Wat is commerciele economie in het engels

Geplaatst op: 02.03.2021

Tijdens de uitvoering van projecten ontdek je jouw talenten. Je leert bijvoorbeeld over online marketing en onderzoek. Sportmarketing Als sport je passie is en je graag wilt werken in een sportieve en commerciële omgeving, dan kies je voor Sportmarketing.

Wat word je met de opleiding? En je leert omgaan met een wereld die steeds sneller verandert. En je bedenkt hoe je een product of merk het best onder de aandacht van de doelgroep kunt brengen. Je opdrachtgever wil bijvoorbeeld een omzetverhoging of een grotere naamsbekendheid. Wanneer je niet aan de toelatingseisen voldoet, zijn er verschillende manieren waarop je mogelijk toch toegelaten kunt worden.

Je komt bijvoorbeeld met adviezen om andere internationale markten te benaderen. Mijn Saxion. Stage en afstuderen In het laatste jaar van de opleiding verdiep je je verder in marketing en andere specialiteiten binnen de wereld van commercile economie. Kies dan voor een masteropleiding.

Een gave social mediacampagne bedenken voor een nieuw energiedrankje of de nieuwste elektrische auto in de markt zetten: je leert het bij de opleiding Commerciële Economie aan Hogeschool Utrecht. De reden waarom ik deze opleiding gekozen heb is eigenlijk vrij simpel.
  • Het is een brede opleiding, wat betekent dat je met name in het eerste jaar snuffelt aan de verschillende kanten van het bedrijfsleven.
  • En hoe breng je dit onder de aandacht bij de beoogde doelgroep? Bron: Studie in Cijfers Laatst bijgewerkt op

Zojuist vertaald

Neem contact op. Tijdens de eerste helft van dit studiejaar vervolg je je afstudeerrichting. NHL Stenden heeft een groot internationaal netwerk. Curriculum Bekijk hier het volledige curriculum van de opleiding. Een project waar je in het eerste jaar mee aan de slag gaat is het ontwikkelen of innoveren van een product. Zo bedachten een aantal eerstejaars studenten de TheeBox en de G-sok.

  • Je past theorie over psychologie, sociale psychologie, gedragswetenschap en neurowetenschap toe om koopgedrag te meten en te beïnvloeden.
  • Heb je vragen over deze opleiding? Het laatste semester staat in het teken van afstuderen.

Nieuws van deze opleiding Bekijk al het nieuws. Je houdt van cijfertjes, communicatieve vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Home Voltijd. Locatie Emmen Leeuwarden. Je doet kennis op en traint je vaardigheden in bijvoorbeeld Engels, maar je bent ook een creatieve denker.

Nieuw: Engelstalige variant van de opleiding Commerciële Economie

We helpen je graag! Bij dit project heb ik mijn communicatieve vaardigheden kunnen versterken maar leerde ik ook inzicht te krijgen in de markt en de doelgroepen. Na inschrijving is het verplicht om deel te nemen aan een studiekeuzecheck. In de tweede helft van dit jaar start je met een afstudeerrichting.

Aan de hand van theorie- en praktijkopdrachten leer je over creatieve communicatiecampagnes, besloot ik een proefstudeerdag bij te wonen, de merkpositionering en -propositie en de media en middelen die je kunt inzetten voor de campagne. Toen ik de presentatie van de opleiding Commercile Economie had bezocht en ik achter de veelzijdigheid van de opleiding kwam.

Liever werken en leren combineren. Home Onderwijs Opleidingen Commercile Economie. Zie jij jezelf al werken in een marketing- wat is commerciele economie in het engels salesfunctie bij Coolblue of bol.

Vragen over het kiezen van een studie?

De ene keer ben je bezig met het schrijven van een businessplan voor een innovatief product, de andere keer schrijf je een adviesplan voor een bestaand bedrijf. Dat vergroot je kans op studiesucces. Daarnaast is er nog ruimte voor enkele keuzevakken. Hiervoor heb je een DigiD nodig. Tijdens het gesprek wordt het studiekeuzeadvies opgesteld en besproken.

In jaar 2 auto importeren uit zweden we verder met de leerstof uit jaar 1. Keuze gemaakt. Je leerdoelen staan daarbij centraal. Het laatste semester staat in het teken van afstuderen. Daarom zetten we in jaar 1 de basis goed neer. Ontdek de mogelijkheden. Je draait mee in een bedrijf wat is commerciele economie in het engels voert een stageopdracht uit.

Wegens het niet accepteren van de cookies is de youtube video niet zichtbaar.

Open Dag 7 November 2020

Als commercieel econoom moet je van veel zaken verstand hebben. Studieopbouw Commerciële Economie Tijdens de opleiding Commerciële Economie krijg je veel te maken met de praktijk. Tijdens deze minor combineer je je creativiteit met zakelijke en organisatorische vaardigheden.

Wanneer je deze minor met goed gevolg afrond ontvang je, een SMA-B certificaat waarmee jij jouw kans op de arbeidsmarkt vergroot. Dat komt door veranderingen in consumentengedrag en nieuwe trends.

Start studie Februari September.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws