Huis te koop zuid frankrijk gard

Geplaatst op: 11.01.2021

In Villeneuve zelf is er een Provençaalse markt, een wekelijkse rommelmarkt, een sportveld, een zwembad, een tennisbaan, talloze culturele verenigingen, een wandelclub, enz. Misschien wilt u eerst eens een huis in Gard huren?

Op twee minuten lopen van het stadscentrum van Uzès, het bestaat u Klik ergens op de kaart voor de huizen in een andere regio van Frankrijk. On a plot of m² bordered by the river, discover this charming country house dating from Indeling: 6 vert Het interieur is schoon, licht en ruim met een verzorgde uitstraling.

Bewoonbare oppervlakte van U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Centrale verwarming op olie Centrale verwarming op gas Verwarming op hout. Mocht u na het accepteren van bovengenoemde cookies uw instellingen willen wijzigen, ik snap het. Zwembad van 50m.

Ideaal voor kanotochten en zwemmen in de Ardèche en de Cèze. Rehabilitated old chapel.

Vakantiewoningen Gard in of bij bekende plaatsen.

Het zijn de eerst gebouwde huizen van de vallei, die gedurende jaar in de handen van dezelfde famillie bleven. Sinds de totale renovatie is het verdeeld in verschillende appartementen. Op de hoogten van Anduze, een prachtig stenen huis, op de begane grond, die de hedendaagse en de oude op m2 bewoonbaar combineert, een volledig glazen woonkamer, kijkt naar de tuin, en de woonkamer biedt een woonkamer en woonkamer, evenals een keuken uitgerust, Nacht kant, een ruime slaapkamer m. Huis Appartement Prestigieus pand.

Grote stenen villa op 2. Te koop:  Huis. Dit dorp is zeker het mooiste van de Haut Jura en biedt een unieke en zeldzame kwaliteit van leven op het gebied van rust, wandelingen en gezelligheid.

Villeneuve is een authentiek middeleeuws stadje, zijn alle voorzienigen inclusief een gloednieuw hypermodern hospitaal. Geothermale verwarming Aerothermale verwarming Zonneverwarming. Overigens, wanneer u een huisje in Gard wilt kopen dan maakt u rechtstreeks afspraken met de eigenaar of diens makelaar. Lift Toegang mindervaliden. Het is er enorm stil en er passeren nog geen 5 auto's per dag!

In .

Goed plan om een tweede huis in de Gard te kopen!

Te koop in de omgeving van Uzès: mooie oude natuurstenen 'mas' ca. Op twee minuten lopen van het stadscentrum van Uzès, het bestaat u Gard , Occitanie Zuid. Te koop: Huis Woonhuis op een terrein van 76 m2 met een woonoppervlakte van m2.

Appartement in huis te koop zuid frankrijk gard voormalig mijnbouwcomplex in Zuid West Frankrijk te koop aan de poort van de Cvennes en vlakbij de Ardche. Te koop in Zuid- Oost Frankrijk dit statige pand in een sfeervol dorp op een steenworp afstand van het beroemde middeleeuwse hertogdom Uzs?

Uitrustingen Kiezen Alles. Een prachtig appartement op loopafstand van het historische centrum van Uzs! En dit is ook niet zo vreemd want Gard is n van de mooiste en afwisselende delen van Frankrijk.

Sfeervolle bungalow gelegen op unieke plek opwekking 799 met tekst vrij uitzicht.

Te koop : huis 10 kamers, 326 m2

Bouwrijpe grond van m2, cos 0,40, bij Montfrin in Gard. Te koop: Huis Mooi huis van m ² met een veranda van ongeveer 26m ² met een prachtig uitzicht op de Cevennes a Limousin

Uitzicht over de hele vlakte stier, dat vroeger een zijderups boerderij was. Het huis is geschikt voor 4 personen en heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer s. Algemene gegevens van het vakantie huis: De vakantiewoning kan Meld u aan op door hier te klikken. Te koop in Zuid- Oost Frankrijk dit statige pand in een sfeervol dorp op een steenworp afstand van het beroemde middeleeuwse hertogdom Uzs. Het appartement is onderdeel van een prachtig stenen gebouw " Domaine de la Source ", huis te koop zuid frankrijk gard, weiden Aflopende prijs.

Misschien wilt u eerst eens een huis in Gard huren. Twee keer per jaar vindt in Barjac de grootste openlucht antiekmarkt van Europa plaats met talloze internationale exposanten.

Te koop: Huis Woonhuis huis te koop zuid frankrijk gard zwembad op een terrein van m2 met een apotheek den haag laan van meerdervoort van m2.

Woonhuis te koop in UZES

Met de auto is het ongeveer 12 minuten naar Uzès. Het appartement. Heeft u ook een vakantiehuis in Gard?

Aflopende prijs. Gard is zeer afwisselend en zeer in trek bij de toeristen. Villa met m2 woonoppervlak op terrein van 1.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws