Hoe scheer je je oksels glad

Geplaatst op: 20.11.2020

Maak je oksels schoon om oliën of restanten van deodorant te verwijderen. Draag het liefst T-shirts waarin je oksel genoeg bewegingsruimte heeft en kies voor bijvoorbeeld katoenen stoffen in plaats van synthetische kleding. Wat is dit?

Dit helpt het herstellend vermogen van jouw huid waardoor er minder snel bultjes en irritaties onder je oksels ontstaan. Gebruik daarom een rijke en goed zichtbare scheergel zodat je kunt zien welke plaatsen je al hebt aangepakt. Scheer tegen de groeirichting in. Breng een bevochtigingsmiddel aan Commerciële scheergel, lotion of schuim kan helpen om de huid te verzachten en een zo glad mogelijke scheerbeurt te geven.

Volgend weekend stijgt het kwik weer. Meer over laserontharing lees je   in dit artikel.

Het lijkt erop dat je notificaties geblokkeerd hebt voor flair. Waar je allemaal op kunt letten, lees je hier. Voor mannen:! Schoon scheermes   Zorg dat je mes scherp en schoon is, want een oud en bot exemplaar veroorzaakt gegarandeerd huidirritatie en bultjes. Gebruik een zachte schoonmaakborstel om voorzichtig haar en andere deeltjes uit de messen te halen na elke scheerbeurt, hoe scheer je je oksels glad. Dus zo vaak moet je je scheermes vervangen 3.

Midden in de nacht wakker?
  • Was je kleding niet met wasverzachter Heb je last van jeuk onder je oksels? Schrijf je hier in om elke week de leukste nieuwe artikelen in je mail te ontvangen:.
  • Oksels ontharen Na het scrubben kun je je oksels  ontharen.

Volgend artikel:

Als reactie kan je huid op die plek een beetje dikker worden. Als je huid gevoelig is, dan kan tegen de haargroei in scheren leiden tot een brandig gevoel. Als de zon hoog aan de hemel staat, komen ook je favoriete mouwloze topjes en jurkjes uit de kast. Dan moet je dit even lezen 3. Was je kleding niet met wasverzachter Heb je last van jeuk onder je oksels?

Hierdoor kan jij je okselharen nog beter wegscheren. Wij vertellen het je.

  • Zo doe je het: je bikinilijn scheren zonder bultjes te krijgen Gebruik bodylotion na het scheren Je benen smeer je vast wel eens in met bodylotion, maar smeer jij wel eens bodylotion onder je oksels? Schakel desktopmeldingen in en mis geen enkel nieuwtje!
  • Zorg er dus voor dat jij je scheermesje met enige regelmaat vervangt of wissel tijdig van opzetstuk. Houd het scheermesje in je andere hand en begin met het scheren in de richting van de haargroei.

Tik niet met je scheermesje tegen de gootsteen of veeg het niet af met een handdoek; dit lamp zwart goud praxis de levensduur van het scheermesje verkorten omdat het het complexe design van de mesonderdelen benvloedt.

Beauty Dit is het beste moment van de dag om je benen te scheren Met deze tips krijg je de mooiste oksels De voor- en nadelen van elke ontharingsmethode Krijg deze zomer strakke armen met deze oefeningen 8x zo trap je niet meer in zijn gladde praatjes Madonna en haar behaarde oksels. Probeer verschillende producten uit De meeste elektrische scheerapparaten zijn gemaakt voor mannen om op het gezicht te gebruiken.

Je benen smeer je vast wel eens in met bodylotion, maar smeer jij wel eens bodylotion onder je oksels, hoe scheer je je oksels glad. De persoonlijke informatie die je op de website van de derde partij invult, zal volgens hun privacyverklaring gebruikt worden? Zeker voor je oksels zal dat handvat goed van pas hoe scheer je je oksels glad de betere grip zal het makkelijker maken om de contouren van je lichaam te volgen.

1. Scrubben

Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Breng indien nodig opnieuw Scheergel aan Voor een gladde scheerbeurt kan het zijn dat je in verschillende richtingen over dezelfde plek moet scheren. Maak je oksels schoon om oliën of restanten van deodorant te verwijderen.

Gerelateerde artikelen Borst scheren. Eenvoudig je rug scheren met het stappenplan en de tips van Gillette. Breng je deodorant altijd aan op  droge oksels. Let op:  vervang  je scheermesje regelmatig, want een bot mesje veroorzaakt sneetjes of ingegroeide haren.

Vervang versleten onderdelen en maak het scheerapparaat regelmatig schoon. Privacy Cookies Contact Adverteren Desktopmeldingen?

Ook interessant

Je naam. Wat is dit? Je hebt de basis van Body Grooming onder de knie! De suiker zorgt voor een scrubeffect en citroen is een natuurlijk bleekmiddel. Scrubben, scrubben en nog eens scrubben Om vanaf nu voor eens en voor altijd komaf te maken met die verdomde ingegroeide haartjes, moet je je oksels voor elke scheerbeurt scrubben.

In de handleiding zal zeer waarschijnlijk staan waar je vervangende onderdelen kan vinden en hoe je die moet bestellen. Zo heb je in no-time lekker warme voeten in bed, hoe scheer je je oksels glad. Ook interessant 1? Anders kan je huid irritatie vertonen! Nu liever niet. Zo zorgt Miss Nederland Denise Speelman voor een huid met gezonde glow. Dit is mogelijk te krachtig voor zachte oksels.

{{PREVIOUS_ARTICLE_TITLE}}

Net als bij scheren haal je enkel de zichtbare haartjes weg: de haarwortel blijft intact, waardoor je voor 1 tot 2 dagen van een zacht resultaat kunt genieten. Be prepared! Wees geduldig Als je net begint met het gebruiken van een scheerapparaat, dan is je huid mogelijk gevoelig en raakt deze snel geïrriteerd.

Home » Scheren » Oksels scheren tips.

Het enige wat je dan 's morgens nog hoeft te doen is een verzorgende deodorant aanbrengen? Water zal de huid verzachten, terwijl de warmte kippenvel zal voorkomen.

Zo verzorgt Miss Nederland Denise Speelman dagelijks haar huid.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws