Ziggo horizon mediabox start niet op

Geplaatst op: 02.10.2020

Gebeurt dat niet? Fabrieksinstellingen herstellen - Standaard Mediabox.

Reageert je mediabox op de knoppen aan de voorkant van de mediabox? Zoek de code voor je digitale ontvanger op in de onderstaande lijst. Controleer  dan van tevoren of het model geschikt is voor interactieve televisie. Vanochtend echter weer hetzelfde probleem. Hallo, De laatste drie dagen loopt de Horizon box telkens vast tijdens opstarten.

Hierdoor kunnen we niet garanderen dat je zonder problemen digitale televisie kunt kijken. Kies voor  TV met internet  en druk op  OK. Controleer dan of je televisie gecertificeerd is door Ziggo. Je afstandsbediening werkt op batterijen, ziggo horizon mediabox start niet op. We gaan je daarom algemene informatie geven over het opnieuw installeren van je tv.

Ga omlaag naar  Systeemmenu  en druk op  OK.

Herhaal dan bovenstaande stappen. Zet de mediabox op een andere zender.
  • Zorg ervoor dat je digitale ontvanger aanstaat.
  • Kies de  Taal  en druk op  OK. Je herstelt deze rechten als volgt:.

Zwart beeld

Druk op de  Settings  knop. Mediabox Next. Ook op het Ziggo gebruikersforum kwam ik een zelfde klacht tegen. Nogmaals: denk ook aan die anderen! Er kan namelijk iets mis zijn met de software van de mediabox.

  • Je ziet nu of de signaalkwaliteit en signaalsterkte Matig, Goed of Uitmuntend is. Je ziet nu een  E  of  Emelding.
  • Dit heeft te maken met de instelling  Energieverbruik in stand-by. Sony software-update.

De standaardpincode is  Dan kijken we samen naar een oplossing. Ontvanger resetten naar fabrieksinstellingen - Homecast Montana. Ja, selecteer  Opslaan  en druk op  OK. Ga naar  Fabrieksinstellingen herstellen  en druk op  OK. Wacht tot de ontvanger klaar is met zoeken, het werkt nu!

Interactieve tv werkt niet

Druk op  OK  om je keuze nogmaals te bevestigen. Alles over. Herstart de Mediabox XL. Dat blokkeert de luchtafvoer.

Vervang de batterijen van de afstandsbediening. Wacht tot de Mediabox XL is opgestart. Raadpleeg dan de  handleiding   van je televisie. Deze zijn er niet voor niets. Dat is helaas niet gelukt!

Afstandsbediening werkt niet

Gebruikersnaam of e-mail. Los dit op door je afstandsbediening opnieuw in te stellen. Nieuw uiterlijk.

Los dit op door je afstandsbediening opnieuw in te stellen:. Ga omlaag naar  Instellingen  en druk op  OK. Zorg ervoor dat je digitale ontvanger aan staat. Richt daarbij de afstandsbediening op de Mediabox XL.

Wil je ons dan even  bellen. Je hebt de software van je tv geupdate. Zeker als het zo en masse voor komt.

Heb je een Interactieve CI+ Module?

Zelf verdergaan. Werkt je internetverbinding? Welk logo of merknaam staat er onderop je afstandsbediening?

Welke mediabox gebruik je. Andere audioapparatuur, kunnen geluidsproblemen veroorzaken, worden opnames niet gemaakt en kun je geen internet gebruiken? Druk op de  Menu-knop  van de afstandsbediening van je digitale ontvanger. Hierdoor valt het display op de voorkant uit.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws