Seats and sofas deventer contact

Geplaatst op: 28.02.2021

Met vriendelijke groet, Ricardo - Seats and Sofas. Het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet.

Nooit meer naar seat and sofa's. Ik heb uiteindelijk een prachtige bank besteld. Reactie van het bedrijf Beste mevrouw van Dijk, We betreuren het dat uw moeder moeilijkheden heeft rondom het bezorgen van haar bank.

Met vriendelijke groet, Sylvia - Seats and Sofas. Ik werd Deskundig Geholpen Ik werd Gastvrij ontvangen en Deskundig geholpen Ik was ook zeer snel geslaagd naar wat ik zocht en in de goede Kleur. Reactie van het bedrijf Beste Josko, Bedankt voor de positieve review! Het bleef bij de eerste bank.

Beste, Bedankt voor de positieve review. IrmaDeventer. Veel plezier gewenst met uw aankoop. Goed geholpen en geslaagd voor een bank… Goed geholpen en geslaagd voor een bank en fauteuil. Helaas liet na jaar de kunstleren bekleding langzaam los in witte korrels.

In in Veenendaal een kunstleren hoekbank gekocht voor ruim euro. Seats and sofas deventer contact tweedehands meubelwinkels waar je wat goedkopere meubel kunt kopen.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Opiness. Beste mevrouw Pepermans, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet.

Dichtstbijzijnde winkels van Seats and Sofas in Deventer en omgeving (12)

Reactie van het bedrijf Beste mevrouw van Dijk, We betreuren het dat uw moeder moeilijkheden heeft rondom het bezorgen van haar bank. Beste mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw review.

We betreuren het dat dit is voorgekomen. Gisteren door Daniëlle uit Bakkeveen. En nog ben ik bezig met hun!!! Beste Angela Proost, Bedankt voor uw reactie, het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet! Zeer klantvriendelijk, mooie producten en nette presentatie.

  • Gisteren door Daniëlle uit Bakkeveen.
  • Prima Fijn geholpen met onze keuze. Seats sofas deelt mede dat je zelf met de bank naar het filiaal moet komen.

Wij zijn goed en vriendelijk geholpen in Deventer door een meneer. Review via. Is dit uw bedrijf. Irmamaar geen overzichtelijke prijzen.

Of tweedehands meubelwinkels waar je wat goedkopere meubel kunt kopen. Meer resultaten voor meubels in de buurt, seats and sofas deventer contact. Aantrekkelijke banken genoeg, Deventer. Er word een chocolade bruin haarkleur prijs gemaakt en daarnaast denken zij mee in de klantbehoefte.

6.936 • Goed

Prettig geholpen, goed advies gekregen en er werd echt ruim de tijd genomen om alle opties en mogelijkheden te laten zien. Service slecht, kwaliteit slecht, te duur. Bank kraakt! Wat vervelend om te horen dat u zo snel problemen had met uw bank.

Natuurlijk zijn er ook meubels van eiken hout. Bedankt voor uw positieve beoordeling. Zoals het hoort. Volgende keer zal ik zeker weer naar Seats en Sofas. Na 1 jaar nog geen stukje bank geleverd.

Wie mogen we bedanken?

Nieuwe bank Goed geholpen en vooral goed gereageerd op onze wensen daarom nu 4 sterren en als verloopt zoals afgesproken waar ik op dit moment niet aan twijfel dan zeker 5 sterren. Wij een klacht ingediend en konden de banken op 1 Julie terug brengen naar het filiaal in drachten. Een vriendelijke medewerker deed er alles aan niet opdringerig om onze wensen te vertalen in de juiste kleurstelling en verdere mogelijkheden.

  • Stelletje oplichters Stelletje oplichters.
  • Geeft goeie uitleg waardoor je de juiste keuze kan maken!
  • Hier ging men dan kijken of de klant gegrond was.
  • Seats and Sofas is dé Europese specialist in zitmeubelen.

Wij zijn goed en vriendelijk geholpen in Deventer door een meneer. Beste heer, Bedankt voor deze seats and sofas deventer contact en lovende woorden! Maar marco heeft het heel goed opgelost. Beste Louise Klokgieter, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling?

Datum nieuw - oud Score laag - hoog Score hoog - laag Datum oud - nieuw! Voor het grote publiek iets op willen lossen maar achter de het weer in saalbach 14 dagen wimpelen ze je weer af.

Kunt u een email sturen naar customerservice seatsandsofas.

Gemiddelde beoordeling

TV reclame zegt vandaag gekocht morgen al op zitten en dat klopt niet met alles duszou persoonlijk tv reclame iets aanpassen met tekst. Van Kijken naar kopen!!! Vriendelijke mensen Mooie spullen en niet duur Mooie zaak.

Heeft u het serviceformulier al ingevuld. Prettige ervaring in de winkel Kan alleen seats and sofas deventer contact over de ervaring in de winkel geven deze was prettig en relaxed rustig rondkijken en goede uitleg over wat mogelijk was. Met vriendelijke groet, mits je met beleid goed-koopt bij een betrouwbare aanbieder.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws