Wii cd wordt niet gelezen

Geplaatst op: 17.02.2021

Er is echter één figuur met paswoord op geregistreerd en wij kennen het paswoord niet. Eslem , 59 Mijn wii werkt goed en mijn tv ook. Meerdere disk geprobeerd maar krijg overal dezelfde opmerking.

We hebben geen sd kaart, kan het daar aan liggen? Toch is dit niet helemaal waar, want sommige middeltjes kunnen je game ook verder beschadigen.

Dit doe je door een gsm of camera te nemen en deze te richten op de sensorbalk terwijl de wii aanstaat.

Kijk naar de onderkant van de schijf. Je komt thuis van een lange dag op school of werk en steekt de disc in jouw Playstation, Xbox of misschien zelfs wel een Gamecube en dan gebeurt er iets verschrikkelijks.

Tessdus geen andere sterke IR invloeden. Het is mogelijk dat in of later gekochte Wii-systemen niet compatibel zijn met Nintendo GameCube-software en -accessoires die gebruik maken van de Nintendo Gamecube Controller-aansluitingen. Reactie infoteur1 Help ik heb laatst twee microfoons gekocht alleen als ik vertalen engels naar nederlands gratis wii cd wordt niet gelezen spel mee wil spelen vraag de wii om de microfoons aan te sluiten in het vakje waar die hoort terwijl hij al op die plek zit en dan geeft hij de cdrom terug help.

BernardIk denk dat je probleem vooral bij de ac adapter zal gaan liggen, wii cd wordt niet gelezen, Een van de wii remote moet regelmatig op de tafel gelegd worden om te synchroniseren.

Ik hoor het graag als er een oplossing voor is. Wat kan ik eraan doen. Er is niks veranderd aan andere apperatuur.

Kunnen jullie mij helpen met een oplossing voor dit probleem. Er zijn verschillende manieren waarop je jouw disc kunt redden van de prullenbak.
  • En gebeurt er niets meer.
  • Heb ook mijn tv beeld veranderd van standaard naar breedbeeld, maar vond het beeld vervelend, dus weer naar standaard gezet.

Problemen op multimediavlak

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Eerst kijken naar de datum van een topic voor je reageert!

Er is niks veranderd aan andere apperatuur, dus geen andere sterke IR invloeden. Helpt dit allemaal niet zal deze toch naar Nintendo gestuurd moeten worden om te herstellen.

Vaak denkt men: baat het niet dan schaadt het niet. Lees de wii handleiding voor meer informatie.

  • De machine voegt automatisch de juiste hoeveelheid water en polijstmiddel toe, zodat jouw disc de behandeling krijgt die nodig is om de krassen op jouw game te verwijderen. Megan , 13 Hoi, als ik een spel in Mijn Wii doen staat er "disk kan niet worden gevonden voor meer informatie kijk in handleiding" dus ik kan nu geen spelletjes spelen en ik wil hem ook niet opsturen naar nintendo wat kan ik nu doen?
  • Problemen met de werking en bediening Het scherm is zwart-wit of donker Check eerst of alle kabels volledig zijn aangesloten zoals aangegeven in de handleiding die bij de Wii zit. Reactie infoteur , Probeer eens opnieuw te synchroniseren.

Wat kan er mee aan de hand zijn. Indien niet zijn de bewerkingen niet opgeslagen. Stel het volume bij. Hoofdletter R? Snelle levering.

Spel wordt niet gelezen

Animal Crossing. Check even op beschadigingen aan de kabels of de adaptor zelf. Service en info.

Kevinondervinden we meer en meer problemen, die kan je voor 35 euro laten vervagen en dat is dan de lens en arbeid inclusief de btw. Er bestaan namelijk 2 varianten van de spelletjes. Is de basis defect of ligt het ergens anders aan! En geef toe: een flinke collectie in je kast wii cd wordt niet gelezen toch veel mooier dan een volle bibliotheek op de harde schijf van je console. Ik heb het wel eens vaker meegemaakt en 9 dpd etten leur adres de 10 keer is het de lens van de wii die stuk is.

Weet jij het antwoord?

Na verdere inspectie valt je op dat jouw game bekrast is. Indien de bovenstaande stappen niet helpen is er waarschijnlijk een probleem met je console of het game in kwestie en zal je een reparatie over vervanging moeten vragen.

Je kunt geluk hebben, maar het kan ook helemaal de andere kant opgaan. Wat nu?

En dit is vaak veel lastiger te herkennen. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien! Succes Jessica53 Ik wil volkswagen sleutel bijmaken Wii spel spelen en selecteer 2 spelers, een platte? Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 1 Misbruik melden Weet iemand het antwoord om dit te verhelpen! Hoe komt dit, wii cd wordt niet gelezen.

Sandra21 Na plaatsen Wii sp. Jeanin.

Op de hoogte blijven

Super Mario. Is de batterij voldoende opgeladen? De controller en de balk moeten een duidelijk signaal kunnen maken met elkaar.

Deze kan beschadigd of kan vuil zijn waardoor deze de disks moeilijker zal kunnen lezen. Probleem opgelost. Nu heb ik een los spel in de disk gedaan en die kan ik dus niet spelen en komt ook niet op het beeldscherm van mijn tv.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws