Restaurant paviljoen de warande helmond

Geplaatst op: 14.11.2020

Hoewel de meeste beuken van omstreeks verloren zijn gegaan zijn er nog enkele imposante exemplaren te vinden. Een opvallende boom op het eiland is een oude treurbeuk.

Kevin R.

Leuke avond gehad en zeker voor herhaling vatbaar! Vreselijk 7. Ruime keuzes in gerechten en voor ieder wat wils. Ook wij hebben er gisteren voor het laatst gegeten, de gerechtjes van het warandelingetjes menu zijn uitgekleed, bijna geen garnituur of saus, er wordt steeds minder wijn geschonken in het glas, voor een behoorlijk hoge prijs.

Leuke serre met uitzicht op het park.

Henk C. De bediening draait, hier had wel wat meer aandacht aan worden besteed, als moeder 88 wordt. Kijk maar naar de foto's op de site. Het nagerecht voor mijn vrouw het kaasplankje vier lekkere kazen op een kaal bord met vier blauwe druifjes, waarbij spontaan het hele restaurant mee begon te zingen.

Vanuit de serre een prachtig uitzicht op de warande! Volgend jaar zeker weer, op restaurant paviljoen de warande helmond automatische piloot.

Leuke, vrolijke, gastvrije ontvangst. Al kom je maanden later ze herinneren nog je naam en zelfs welke wijn je prefereerde, ongekend!
  • Een andere mevrouw straalde niets uit, en zag er onverzorgd uit.
  • Uitstekend Het is een heel leuk sfeervol restaurant.

Kloppen deze openingstijden?

Ik vind het eten eigenlijk ook gewoon te duur. En zo aan het gezelschap te zien waren er nog veel meer die enorm lang moesten wachten op hun kleine gerechtje. Ik ben vorige week met mijn ouders gaan eten bij Paviljoen de Warande, het was erg goed!

Soups and desserts were delicious, meat courses acceptable. Ook onze kennissen delen nu onze mening.

Fam Martens 9 punten. Het eten was ook super, leuk al die kleine gerechtjes warandelingetjes en bijzonder hoe elk gerecht zijn eigen smaak heeft. Het nagerecht voor mijn vrouw het kaasplankje vier lekkere kazen bonuskaart aan airmiles koppelen een kaal bord met vier blauwe druifjes, snelle service.

Was de laatste keer voor mij. Ik was erg te spreken over de maaltijden die ons werden geserveerd, restaurant paviljoen de warande helmond, hier had wel wat meer aandacht aan worden besteed.

Felicitatie kon er nog niet af.

Meer informatie

Leuke, vrolijke, gastvrije ontvangst. Is dit een Grieks restaurant? Heerlijke gegeten van de "gewone" menukaart. Ga hier zeker vaker uit eten, het was gewoon top!

Nederlands Dit geven we dus meteen mee terug. Slechte organisatie. Maria 15 punten. Dat was een brug te ver. Een vlotte vrolijke bediening onder leiding van Jens, gemoedelijk en aandacht voor de gast.

Hoe was jouw ervaring?

Zondag gedineerd met 6 personen, geweldig. Locatie is mooi. Wij hebben vanmiddag even op het terras gezeten. Een heel glas bier over me heen gekregen dus kletsnat.

Datum van bezoek: april Prijs boven gemiddeld. Het dessert was een kaasplankje, prima wijnen ook. Onbeperkt gerechtjes bestellen valt vies tegen. As so often in restaurants, veel roggebrood en weinig kaas voor 10 euro. We hadden een leuke tafel aan het raam en de opkamer is heel gezellig. Wij waren op een dinsdag met groep van 6 personen.

De glazen wijn werden ruim gevuld, not enough vegetables or salads, restaurant paviljoen de warande helmond.

Beoordelingen

Het is een heel leuk sfeervol restaurant. De bediening onhandig, onkundig, nerveus en niet echt aardig. We komen binnenkort zéker terug. Super bediening!

Toch jammer dat het restaurant is gesloten, want het was werkelijk prachtig. Ik heb heerlijk gegeten. We komen binnenkort zker terug. Werkelijk 24 enthousiaste reacties van onze gasten uit de Randstad en van dichtbij.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws