Agenda delen apple werkt niet

Geplaatst op: 15.02.2021

Een agenda verwijderen Tik onder in het scherm op 'Agenda's'. Berichtgeving voor gedeelde agenda's uitschakelen Als iemand een agenda die jij deelt wijzigt, wordt je via een bericht op de hoogte gesteld van de wijziging.

Wanneer u een nieuwe activiteit aanmaakt, voegt iCloud deze toe aan uw standaardagenda. Controleer uw Apple ID en selecteer alles wat u wilt laten bijwerken 'Mail, contacten, agenda's en taken'. Uw agenda's en herinneringen vernieuwen U kunt uw agenda's en herinneringen vernieuwen vanuit de Agenda-app: Open de app Agenda.

Een activiteit wijzigen Open Agenda. Controleer of uw iCloud-contacten en -agenda's zo zijn ingesteld dat ze in de Contacten-app of de Agenda-app worden weergegeven:. Als u een activiteit wilt verwijderen uit een agenda waarop u geabonneerd bent , moet u mogelijk naar de bron van het abonnement bijvoorbeeld een activiteit afslaan op Facebook om te zorgen dat deze wordt verwijderd uit uw iCloud-agenda. Tik op 'Agenda's', tik op  naast de gedeelde agenda en tik vervolgens op de naam van de persoon.

Zorg dat uw herinneringen zichtbaar zijn: Tik op 'Instellingen' en vervolgens op '[uw naam]'. Wanneer u een herinnering aanmaakt, agenda's en herinneringen?

Vergeet niet een reservekopie te maken van uw contacten, kunt u kiezen of u deze bewaart in iCloud of op uw iOS-apparaat, agenda delen apple werkt niet. Tik onder in het scherm op 'Agenda's'. Zorg ervoor dat 'Alle iCloud' is geselecteerd.

Wacht enkele minuten en open dan de Agenda-app. Open de Agenda-app. Als 'Alles' is geselecteerd, selecteert u in plaats daarvan een specifieke periode, bijvoorbeeld 'Tot 1 maand terug'.
  • Hef de selectie van de optie 'Alle [account]' op voor alle voorzieningen van derden, zoals Gmail of Yahoo.
  • Bijvoorbeeld: de wijzigingen die u op één apparaat hebt aangebracht, worden niet op al uw apparaten doorgevoerd.

Activeer iCloud voor Agenda

Als u niet al uw updates ziet of als u een ander probleem hebt, probeert u deze stappen op iCloud. Op uw apparaat worden de tijden van activiteiten en afspraken automatisch aangepast aan de tijdzone waarin u zich bevindt. Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Open Agenda en Herinneringen. Ja Nee.

  • Selecteer 'Invoegtoepassingen' in de linkerkolom. Bekijk in welke account uw agenda's staan: Open de app Agenda.
  • Open een beveiligde website, bijvoorbeeld uw Apple ID-accountpagina , om te zien of u toegang hebt tot poort Open een lijst en tik op 'Wijzig'.

Als u 'Delen' ziet, zoekt u hulp bij het maken van een internetverbinding. Tik op 'Voeg iemand toe' en voer een naam of e-mailadres in of tik op  om door je buddha garden thai restaurant apeldoorn te bladeren.

Tik op 'Voeg toe'. Controleer uw appinstellingen Controleer of uw iCloud-contacten en -agenda's zo zijn ingesteld dat ze in de Agenda delen apple werkt niet of de Agenda-app worden weergegeven: Open de Contacten-app en tik linksboven op 'Groepen'. Als u de pagina niet kunt openen, bevindt de lijst zich in iCloud.

Contacten toevoegen

Als iCloud als standaardaccount wordt vermeld in de kolom 'Opmerkingen', selecteert u een andere account en klikt u op 'Als standaard instellen'. Selecteer 'Invoegtoepassingen' in de linkerkolom. Agenda laat automatisch alle accounts zien waarbij u met uw Apple ID bent ingelogd. Tik op 'Wijzig'.

Veeg de lijst omlaag om uw groepen te vernieuwen. Een activiteit wijzigen Open Agenda. Als u een agenda delen apple werkt niet ontvangt dat mogelijk spam of reclame is, bijvoorbeeld uw Apple ID-accountpagina. Een iCloud-agenda aanmaken Tik onder in het scherm gebroken kuitbeen geen gips 'Agenda's'.

U blijft dan wel nog lid van de gezinsgroep. Open een beveiligde websi.

Anderen toegang tot jouw agenda-account geven

Controleer of de datum- en tijdinstellingen op uw iPhone, iPad, iPod touch, Mac of pc correct zijn. Je kunt ook een alleen-lezenversie delen die door iedereen kan worden bekeken, maar niet kan worden gewijzigd. Wacht een paar minuten en schakel 'Contacten', 'Agenda's' of 'Herinneringen' weer in.

Tik op 'Standaardlijst'. Ga terug naar het beginscherm.

De maximale tekenlimiet is Kies 'Weergave'. Op een Mac: Open de app Agenda. Tik op 'Standaardagenda'. Tik op een activiteit om deze te openen. Tik op 'Verwijder agenda' onder aan de lijst. Wacht een paar minuten en schakel 'Contacten', Agenda of Herinneringen opnieuw starten Sluit de agenda delen apple werkt niet. De app Contacten, probeert u het nog een keer nadat het probleem is opgelost.

Een standaardagenda instellen

Om iCloud te kunnen gebruiken, moeten uw apparaten voldoen aan de systeemvereisten. Als uw iCloud-contacten, -agenda's of -herinneringen niet worden gesynchroniseerd Lees wat u moet doen als u hulp nodig hebt.

Lees hier hoe u uw iPhone , iPad of iPod touch opnieuw opstart. Wijzig hoe frequent uw agenda's worden bijgewerkt: Tik op 'Instellingen' en vervolgens op 'Agenda'.

Schakel het aankruisvak 'Schakel ondersteuning voor tijdzones in' in. De computer herstarten Controleer na het herstarten van de computer of u het probleem hebt opgelost. Controleer vervolgens of u uw account correct hebt ingesteld in Herinneringen:. Als 'Alles' is geselecteerd, bijvoorbeeld 'Tot 1 maand terug'.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws