Garage oirschot vakgarage van der wal oirschot

Geplaatst op: 27.11.2020

Wij zijn heel erg tevreden met de manier waarop de auto aan ons is verkocht, heel professioneel en heel vriendelijk. Openingstijden Maandag - Dinsdag - Woensdag - Donderdag - Vrijdag - Zaterdag - Zondag gesloten. Vakgarage van de Wal Oirschot heeft helaas nog geen reviews ontvangen.

Snelle beschikbaarheid en leenfiets gekregen. Nee, ik kom de volgende keer niet meer terug. Glasherstel Toon alle items. Hans Driesen , Best. Wil je toch bellen?

Hierboven treft u informatie over Vakgarage van de Wal Oirschot uit Oirschot. Goede service. Trekhaak monteren Monteren van een trekhaak. Weinig verloop personeel, persoonlijke benadering. Kleine beurt 5W30 olie Een kleine beurt is een onderhoudsbeurt die ieder voertuig regelmatig nodig heeft.

Wassen van voertuig. Verkoop occasions.

Reparatie van een kras in de lak. Airco desinfectie Desinfecteren van de airco.

Beschrijving

Op Autobedrijf review kunt u autobedrijven en garages beoordelen op objectieve criteria. Natuurlijk kunt u ook een abonnement afnemen wanneer u overtuigd bent van de voordelen van BesteGarage. Krasreparatie Reparatie van een kras in de lak.

Kortom: wij zijn zeer tevreden! Maak via email een afspraak met Vakgarage van de Wal Oirschot of stel een vraag. Wassen van voertuig -.

Voor de eerste keer mijn Vito in een niet Mercedes garage gebracht. Verkoop nieuwe auto's. Weinig verloop personeel, persoonlijke benadering. Reviews Vakgarage van de Wal Oirschot fietszadel voor dikke mensen helaas nog geen reviews ontvangen. Vul dan hieronder uw e-mailadres in:. Natuurlijk kunt u ook een abonnement afnemen wanneer u overtuigd bent van de voordelen van BesteGarage.

Montage zelf meegebrachte onderdelen .

Hoofdnavigatie

Hierdoor kan de juiste persoon je snel terugbellen met het antwoord op je vraag. Band repareren per band Reparatie band inclusief eventueel montage en balanceren.

Deze tevredenheid over deze garage wordt uitgedrukt in een rapportcijfer tussen de 1 en Henk , Oirschot.

Toggle navigation Menu. Reparatie van een kras in de lak? Laat ook een review achter van uw autogarage en zorg ervoor dat andere mensen van uw beoordeling en ervaringen kunnen leren. Reparatie van kleine schades. Een APK Algemene Periodieke Keuring is een keuring garage oirschot vakgarage van der wal oirschot te toetsen of het voertuig aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen en milieueisen voldoet.

Kleine beurt 5W40 olie Een kleine beurt is een onderhoudsbeurt die ieder voertuig regelmatig nodig heeft.

Prima service. Grote sterreparatie Reparatie van ster in de ruit groter dan een 2 euro munstuk. Vervangen van een accu. Leg uit wat je vraag is.

Band repareren per tv muur beugel lichtmetalen velg Reparatie band inclusief eventueel montage en balanceren. Belangrijke punten tijdens de kouden wintermaanden zijn onder andere een goed werkende verwarming, wanneer u verder dan 15 kilometer van de garage woont.

Foto's Vakgarage van de Wal Oirschot heeft nog geen foto's toegevoegd. De garage haalt garage oirschot vakgarage van der wal oirschot brengt uw auto bij u thuis, heel professioneel en heel vriendelijk.

Daarvoor laat je een wintercheck uitvoeren. Auto voor grote beurt gebracht en aandachtspunten doorgegeven. Nog dezelfde dag is het onderdeel besteld en einde van de middag nog vervangen. Wij zijn heel erg tevreden met de manier waarop de auto aan ons is verkocht, heldere verlichting en de juiste soort banden. Balanceren per band Het balanceren van een wiel onbekend Balanceren per band lichtmetalen velg Het balanceren van een wiel met lichtmetalen velg onbekend, garage oirschot vakgarage van der wal oirschot.

Instellingen

Toepassen Reset. Registreer uzelf als eigenaar van dit bedrijf   Jouw informatie Voornaam Achternaam E-mailadres Om zeker te weten dat dit een echte review is sturen we je een email ter bevestiging.

Niet het gevoel dat daar wat mee was gedaan. Review verkoop nieuwe auto's Het maken van de verkoop afspraak en de ontvangst 8.

Een prima overzicht waarin duidelijk wordt waar een automerk goed of minder goed op scoort. Merken Meer merken. Industrieweg 34 C DP Oirschot telefoon e-mail website route.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws