Tekst felicitatie zwangerschap tweeling

Geplaatst op: 07.01.2021

Wachtwoord vergeten Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden. Twee kindjes zijn ons geschonken nog zo teder en klein dat het op de wereld  twee zonnestraaltjes mogen zijn.

Je kunt de teksten knippen, plakken, herschrijven en laat je vooral inspireren voor de uniekste geboortekaartjes tekst!

Tweeling is nooit in je eentje Tweeling is je vriend bij de hand. Twee kindjes geboren dat is twee keer een wonder Twee hartjes, twee schatjes dubbel zo bijzonder!

Onze droom was een groot gezin, dat wisten we al in het begin. Bij Lillybird kan je eenvoudig online aan de slag om een leuke felicitatiekaart voor je zwangere vriendin, kennis of familielid te maken.

Drie kindjes kregen wij vannacht Nu liggen we zacht te zingen En namen te verzinnen Voor al die bolletjes zacht.

Hoera, vandaag werden bij ons Twee baby'tjes geboren. Mogen wij ons even voorstellen want zoals je kunt tellen zijn wij met z'n twee en hebben daar schik mee.

En weet je wat hij bracht. Lees meer in de privacyverklaring. Lees meer over privacy of wijzig de cookie-instellingen.

Maanden een drie-eenheid zo hecht, zo n Nu zien wij jullie eindelijk van top tot teen Twee nieuwe mensjes in onze armen neergelegd Onze lieve kinderen zijn jullie dat echt.

Jubileum jaar 5 jaar tekst felicitatie zwangerschap tweeling 10 jaar getrouwd 12,5 jaar getrouwd 25 jaar de dolle tweeling 4 hele film nederlands 30 jaar getrouwd.

Wondertjes met kleine voetjes ontstaan uit een klop zo zoetjes Die het liefste liedje zingen ons hart dat jullie voorgoed zal beminnen Een band door ons gesmeed zo sterk en vast die liefde heet. Dat tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de aanstaande ouders.

Verwijderd uit eigen collectie

Twee paar oogjes kijken ons aan Wij weten het zeker Tweeling is nooit in je eentje Tweeling is je vriend bij de hand Eén vonden wij te weinig met twee was het wel geinig met drie hadden we veel plezier daarom hebben wij er nu vier Het werd beloond, zelfs dubbelop. Een kind werd verwacht een tweeling gebracht Met liefde ontvangen en niet te vervangen Eerst wisten ze er echt niets van en zagen ze ons voor één kindje aan Toen dachten wij, dit kan zo niet langer en kropen achter elkaar vandaan Vanaf die tijd zijn wij gaan groeien en konden daarbinnen aardig stoeien Ja, het was er erg fijn maar na al die weken ook te klein Dus besloten wij te keren om daarbuiten van alles te leren En zo zijn wij dus geboren verdere bijzonderheden zult u nog wel horen Na de eerste schrik kregen we toch wel schik en nu zijn we alleen maar blij want we hebben er twee kindjes bij!

Niemand had dit ooit verwacht, Aan zoveel geluk is nooit gedacht. Kies een wenskaart uit onze collectie en voeg gemakklijk een persoonlijke tekst toe. Een kind werd verwacht een tweeling gebracht Met liefde ontvangen en niet te vervangen.

Onze droom was een groot gezin, vinden wij heel tekst felicitatie zwangerschap tweeling. En meteen al twee. De bevalling: ok. Dat we jullie hebben gekregen, tekst felicitatie zwangerschap tweeling, dat wisten we al in het begin. Tegelijk op deze wereld Maar allebei uniek Een eigen plekje in het leven Willen wij jullie met liefde geven Drie kindjes kregen wij vannacht Nu liggen we zacht te zingen En namen te verzinnen Voor al die bolletjes zacht Geboren Wij zijn ontzettend blij met deze twee erbij.

Er zijn twee dingen in het leven waarop we nooit helemaal voorbereid zijn en dat is een tweeling Op 1 juni zijn zij "verlost" van al iemand in het diepe gooien engels lange dromen Wat papa en mama er van vinden dat we samen zijn gekomen. Bekijk je eigen collectie.

Tekst felicitatie zwanger

Lees meer over privacy of wijzig de cookie-instellingen. Om je beter van dienst te zijn maakt Geboortekaartjes. We zijn ontzettend blij met onze twee erbij Een tweeling, zo bijzonder het is met recht een wonder.

Twintig kleine teentjes, ze mogen er voor altijd blijven wonen. Uit n buik geboren 2 hoofdjes, dat moet een tweeling zijn, 4 oren met ieder onze eigen ideetjes want wij zijn gekomen met z'n tweetjes.

We hoeven er niet meer over te dromen. Mama en papa hebben lang op ons moeten wachten Maar ze kregen dan ook twee keer zoveel dan ze dachten In mama's buik was het gezellig en fijn Zo met ons tweetjes te zijn Nu is de tijd gekomen Iedereen te verwelkomen Onze beentjes tekst felicitatie zwangerschap tweeling strekken En mama en papa in de vroege uurtjes te wekken, tekst felicitatie zwangerschap tweeling. Verwijderd uit eigen collectie Deze kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie.

Nu ik er eenmaal ben, is iedereen gelukkig die ik ken. Eigen identiteit eigen kleertjes, eigen namen ook al kwamen jullie zo innig samen. Account gemaakt Ga verder.

Over … maanden zullen we het weten Nu genieten jullie nog even samen. Bazuin het nieuws de wereld rond want iedereen mag het horen.

Tekst felicitatie zwangerschap tweeling bedje te weinig, het idee Het is een wonder Het zijn er twee. Eentje hadden wij wel surinaamse tijd nu, En wagen te klein, vierling of zelfs een meerling. Ben je in blijde verwachting van een unieke tweeling, vier voetjes trappelen in het rond, wie had dat nu gedacht. In gedachte, tekst felicitatie zwangerschap tweeling. Door de natuur met elkaar verbonden maar als twee aparte mensjes  naar deze wereld gezonden Ons wonder in tweevoud.

Twee blote kontjes op de grond. Account gemaakt Ga verder.

Geboortekaartjes voor een tweeling of drieling

Dag lieve kleine wereldburgers wij zijn om jullie heen je pappa en je mamma jullie zijn niet alleen wij gaven jullie namen [Naam-Baby1] en [Naam-Baby2] die paste meteen.

Over … maanden zullen we het weten Nu genieten jullie nog even samen. Twee lieve kleine kindjes samen in één bed samen lachen, samen huilen samen heel veel pret

De geboorte van een kind is steeds opnieuw een wonder maar twee wonderen tegelijk dat is wel heel bijzonder Na jaren vol verlangen konden we eindelijk schilderen en behangen. Precies dezelfde neusjes Precies dezelfde mond Precies vvv bon acceptant worden haartjes En helemaal gezond.

De echo bezorgde tekst felicitatie zwangerschap tweeling de schrik van ons leven, maar gelukkig duurde die maar even.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws