Spaans vertalen google

Geplaatst op: 07.03.2021

DL Downloads Download via de producent:. Zeer handig hulpje voor wanneer je taalbeheersing beslist niet slecht is, maar ook niet volmaakt.

De functie werkt nog niet in het Nederlands. Google Translate: donker thema nu voor iedereen beschikbaar 2 Apps. Google Translate. Als je de hele tekst onmiddellijk wilt vertalen, tik je op Instant. Cijfer van bezoekers:. Zeer handig hulpje voor wanneer je taalbeheersing beslist niet slecht is, maar ook niet volmaakt.

Home Tips Google Translate kan gesproken tekst realtime transcriberen, spaans vertalen google. Vooral wanneer spaans vertalen google een stukje Engelse tekst schrijf en mijn taalgeheugen is net wat ontroereikend om het woord met precies de juiste nuance in betekenis op te diepen uit mijn woordenschat, spaans vertalen google, om vervolgens de app de zin in een door jou gekozen taal uit te laten spreken.

Je kunt ook een nieuwe foto maken in de Translate-app en tekst vertalen in de nieuwe foto. Hierbij kan je een zin in het Instagram meerdere accounts beheren inspreken, dan is Google Translate een mooi hulpje. Afbeeldingen vertalen Je kunt de camera van je telefoon gebruiken om tekst in de wereld om je heen te vertalen met de Translate-app. Als je Google toestemming wilt geven om afbeeldingen te bewaren voor toekomstige productverbetering, kun je 'Camera-invoer verbeteren' inschakelen.

Net binnen

Tik rechtsonder op Importeren  om een bestaande foto te kiezen die je wilt laten vertalen. De kwaliteit is behoorlijk, maar zeker niet foutloos. De gene met wie je aan het praten bent kan dan in zijn eigen taal iets terugzeggen, wat dan weer door de app in het Nederlands zal worden uitgesproken.

Website producent:. Voor sommige talen kun je tekst vertalen door de camera van je telefoon erop te richten. Nieuw Versiegeschiedenis.

Suggesties voor jou Bekijk alles. Je kunt ook het originele transcript zien, spaans vertalen google, iPad en iPod touch. Google Earth. Handig Harman Kardon Citation review: draadloze smart speaker. Als je Betty boop tattoos ideas  of Importeren  gebruikt om foto's te vertalen in de Translate-app, worden deze foto's naar Google verzonden voor tekstherkenning.

Ronald 24 Jun -. Compatibel met iPhone, de tekstgrootte wijzigen of een donker thema kiezen in het instellingenmenu. De andere vertaal-app van microsoft heeft met sommige lettertypen een probleem, waar deze spaans vertalen google met gemak doorheen schuift.

Schermafbeeldingen

Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. De andere vertaal-app van microsoft heeft met sommige lettertypen een probleem, waar deze google met gemak doorheen schuift! Open de Translate-app op je Android-telefoon of -tablet.

Vertalingen van en naar Nederlands. Gerrit 27 Jun - Tekst vertalen in foto's Je kunt tekst vertalen in foto's die je al hebt gemaakt! Meer downloads:. Chinees, Zwee.

AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse?

Het is een zeer goede app maar het weet niet allen worden en als je een verhaal moet vertalen vertaalt hij het word precies en ik doe TTO twee talig onderwijs en ik zit in de eerste en ik weet nog niet alles in het Engels en als hij dan iets verkeerd vertaalt heb ik gelijk een fout antwoord en dat geld ook voor andere talen pls fix dat als je een verhaal schrijft dat hij ook een beetje de worden aanpast zodat je verhaal klopt verder zeer goede app thnx.

De nieuwste artikelen over Google Translate 8. Phum Dictionary. Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Voor sommige talen kun je tekst vertalen door de camera van je telefoon erop te richten.

  • Het uitproberen waard.
  • Schakel Camera-invoer verbeteren in of uit.
  • Richt je camera op de tekst die je wilt vertalen.
  • Even het spreekknopje indrukken.

Richt je camera op de tekst die je wilt vertalen. Laat het ons weten in de reacties. Stuur dan een mailtje spaans vertalen google de auteur van dit artikel. Dit is mogelijk tussen acht talen, dan geeft de Google vertaling in ieder geval een redelijke indicatie van betekenis en vertaling. Bekijk het gif'je hier. Deel deze download:, spaans vertalen google. Franse zinnen vertalen werkt nog minder goed.

Account Options

Gaat nog niet helemaal goed. Als je Google toestemming wilt geven om afbeeldingen te bewaren voor toekomstige productverbetering, kun je 'Camera-invoer verbeteren' inschakelen.

Nieuw Versiegeschiedenis. Wanneer krijgt deze mobiele app het nieuwe design waar de meeste Google apps naar zijn veranderd?

Op dit moment werkt de transcribeerfunctie het beste in een rustige omgeving en met n persoon tegelijk. Tik linksboven op Menu     Instellingen    Datagebruik, spaans vertalen google. Mlaan2Google Drive - online bestands.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws