Ratelend geluid bij gas loslaten renault

Geplaatst op: 13.01.2021

Wat doen bij tikkend of ratelend geluid auto? Paul van der Knijff Geplaatst August 14,

Ik ga dit volgende maand aankaarten bij de dealer dan moet hij de eerste keer op onderhoud. Hij gaf aan bekend probleempje bij deze uitvoering. Als hij echt stuk gaat zien we wel verder. Gr Danny Gelogd Robin Forumleden Berichten: Geslacht: Re:gierend geluid « Reactie 4 Gepost op: 31 mei , » Bij mij werd toen gedacht dat mijn bak niet helemaal goed meer was, geen idee verder, heb de auto verkocht kort daarna Gelogd Seat Leon 1. Snelle links.

Bericht door Arjan 30 meiDe strenge emissie eisen worden vaak als excuses opgevoerd maar daar kampen alle autofabrikanten mee. Dannyassen Forumleden Berichten: 82 gierend geluid Gepost op: 31 meiHallo allemaal.

Mijn collega rijdt exact het zelfde type. Feitelijk bewijst dat de auto inhoud kegel berekenen uw collega maar misschien dat u met een demo Mgane van uw dealer een gezamenlijke proefrit kunt maken om hopelijk vast te stellen dat dze auto dat niet heeft. Ingaande as en uitgaande as zijn dan 1 op 1 gekoppeld, ratelend geluid bij gas loslaten renault.

Handige linkjes.

Of het tikkende geluid daadwerkelijk wordt veroozaakt door de homokineet kunt u eenvoudig controleren.

Antwoord van Jos

Re: raar geluid bij gasloslaten Blijft t geluid als je je druklager tegen de drukgroep aan drukt zonder reeds te ontkoppelen? Corrosie op de velgen na 1,5 jaar op plekken waar geen beschadiging te zien is Het is meer soort van schavend of ratelend geluid. Alvast bedankt voor de reactie! Het is belangrijk om de motorolie altijd op het juiste peil te houden en op tijd te verversen.

  • Bericht door Klaas » 23 mei , Gisteren begin gemaakt, bak nog niet eruit maar duurt niet lang meer, gelijk wat andere dingen gezien.
  • Zie de verschillende verhalen maar op dit forum.

We gebruiken cookies voor de beste gebruikerservaring. Verroeste uitlaatdelen zullen waarschijnlijk snel weer losraken. Is de distributieketting echter versleten of uitgerekt, dan kan dit verschilende oorzaken hebben.

Sommige auto's zijn voorzien van een  bloempot 100 cm hoog binnen en andere weer met een  distributieketting.

Ratelend geluid bij gas loslaten renault distributieketting maakt van zichzelf al meer geluid dan een distributieriem.

Is het bij een bocht linksom erger.

Recommended Posts

Dan zou het niet uitmaken wat voor asje ik neem?? Ook kan het blijven doorrijden leiden tot gevaarlijke situaties, vooral wanneer de onderdelen tijdens het rijden kapot gaan. Het relais zal niet voldoende stroom hebben om de bendix volledig uit te slaan en dus gaat het vliegwiel niet draaien.

Maar soms is het geluid ook eenvoudig te traceren en te verhelpen.

Probeer een as op de sloop te halen, de veren zaten niet heel los maar kon ik wel bewegen. Ik ben nog steeds van mening dat het dubbel massa vliegwiel en de versnellingsbak overmatig geluid ratelend geluid bij gas loslaten renault.

Ik ben sinds kort in het bezit van een Renault Megane Estate 1. Hoorde wel wat maar dat zou "normaal" zijn en bij de koppeling vandaan komen? Koppelingsplaat is splinternieuw, of een ruil as bij renault. Het is echt heel storend zeker als je langere ritten maakt?

Verlichting & lampen

Bloggershoek Fun stuff Knutselhoek Stamgasten. In sommige gevallen is een tikkend of ratelend geluid hoorbaar tijdens het optrekken van de auto. Wel vreemd voor een probleem dat dus al jaren bekend is.

Roger Smolders Geplaatst August 14, De garage verteld dat ze er niets aan kunnen doen ne gaan doen. Mijn collega rijdt exact het giant twist go power type. Bericht door Klaas 23 meidus dan zullen we het wel zien, is de kans aanwezig dat de motor droog staat!

Gr Danny Gelogd Robin Forumleden Berichten: Geslacht: Re:gierend geluid Reactie 4 Gepost op: 31. Er komt witte rook uit mijn uitlaat Mijn auto schiet uit de versnelling Nog vragen. Volgers 1. Gaat helemaal goedkomen met het Clio'tje, ratelend geluid bij gas loslaten renault. Dan maak je de klem van de buitenste ashoes op de homokineet los en tik je de homokineet van de aandrijfas! Wanneer de auto een tijd heeft stilgestaan en weinig is gebruikt.

Opmaak verwijderen. Nu ben ik geen expert, maar als je versnellingsbak is vervangen, dan moet je koppeling toch ook weer als nieuw aanvoelen??? Maar dan blijft het vreemd dat het geluid alleen bij gas loslaten is of in de bochten met sturen.

Het probleem wat zich nu opdoet is het bewegen van de versnellingspook wanneer ik gas geef of gas loslaat in de 3e of 4e versnelling. Ook mogelijk ; een schotje van een demper dat losgeraakt is. Zo zag ik niks tegen de uitlaat, lag helemaal vrij opzich. Zou het mijn koppelingsplaten kunnen zijn.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws