Evers staat op playlist

Geplaatst op: 28.09.2020

Ook nieuwslezeres Celine Huijsmans schuift aan bij het middagprogramma. Jannes 'k Vraag het jou alleen. De playlist leek het grootste struikelblok te worden.

Deze wordt overgenomen door Evers' opvolger Frank Dane. Die Verrückte Mix laat je dag nog meer shinen! Cindy Lieveling. Femke Halsema zakt compleet door het ijs in Op1 Corry Konings Duizend maal Je hebt me duizend maal bedrogen.

Django Wagner Volare. Jan Smit Dromen. Home Radioevers staat op playlist. Per maandag 17 april stappen Evers en zijn sidekicks over naar het commercile station Radio Ik zou daar een andere naam aan geven. Blinding Lights The Weeknd. De playlist van het programma werd samengesteld door Edwins sidekick Rick Romijn!

  • Joris van der Pol.
  • Waarom vinden alleen honden het leuk om stokken terug te brengen? Jan Smit Dromen.

Daarna werd de vaste vervanger Frank Dane. Burt 27 wil in quarantaine met zijn date. Happier Marshmello, Bastille. Zanger Kafke Springen. De vaste invaller van Evers was tot en met Tim Klijn.

  • Ieder kwartier een reclameblok.
  • Martien Meiland en Frank doen elkaar een belofte!

Laura Ross Dans met mij? Geen lekkere vrijdag zonder Die Verrckte Mix. Peter Heerschop brengt eerbetoon aan alle leraren! BZN Oh me oh my. Peter Heerschop ziet vervolg Kopspijkers zitten. Tot Ziens.

Meest gelezen Mediacourant-artikelen in juni

Deze wordt overgenomen door Evers' opvolger Frank Dane. Overigens vond ik de platenkeuze van Evers zo gek nog niet en stoor ik me meer aan de tienertour die daarna volgt. Midnight Sky Miley Cyrus.

Op 2 januari om uur start hij met met Gaan. Diego Holzken Samen met jou. JUKE is niet zomaar een radio- en muziekstreamingdienst! Maar het is wat er overal gaande is; geen plaats individualisme in deze globalistische evers staat op playlist. Someone To You Banners. Waarom heet een bitterbal eigenlijk een bitterbal.

Wat vindt u?

Na jarenlang consistent beleid bij Qmusic omtrent het duo, zorgde een inmenging van Sky Radio lees: John de Mol voor verval bij de ochtendshow.

Ik hou ook wel van Bill Withers of Kyteman. Laura wil haar 'droomkoe' fokken! Nederlandse artiesten geven uniek kijkje in hun muzikale keuken                                                                                                                                  5 april Wat luistert Armin van Buuren als hij niet achter de draaitafels staat?

Je hebt blijkbaar nooit naar Evers geluisterd, anders zeg je niet van die domme dingen.

  • Ruth Jacott Vrede.
  • Radio Veronica lanceert nieuwe website De nieuwe site is door Radio Veronica ontwikkeld in samenwerking met Hike One en Levi9.
  • Levitating Dua Lipa.
  • Ray Benjamin Ik geloof je niet meer.

Drukwerk Je loog tegen mij. Ben je op zoek naar de playlist van omdat je zojuist een liedje hebt gehoord wat je nog niet kende. Benny Neyman Onze straat. Marco Borsato Het water. Who's Laughing Now Ava Evers staat op playlist. Ga naar onze website en bekijk direct de playlist. Een speciale Die Verrckte Mix voor Henk. Happier Marshmello, Bastille. Op zaterdag was er een compilatie-uitzending tussen .

Aanbevolen

Paul Sinha en Kraantje Pappie brengen een goed gevoel in de studio! Hoe komen tankstations aan hun naam? De rechter heeft de bevoegdheid om een contract te ontbinden indien er sprake is van een ernstig verstoorde werkrelatie.

Samantha Steenwijk Het leven is zo mooi. Eerder gedraaid? Je weekend begint lekker met Die Verrckte Mix.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws