Dagritmekaarten dagen van de week

Geplaatst op: 19.11.2020

Het zijn er enorm veel dus ga er maar even voor zitten! Uitvoerige informatie en veel materiaal. Tips voor het maken van een keuzebord: - Een magnetisch keuzebord waar de kinderen hun symbooltje of naamkaartje ophangen.

In het midden zit een tekstvlak waar je de naam kan intypen. Dagritmekaarten    Regeltjes    Hoekenkaarten    Picto's. Maar de kaarten zijn ook voor hogere groepen te gebruiken. Hoi Miriam, Ik ga hier in de kerstvakantie even voor zitten. Langs de achterkant van deze kentekens kleven we een foto van de kleuter. Onze website maakt gebruik van cookies. De losse pictogram

Welk getal zit erachter verstopt. Driekoningen 2. Weertype-kaartjes van Mirjam! Leuk dat je mijn site bezoekt. Hier de Engelstalige versie om pictogrammen te maken.

Ik mis er alleen een paar… Hoop dat je die nog kan toevoegen!?

Lesmateriaal

Ik ben Anke van Boxmeer, leerkracht van een kleutergroep in Sint-Michielsgestel. Alles wat erop staat moeten ze binnen die weken klaar hebben, ik voorzie wel dat ze het zeker klaar krijgen. Sinterklaasfoto's Documenten van de Sint Met tekst. Jufbijtje 4 jaar geleden. Dagritmekaart 5 eetmomenten Dagritmekaart met pictogrammen voor 5 eetmomenten. De losse pictogrammen zijn te vinden op www.

Ik moet er nog een aantal bijmaken.

De juf die dit contract gebruikt, vult niet alles in per project. Deze dagritmekaart leert je kind zelfstandig naar de wc te gaan, wordt het door de leerkracht gecontroleerd, la. Als het kind een ontwikkelingsmateriaal heeft afgerond. Sclera VZW. Kikker Koningen 1.

Reactie van Miranda

Zie het grote overzicht. Richt een plek in waar ze hun werk tentoon kunnen stellen bouwwerken van constructiemateriaal, kralenplanken. Leg het vloeipapier hier op. Kaarten voor op het bord weektaak-werk groot 1 Kaarten voor op het bord weektaak-werk groot 2 Kaarten voor op het bord weektaak-werk groot 3 Kaarten voor op het bord weektaak-werk groot 4 Kaarten voor op het bord weektaak-werk groot 5 Kaarten voor op het bord weektaak-werk groot 6 Kaarten voor op het bord weektaak-werk groot 7 Kaarten voor op het bord weektaak-werk groot 8.

WoW wat super wat je allemaal gemaakt hebt. Wij bieden u alle opgroeikaarten  gratis  aan, hoe bet. De losse pictogrammen zijn te vinden op www! Mooie dagritmekaarten. Gitta 2 jaar geleden.

Hi Eline, Wij maken alle werkjes op in ontwerpsoftware en exporteren dit naar gesloten PDF zodat de bestandsgrootte klein blijft en iedereen het kan openen. Letterpictogrammen volgens alfabet met clowntje. Alvast bedankt.

Weertype-kaartjes van Mirjam. Claudia stuurde ons deze foto en mailde: Tijdens het ochtendritueel gebruik ik in de eerste kleuterklas dit aanwezigheidsbord. Diploma's die nog gekleurd kunnen worden: Diploma 1    Diploma2    Diploma 3.

Diploma's die in kleur afgedrukt kunnen worden: Diploma 1    Diploma2    Diploma 3. Echt een aanrader dus? Deze dagritmekaart leert je kind zelfstandig naar de wc te gaan, Ik heb je dagritmekaarten dagen van de week mailtje gestuurd met de aanvullingen, voordat het schooljaar begint: - een lijst waarop je af kunt tekenen wie je hulpjes zijn geweest - een algemene aftekenlijst waarop je bijvoorbeeld aan kunt geven wie het rapport al mee terug naar school gebracht heeft - een lijst waarop je af kunt tekenen wie zijn weektaak klaar heeft en waarop je de weektaakwerkjes dagritmekaarten dagen van de week schrijven - een adressenlijst van je groep - een lijst met daarop de e-mailadressen van alle ouders - een lijst met daarop de noodtelefoonnummers - een lijst voor het overblijven en de BSO Wensjes Tips voor het maken van wensjes: - Laat de kinderen zelf iets tekenen met zwarte wasco: een bloemenvaas, lamp a, dagritmekaarten dagen van de week.

Verder is het fijn om de volgende dingen klaar te hebben voor je gro. In begin van het schooljaar mogen de kleuters bij ons hun doen durven of waarheid spel kiezen.

Hoi Annelies.

Op groepsniveau

Leuke kaartjes van de lente, zomer, herfst en winter behorend bij de dagritmekaarten met Pompom. Stempelkaarten Juf2. Lezen in beeld.

Vertuur Wordt verstuurd. Plak deze op een iets groter, gekleurd vel papier. Beloningskaart Deze kregen we van Marjolein, zij mailde daarbij: Ik heb jullie beloningskaarten gestuurd die voor allerlei doeleinden te gebruiken zijn.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws