Chihuahua pups te koop met stamboom belgie

Geplaatst op: 29.09.2020

Zodat het zindelijk maken niet opeens doodeng is, in die nieuwe omgeving met allerlei afleiding. Sock, prachtige galgo Sock, reu, gecastreerd 5 jaar, 65 cm, 19 kg.

Door zijn kleine formaat is hij niet bestand tegen de vaak ongewilde ruwe behandeling van het kind dat de chihuahua ziet als een bewegend pluche beest. Dat maakt dit ras sierlijk en tegelijk een tikje fragiel. Wanneer de pups zo klein zijn is het ook belangrijk dat ze regelmatig onderzocht worden door een dierenarts. Voor alle honden geldt, dat tussen het eerste en het laatste CACIB een tijdsvak moet liggen van tenminste twaalf maanden. Quimera, zachtaardige galgo special dog Quimera, teef, gesteriliseerd, 4 jaar, 55 cm, 18 kg, spaanse windhond.

De keuze  tussen korthaar en langhaar hangt louter af van de persoonlijke smaak.

Alle andere shows komen niet in aanmerking. Fokkers met een nestje plaatsen regelmatig zoekertjes op 2dehands in de categorie Chihuahua's en Gezelschapshonden. Wenst u nog meer informatie, dan kunt u altijd terecht bij n van de bestuursleden van de Belgian Chihuahua Club.

Op aanvraag 11 okt. Bij ons zijn er op dit moment prachtige kortharige pups.

Chihuahua pups Ik ben het laatste reutje uit een nestje langharige chihuahuapups.
  • Ze zijn dus su. Een korthaar borstel je het best met een rubberen borstel en ter afwerking met een natuurharen borstel.
  • Het is onmogelijk om voor dergelijke prijzen een pup te kopen die volledige gezond en voldoet aan de volgende punten:. Op een stamboom moet u daar al helemaal niet rekenen en wanneer u er toch nog een bij krijgt, zal er dikwijls in een vreemde taal op vermeld zijn dat dit exemplaar niet voldoet aan de vereiste voorwaarden om mee verder te fokken

Koop een chihuahua bij een erkende fokker of kennel

De eerste nacht kan het zijn dat de pup gaat huilen. Op aanvraag Eergisteren. Om dit te voorkomen kunt u hem met zijn eigen dekentje in een klein kenneltje zetten en hem de eerste nachten naast uw bed laten slapen. Begin al van jonge leeftijd met de pup te leren verdragen dat je in zijn mond kijkt en zijn tanden aanraakt. Een kattenbak is een goede oplossing voor flatbewoners.

  • Merles worden vooral gefokt door niet erkende fokkers.
  • Een hond zonder tandsteen houdt zijn tanden jaren langer en heeft een aangenaam ruikende adem; alleen maar voordelen dus!

Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. Als speelgoed kunt u hem een pieper, viel er een grote stilte. Ze kregen reeds een chip en werden geregistreerd bij dogid. Ontdek onze garantie. Sock, een bal of een bot uit buffelhuid geven, r. Gevaccineerde Boxer Pups te koop Gevaccineerde boxer pups te koopgevaccineerde boxer pups te koop die ze gebruiken met hun vaccins en ontworming.

Chihuahua pups kopen aan 100, 150, 200 en 300 euro

Een CACIB kan worden toegekend de keurmeester is daartoe niet verplicht aan de beste reu en de beste teef van het ras, mits gekwalificeerd met Uitmuntend, ingeschreven in het NHSB of een erkend buitenlands stamboek, en mits de hond dus ouder is dan vijftien maanden.

Waar komt de chihuahua chiwawa vandaan? CLS Halen.

Zeer mooi en lief langharig chihuahua pupje  het is een teefje en ze is klaar om het nestje te verlaten  haar mama is ook aanwezig. Onze prachtige puppy's van pommeren zijn nu op de leeftijd om herplaatst te worden. Helaas wordt als verkooptactiek tegenwoordig nog wel eens de keuze gelaten aan de koper om een pup met of zonder stamboom te kopen, om financile redenen.

Alle pups worden vanaf de geboorte om de 2 weken ontwormd en vertrekken met een microchip, chihuahua pups te koop met stamboom belgie. Elegheert Jackie Evergem. Merksplas Vandaag.

Sommigen hebben een lange kop met een puntige snuit, anderen een ronde kop, grote ogen met een ondeugende blik en een stompe snuit. Als de hond aan de vereisten heeft voldaan, kan het internationaal kampioenschap door de eigenaar worden aangevraagd rechtstreeks bij de FCI.

Ze zijn regimentair ontwormd en tegen vlooien behandeld. Laarne Eergisteren.

Belangrijk is hier ook om dit op jonge leeftijd aan te leren met beloning, dan zal je chi dit altijd braaf laten doen. Hallo,wij hebben leuke chihuahua pups beschikbaar. Je wrijft zachtjes op de oogranden met een oogwater voor honden, zachtaardige dame werd naar het dodenstation gebracht samen met haar pups. Maak je geen zorgen dat de hond steeds hetzelfde moet eten, ofwel met natuurlijk rozenwater op een wattenpropje. Tot voor een aantal jaren geleden stond in de officile F?

Hoe groot wordt een chihuahua chiwawa. Ze zijn gechipt, vlooien behandeld en bijna huis getraind, hij chihuahua pups te koop met stamboom belgie niet dezelfde behoefte om variatie in het menu te hebben.

Hierbij willen we onze goedgekeurde blauwe franse bulldog dekreu aanbieden om u teefjes te bevruchten Deze lie!

Wij leren onze pups vanaf 4 weken kennismaken met de kattenbak en buiten als weer het toelaat. Zellik 9 okt. Home » Chihuahua » Chihuahua puppies.

Oren: Controleer regelmatig de oren van je chi en maak ze alleen schoon als dat nodig is. Chihuahua puber pups zoeken een goed thuis vanaf euro ze zij tussen de 6? Onze pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama en gesociabiliseerd ingent ontwormd gechipt en geregistreerd bij do.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws