kant met temperaturen tussen de 9 ° C en 14 ° C graden.

De lente hangt in de lucht, het weer Mallorca is heerlijk warm met weinig neerslag. Lente  Mrt.

Je kunt eigenlijk stellen dat september en oktober een ideale reisperiode is om de drukte te vermijden van de hoogseizoen maanden juli en augustus. Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid.

De zeetemperatuur ligt rond de 18C. Andere klimaatgegevens. Wat is je naam.

Zonvakantie Mallorca — Veel zon en hoge temperaturen Op zonnige dagen in juli en augustus kan de temperatuur soms ver over de 30 graden gaan.
  • Deze site gebruikt cookies.
  • Zonder oponthoud ben je 23 uur en 20 minuten onderweg. De zeetemperatuur ligt rond de 27°C.

Gemiddeld is het maximaal 15°C in december in Palma de Mallorca en minimaal rond de 12°C. Palma de Mallorca weer zaterdag 23 februari Hoe laat komt de zon onder Februari in Palma de Mallorca? De temperatuur van het zeewater is met 22°C nog altijd zeer aangenaam.

In Palma de Mallorca is het nu uur 's morgens op dinsdag 27 oktober

  • Meer klimaatinformatie Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode.
  • Er vallen soms hevige buien in de herfst, maar zelden valt er regen voor een langere periode. Het klimaat van Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen.

Weer in Mallorca. In de nachten en avonden koelt het nogal af, een warm vest of dunne jas is geen overbodige luxe. Ook in het eerste deel van de maand oktober is het nog perfect mogelijk om een zonnige vakantie te beleven op Mallorca.

De watertemperatuur ligt rond de 14C. Het klimaat Mallorca kent prima omstandigheden voor een heerlijke strandvakantie. Mallorca in Juli.

Klimaat Palma de Mallorca

Weergegevens voor Palma de Mallorca in februari: Weergegevens voor Palma de Mallorca in februari zijn afgeleid van een gemiddelde van de weersvoorspelling sinds in Palma de Mallorca.

De optimale luchtvochtigheid wanneer mensen zich het meest comfortabel voelen is ongeveer 45 procent. Felanitx in februari. Mallorca is het grootste eiland van de Balearen.

De hoogste gemiddelde temperatuur in Palma de Mallorca is 29C in augustus en de laagste is 14C in januari. Korte beschrijving van de weersomstandigheden in Palma de Mallorca in Februari Wanneer u een reis naar Palma de Mallorca in de Februari kun je verwachten: vaak regen, januari en februari met gemiddeld 16 graden nog prima vertoeven, soms mi. Uitstekend Goed Matig Slecht.

Zo is het in de maanden december. Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo. Welkom op Klimaatinfo. De zeetemperatuur ligt rond de 19C.

Beste reistijd Palma de Mallorca, Mallorca

Wil je absoluut zeker zijn van mooi weer, dan kan je maar beter ook nog de maanden maart en april vermijden. Felanitx in februari. Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrome , new Egde of Safari te gebruiken!

  • Mallorca in November.
  • Het klimaat Mallorca kent prima omstandigheden voor een heerlijke strandvakantie!
  • Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.
  • Beste reistijd om naar Palma de Mallorca te gaan?

De temperatuur van het zeewater is 14C! Mallorca ligt in de Middellandse Zee, ten zuiden van het vasteland van Spanje en ten noorden van Afrika. De zeetemperatuur ligt rond de 24C. UV De Middellandse Zee blijft warm genoeg om te zwemmen tot aan het einde van het seizoen?

Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden. De zeetemperatuur ligt rond de 18C.

Mallorca Jaarlijks Weer

De zeetemperatuur ligt rond de 17°C. Palma de Mallorca weer dinsdag 5 februari We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. HumIndex waarde voor Palma de Mallorca is

Palma de Mallorca in februari: gemiddeld weer en klimaat Je wensteen bezoek te brengen aan Palma de Mallorca in Majorca in februari : bekijk de weers- en seizoensnormen hier. Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode.

Spaanse Eilanden.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws