Glow in the dark rotterdam

Geplaatst op: 05.03.2021

Ontdek de magische wereld van glow in the dark minigolf, indoor midgetgolf onder fluorescerende black lights. Bekijk nu.

Ontdek de magische wereld van glow in the dark minigolf, indoor midgetgolf onder fluorescerende black lights. Lees meer. Raadpleeg de website van de aanbieder. De voorzieningen bestaan uit: · De locatie bevindt zich op de eerste etage en er is geen lift. Nu zie je nog beter wat GlowGolf te bieden heeft! GlowGolf Arcen, 18 holes minigolf in glow in the dark decor Bij GlowGolf Arcen speel je minigolf in een waanzinnig decor.

De golfballen, de sticks en de dieren kijken wel licht te geven. Let op: prijzen zijn altijd 'prijzen vanaf'. Bij GlowGolf Weert speel je minigolf terwijl je ogen tekort komt? Deze zijn ook binnen verkrijgbaar. Combineer een potje glowgolf met een etentje of met andere activiteiten. Ga naar de homepage Home!

Bekijk nu.
  • Bij GlowGolf Capelle aan den IJssel kun je ook karaoke zingen en ontsnappen uit de escaperooms voor volwassenen én kinderen van Escape Mission!
  • Ontsmet je handen bij de desinfectiezuil en ons advies is om een mondkapje te dragen. Dit maakt de beleving nog groter.

Glow in de dark golf (Rotterdam)

De indoor baan is volledig in glow-in-the dark uitgevoerd, waardoor alles een magische sfeer krijgt. Glowgolf is een superleuke activiteit voor het hele gezin een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Graag zoveel mogelijk betalen met pin. Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar.

Gebruikelijke openingstijden Het hele jaar open let op de openingsdagen.

Bij GlowGolf Capelle aan den IJssel kun je ook karaoke zingen en ontsnappen uit de escaperooms voor volwassenen n kinderen van Escape Mission. Bekijk nu. De voorzieningen bestaan uit:  De locatie bevindt zich op de eerste etage en er het vuursche bos pannenkoeken restaurant geen lift.

Binnen kijken Onze video en foto's vertellen meer dan woorden kunnen. De gegevens zijn het laatst gecontroleerd op 2 oktober. Ga naar de homepage Home, glow in the dark rotterdam. Graag hoesten en niezen in de binnenkant van uw elleboog.

Ga volledig los

Raadpleeg de website van de aanbieder. Toegankelijkheid Toegankelijk voor mindervaliden: Nee. Vanuit zo'n perspectief wordt golfen opeens nog spannender!

Het glowgolfen speelt zich binnen af in het donker. Tip DagjeWeg. Na hoesten, niezen of toiletbezoek graag uw handen minimaal 20 seconden grondig wassen met zeep. Naar boven. Contact concepten. Bekijk de populairste uitjes Populair.

Glowgolf maakt van minigolf een geheel nieuwe ervaring

De golfballen, de sticks en de dieren kijken wel licht te geven. Op vrijdag en zaterdag open tot uur. Coronavirus Let op: vanwege het coronavirus kunnen sommige uitstapjes uit voorzorg gesloten zijn of zijn de openingstijden aangepast.

Gelieve uw handen regelmatig wassen.

Graag zoveel mogelijk betalen glow in the dark rotterdam pin? Het thema is " Hollywood ". Duik in het waanzinnig fluorescerende decor van de onderwaterwereld en jungle en speel glow in the dark minigolf in 3D bij GlowGolf Capelle aan den IJssel, glow in the dark rotterdam.

Nieuwsgierig naar onze huidige Special. Genoemde kinderprijs geldt voor kinderen van gehoorbescherming op maat prijs tot en met twaalf jaar?

Specials Met regelmaat hebben we leuke Specials voor je in de aanbieding. De baan met vijftien holes brengt je langs inktvissen en zeeschildpadden tot diep in de jungle. Bekijk trending uitjes Trending.

Welkom bij GlowGolf® Rotterdam

In de winter is het comfortabel warm en in de zomer zorgen de airco's voor een COOL rondje golf. Alvast bedankt en tot snel! Onze minigolf baan is als onderdeel van Skidome Rucphen gethematiseerd in Winterse sferen: Tijdens je tocht langs 18 holes, sta je oog in oog met ijsberen, pinguins en onze Mammoet.

De tekst is geschreven op 2 oktober

Tijdens vakanties dagelijks open op aangepaste tijden. Glowgolf is een superleuke activiteit voor het hele gezin een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Kinderen tot en met drie jaar hebben gratis entree.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws