De drie graefjes zuid parkeren

Geplaatst op: 27.02.2021

Toen ik binnenkwam werd mij meteen de kaart gegeven met een grote glimlach, werd er snel, We vragen je om onze maatregelen in acht te nemen bij jouw bezoek zodat we op een veilige en verantwoorde manier iedereen kunnen verwelkomen. Taal Nederlands.

Zeer vriendelijk bediening. Datum van bezoek: februari Beoordelingen filteren. Ok Meer info. Bedankt voor je hulp!

U kunt uw auto parkeren tussen en

U kunt uw auto parkeren tussen en Het uitrijden kan 24 uur per dag en 7 dagen per week. Bedankt voor je hulp. Houdt 1,5 meter afstand. Je vindt ze op de Dam en aan. Welkom bij De Drie Graefjes   Op dit moment is alles even anders dan anders.

Meer informatie

De beste hotels in de buurt Alles weergeven. De horeca is helaas gesloten, maar je kunt wel bij al onze vestigingen terecht voor een lekker ontbijt, heerlijke lunch of verrukkelijke taart voor take away! Niks is te gek bij de Drie Graefjes. Neem ze dan alle drie in één in de Oreo Red Velvet Cheesecake! Datum van bezoek: februari

Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief. Beoordelingen Klik hier om te zien of wij op jouw adres bezorgen. U nadert direct de inrit van de parkeergarage Olympisch Stadion. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Beoordeeld op 29 april via mobiele applicatie Lunch!

Locatie parkeergarage

Wij willen u graag helpen bij het parkeren. Doen wij voor elke verjaardag. Type reiziger. Datum van bezoek: maart

Eten was super en niet duur voor de kwaliteit en hoeveelheid Ah online opwaarderen bestel wel taart om mee naar huis te nemen. Het uitrijden kan 24 uur per dag en 7 dagen per week? Dan maar weer snel terug. Zorg dat u goed op de hoogte bent van de voorwaarden van deze regeling om onverwachte kosten te voorkomen.

Naar het Stadionplein in Amsterdam? Waar parkeren?

De zaak wordt gerund door een koppel dat elkaar in Parijs ontmoette en hun liefde voor de Franse patisserie in Amsterdam delen. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Tijd van het jaar. Uitstekend 6. Schrijf als een van de eersten een beoordeling!

U ziet het Olympisch Stadion aan uw linkerzijde, de drie graefjes zuid parkeren. Beoordeeld op 10 maart via mobiele applicatie Vooral de appeltaart is goddelijk. Als u hoeveel geld opnemen creditcard ing met de trein moet, dan kunt u naar het station van Amsterdam Zuid gaan. Uitstekend 6. U nadert direct de inrit van de parkeergarage Olympisch Stadion. Toen ik binnenkwam werd mij meteen de kaart gegeven met een grote glimlach, werd er snel!

Parkeren bij Olympisch Stadion Amsterdam

Nadat u de parkeergarage uitloopt en twee bochten naar links maakt loopt u recht op het stadion af. We hebben nu tijdelijk een vernieuwd lunchmenu voor take away met onze heerlijke klassiekers en extra lekkere nieuwe toevoegingen. Alle restaurants in Amsterdam weergeven.

De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Nederlands. De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws