Van der valk loyal

Geplaatst op: 07.01.2021

Wat betekent dat voor u tijdens een verblijf in onze hotels? Kamerindeling ,. Dit is voordat u uw boeking moet bevestigen.

Altijd voordeel wanneer u boekt met een ValkAccount Maak een account aan en ontvang korting op uw volgende reservering in een van onze hotels. De applicatie is gratis te downloaden en u kunt met uw Valk Account inloggen. Bekijk de voorwaarden. Dit tegoed kunt u op sparen of bij een volgende boeking weer inzetten.

Bij een volgende online boeking kunt u het tegoed inzetten of bewaren en zo dus verder sparen voor meer korting op een volgende boeking! Daarnaast is het niet mogelijk om uw Valk Loyal tegoed over te schrijven naar andere Valk Accounts. Wij doen er alles aan om u een veilig en zorgeloos verblijf te bezorgen conform de RIVM-maatregelen.

U profiteert dan altijd als eerste van de beste deals die de Valk Exclusief hotels u te bieden hebben. Ga er samen tussen uit Overnacht in luxe en comfort - Boek hier verwijderde whatsapp gesprekken terughalen iphone kamer.

Zo hebben wij al diverse acties opgezet met onze partners. Herstel wachtwoord. Wanneer u via het Valk Account een reservering heeft gemaakt, kunt u 5,- euro Loyal tegoed per nacht sparen, van der valk loyal.

Dit kan tijdens het maken van de reservering in de samenvatting stap, vlak voordat u de reservering afrondt. Extra voordeel met Van der Valk Loyal Komt u vaker bij een van onze Van der Valk hotels en wilt u profiteren van extra voordelen? Hallo herfst, het seizoen van de prachtige wisseling in de natuur!

Hallo herfst, het seizoen van de prachtige wisseling in de natuur! We begrijpen dat u misschien toch nog wat vragen heeft, u kunt hiervoor terecht bij de salesafdeling van desbetreffende hotel. Zalen Met de aangescherpte maatregelen mogen er nog maximaal 30 gasten in onze vergaderruimtes verblijven. U kunt dit tegoed bij een volgende online boeking verzilveren of ervoor kiezen om door te sparen.

Op zoek naar een cadeau, is de buurvrouw jarig of wilt u als bedrijf een mooi relatiegeschenk geven? Welkom terug Doorgaan met boeken.

Kamerindeling ,.

Het gespaarde tegoed verzilveren bij uw boeking kan bij de 5e stap tijdens het boekingsproces in het overzicht. Wachtwoord vergeten. Onthoud mij? Wat is Valk Loyal. U dient hiervoor wel ingelogd te zijn in uw Valk Account.

Van der Valk

Volgende januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december. Op deze manier kunt u genieten van een late uitcheck tot Dit is voordat u uw boeking moet bevestigen. U dient hiervoor wel ingelogd te zijn in uw Valk Account.

Een dag voorafgaand aan uw verblijf ontvangt u een mail met informatie over uw verblijf? Accepteer Weiger. Valk Loyal saldo inzien De gespaarde Valk Loyal tegoeden kunt u inzien door  hier   in te loggen. Wachtwoord vergeten, van der valk loyal. Hoe werkt Valk Loyal?

Nog geen ValkAccount?

Welkom terug Doorgaan met boeken. Onthoud mij. Welkomstdrankje Bij aankomst van uw verblijf, ontvangt u namelijk een welkomstdrankje. ValkAccount aanmaken. Op  deze pagina  ziet u het overzicht van de deelnemende hotels.

Wachtwoord vergeten. Lees het op de volgende pagina. Extra voordeel met Van der Valk Loyal Komt u vaker bij een van onze Van der Valk hotels en wilt u profiteren van extra voordelen.

ValkAccount aanmaken. De applicatie van der valk loyal gratis te downloaden en u wanneer ben je gameverslaafd met uw Valk Account inloggen. Op  deze pagina  ziet u het overzicht van de deelnemende hotels. Heeft u een vraag over Valk Loyal of uw Loyal tegoed.

Lekker lang uitslapen U profiteert van een Lazy Sunday als u een kamer heeft geboekt van zaterdag op zondag. Volgende januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december. Uitchecken op. De applicatie is gratis te downloaden en u kunt met uw Valk Account inloggen.

Alle Valk Exclusief hotels bieden u als gast luxe faciliteiten waar u uitgebreid van mag komen genieten. Wat is ValkBonus. Alleen 72 uur te boeken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws