Centro oberhausen winkels

Geplaatst op: 09.10.2020

CentrO, de promenade, Gasometer en de Arena zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Leuk dagje uit. Iets verder Oberhausen ligt het reusachtige themapark Movie Park Germany.

Nuttig Delen. Waardering van reizigers. Hotels in de buurt van CentrO: 0. Vlakbij de Nederlandse grens ligt Oberhausen. De meeste van de ruim winkels zijn overigens modewinkels, hiertoe behoren enkele zeer bekende modemerken. De attracties van Oberhausen. Er zijn meer dan drie miljoen legoblokjes om mee te spelen en u kunt er 4D films zien.

Dit is niet zomaar een shoppingcenter, het is namelijk het grootste shoppingcenter van Europa. Meer lezen. Hotels in de buurt van CentrO: 0, centro oberhausen winkels. Jobs von. Groot winkelcentrum met diverse soorten winkels toiletten aanwezig roltrappen en met de kerst erg mooi versiert.

Vooral voor kinderen zijn deze kerstmarkten bijzonder leuk en een bezoek meer dan waard.

Openingstijden kerstmarkt Centro Oberhausen

Vind een overzicht van alle aanwezige winkels via de website van CentrO. Hier waren optredens van o. Leuk dagje uit. Het Archeologisch Park in Xanten. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

  • De meeste van de ruim winkels zijn overigens modewinkels, hiertoe behoren enkele zeer bekende modemerken. In Gasometer, dat eigenlijk een reusachtige opslagplaats voor gas is, zijn wisselende tentoonstellingen te zien.
  • Datum van activiteit: januari

Vakantie in Duitsland. De hotels in de buurt. Kort overzicht. Foodcourt is ook fijn er is voor iedereen wel wat. Nu behoort het tot het industrieel erfgoed.

Over Winkelcentrum Centro Oberhausen

Met het openbaar vervoer naar CentrO CentrO, de promenade, Gasometer en de Arena zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Datum van activiteit: december Gezellig en mooie shoppinghall. Meer lezen.

CentrO Oberhausen beschikt over ongeveer Datum van activiteit: januari Behalve winkels is er ook gedacht aan de inwendige mens; bij CentrO Oberhausen zijn meerdere eetgelegenheden te centro oberhausen winkels. Oberhausen is natuurlijk een stukje rijden en helaas gaat de route door het drukke Ruhrgebied. CentrO Beoordelingen, Oberhausen.

De meeste van de ruim winkels zijn overigens modewinkels, hiertoe behoren enkele zeer bekende modemerken. Ideeën voor uw vakantie Tips voor een overnachting Eropuit met kinderen Leuke dingen doen. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 …

  • Deventer, Nederland 5 bijdragen.
  • De drie kerstmarkten zijn verdeeld in de Wichtelmarkt, met als thema sprookjes, de BergWeihnachtsmarkt met Alpen thema en Santa Village.
  • De meeste mensen bezoeken CentrO voor het geweldige winkelaanbod.
  • Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Het Aquapark, waarbij natuurlijk wel de nadruk ligt op kleding, Sea Life Oberhausen, centro oberhausen winkels, een zwembad. In het Metronom-Theater op het centro oberhausen winkels van Centro zijn voortdurend bekende musical-producties te gast? Vanaf het dak van de Gasometer heeft u een prachtig uitzicht over Oberhausen en omstreken. Dit is niet zomaar een shoppingcenter, het is namelijk het grootste shoppingcenter van Europa?

Het winkelaanbod is gevarieerd. Dennis heeft een beoordeling geschreven jan. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Veelgestelde vragen over CentrO. Elke winkel zijn eigen laatste trends en aanbiedingen.

Beoordelingen

Nederlanders winkelen graag in Duitsland. Er zijn helaas geen tours en activiteiten beschikbaar om online te boeken op de data die u heeft geselecteerd. CentrO Oberhausen beschikt over ongeveer

CentrO beoordelingen. Je kunt online solliciteren:. Als u hoogtevrees heeft kunt u beter beneden blijven want het gebouw is meter hoog.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws