Ziggo dagpas besteld geen beeld

Geplaatst op: 15.11.2020

Gvr74  Je hoeft alleen de postcode en het huisnummer van je schoonvader in je profiel te zetten. Welke apparatuur heb je om TV te kijken?

Binnen 1 uur na je bestelling is de dagpas pas beschikbaar in Ziggo GO. Eerste keer? Tijdens het bestellen zie je waar je ze vindt. Log dan in op Mijn Ziggo. Je kan je dagpas al 6 dagen van te voren kopen.

Of je de dagpas kan bestellen, hangt af van de regio waar je woonachtig bent. Echter het werkt niet. Kijk op  ziggo. Dat doe je hier. Wekelijks ontvang je van ons de voorbeschouwing op het weekend van Fox Sports.

Start dan je eigen topic! Bestel op tijd je dagpas! Ga naar producten.

Registreren

Ik heb problemen met het afspelen van video's en livestreams. Verstuur Terug naar overzicht. Een dagpas bestellen met een Ziggo Mediabox XL.

Ga naar één van de volgende kanalen voor de wedstrijden op: FOX Sports. Met een dagpas bekijk je de uitzending op een ander kanaal dan het reguliere abonnementskanaal van FOX Sports. Extra zenders. Maak een account aan en doe mee!

Neem dan even  contact  met ons op! Dat doe je in  Mijn Ziggo. Heb je geen abonnement op FOX Sports, maar wil je wel af en toe een wedstrijd kijken. Voor een goed beeld zonder haperingen adviseren wij een effectieve internetsnelheid van 10 Megabit per seconde. Met een laptop, pc, ziggo dagpas besteld geen beeld.

Vul je foutcode in

Voer je Ziggo-gebruikersnaam in, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld. Op de kanalen tot en met kijk je als abonnementhouder van FOX Sports of als je online een dagpas hebt besteld.

Je kunt ook alleen bestellen als je een interactieve mediabox hebt.

Lees hier  hoe je de tv-gids weer ververst. Het is helaas niet mogelijk om een dagpas te bestellen op je smartphone, tablet, ziggo dagpas besteld geen beeld, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Dit was de tweede keer met de mediabox next. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Sorry.

Veelgestelde vragen

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Vandaag een Dagpas besteld voor dezelfde dag. Wil je je dagpas annuleren?

Zo kunnen we je de juiste instructies geven. Hoe ziet het menu van je Mediabox XL eruit. Een dagpas kan bekeken worden op al je digitale ontvangers waar een smartcard in zit. Bestel een dagpas voor de Mediabox Next. Ik krijg een melding dat ik te weinig rechten heb om een video op FOXSports!

Er zijn verschillende mediaboxen met een Ziggo logo op de voorkant, ziggo dagpas besteld geen beeld. Dit topic is gesloten.

Zwart beeld

Geen abonnement op FOX Sports maar je wil toch genieten van de topwedstrijden? Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Is je dagpas al begonnen? Heb je geen abonnement op FOX Sports, maar wil je wel af en toe een wedstrijd kijken?

Met een dagpas kijk je een dag lang topwedstrijden uit binnen- en buitenland, zonder een abonnement af te sluiten. Kijk hier voor hulp bij het koppelen. Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden Ziggo Community. Dan is je dagpas is al ingegaan.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws